Bytømreren Reviews 224

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde I forbindelse med vores forsikringssag ang. gulv i stuen og et værelse, Per fra bytømreren ude ved os. Samarbejdet og dialogen hele vejen igennem var rigtig god, og vi fremgav et ønske om 2... See more

Rated 5 out of 5 stars

Styring og udbedring af mindre skjult rørskade Bytømreren, Aarhus N blev sat på opgaven af forsikringen tirsdag eftermiddag 17.1 2023 - onsdag blev brugt til aftaler og torsdag d. 19.1 gik de igang... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ved en rørskade havde vi Bytømreren som kontakt til forsikringsselskabet samt til udbedring af skader. Alt fungerede perfekt. Aftaler blev overholdt, og de ansatte udviste stort engagement og... See more

Company details

1-star

Replied to 90% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Rated 1 out of 5 stars

Vi har bedt Bytømreren i Vejle om…

Vi har bedt Bytømreren i Vejle om tilbud på 2 byggeprojekter. I starten gik det godt med god kommunikation og fremskridt, men nu har vi ventet 5 måneder på et tilbud. Det er stort set umuligt at få kontakt med byggelederen og når det endelig lykkes så har han 1000 forklaringer på, hvorfor det trækker ud. Størtedelen af undskyldningerne omhandler ledelsesproblemer specifikt for Vejle afdelingen og at de engagerer sig i meget mere end de kan overkomme. Vi har nu opgivet at få kontakt og må starte processen op med en anden entreprenør.

April 9, 2026

Reply from Bytømreren

Tak for din anmeldelse og tak for den gode samtale i går.

Vi er kede af at høre, at du har oplevet så lang ventetid og manglende opfølgning i forbindelse med jeres forespørgsel. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi forstår jeres frustration over forløbet.

Som vi også talte om i telefonen, følger vi op i næste uge, så vi sammen kan drøfte jeres projekt og den videre proces.

Vi vil samtidig gerne præcisere, at vi ikke kan genkende beskrivelsen af ledelsesmæssige udfordringer i Vejle-afdelingen.
Når det er sagt, tager vi naturligvis din samlede oplevelse alvorligt og bruger den som anledning til at se nærmere på vores interne opfølgning og kommunikation.

Vi håber, at vi får mulighed for at genoprette tilliden, fortsætte dialogen om jeres projekt og at samarbejdet rækker længere end et tilbud.

Med venlig hilsen,
Bytømreren

Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse i forbindelse med vandskade

I forbindelse med en vandskade, havde vi Bytømreren til at besigtige og udbedre skaden. Vi havde en rigtig god oplevelse med imødekommende og fagligt dygtige medarbejdere der tog sig tid til at forklare omkring skaden og udbedringen.
Vi kan bestemt anbefale Bytømreren til alle!

March 4, 2026
Rated 5 out of 5 stars

God dialog og godt arbejde

Der har hele tiden været en god og ordentlig dialog med såvel håndværkerne som planlæggere ved Bytømmeren. Altid beredvillige og løsningsorienteret.
Deres arbejde er pænt og ordentligt udført

March 9, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Lære jeres folk og opfører sig…

Lære jeres folk og opfører sig ordentligt i trafikken.
Grå Renault kasse vogn
Du køre fuldstændig hasarderet.
Ingen tålmodighed.
Hvad nu hvis der ligger materialer som kunden har bestilt. Sådan som du kørte det vil ødelægge materialet.
Opføre dig ordentligt i trafikken
Materialer er ikke så vigtigt. Men børn på vejen er vigtigere dem skal vi passe på.
Tak for det

February 26, 2026

Hej Zelmai.

Trafikken kan til tider være en prøvelse for os alle, og oplevelser bag rattet kan – ligesom trafikken selv – tolkes forskelligt afhængigt af situationen. Når det er sagt, er der ingen tvivl om, at vores medarbejdere skal køre hensynsfuldt og ansvarligt.

Vi tager din kommentar til efterretning men konstaterer også med et glimt i øjet at bilen måske var tom og at det er et partsindlæg om hvordan du har oplevet situationen.

Men tag ikke fejl - tålmodighed og god opførsel i trafikken kommer altid før tidsplaner.

Bo Sørensen
Bytømreren Service A/S

Hej igen Zelmai
Kan se du fik redigeret dit indlæg og du har fået tilføjet at vi skal passe på børnene på vejen. Det kan vi da kun være enige om.

Ha' en god aften.
Bo

Rated 5 out of 5 stars

Meget positiv oplevelse med Bytømreren…

Meget positiv oplevelse med Bytømreren i forbindelse med forsikringssag. Der har været en god kommunikation i hele forløbet og der blev fulgte op på det løbende arbejde undervejs. Alle aftaler overholdt ! Tømreren - Thomas - var meget omhyggelig i det udførte arbejde. Han udviste stor faglighed og og var meget orienterende i hele forløbet, hvilket gav stor tillid og skabte tryghed såvel på det faglige som på det menneskelige plan.

December 16, 2025

Vedr forsikringsskade

Vedr forsikringsskade

Tømrer har gjort dét de skulle, iht aftale. Hverken mere eller mindre, hvilket er helt fint.

Derefter skulle maler komme.. og dét er ikke professionelt udført maler arbejde, langt fra!

Alt bliver malet over to gange. Først grunder, så et lag maling.
Maler kræver man godkender før hun kører derfra. (I våd tilstand)

Jeg gjorde som hun krævede, første gang, men anden omgang (to forskellige rum) kunne jeg se på alle de efterladte skygger fra første gang, at jeg var nødt til at insistere på, jeg ville ha lov at vente til det var tørt, med at tage stilling.. jeg begrundede det med erfaringen fra sidste gang, hvorefter hun oplyste, at hun ville give de nye plader en ekstra gang maling inden hun kørte.

Derudover havde maler ikke skabt det løse maling af, som pga fugt var slået fra, men blot malet ovenpå, og derfor var loftet fyldt med klumper af gammelt tørret maling, som var trukket med rundt i denne omgang.

Jeg måtte bede hende slibe det hele ned, og lave om. (Hun var klar over det, kunne jeg høre..)

Dagen efter maler forestiller hun er færdig, ses striber og mørke pletter på loftet, så desværre er jeg nødt til at klage til forsikringen!

Hvorfor pokker skal man sådan kæmpe for at få et pænt resultat? Hold nu op hvor er det dog ringe.. hvordan kan forsikringer lægge navn til dette..?

Jeg agter at gå til medierne med dette, for det ender til syvende og sidst med, at forsikringstager ikke får det man betaler for gennem forsikringspræmien.

December 9, 2025

Kære Kitte
Tak for din anmeldelse om end vi ikke deler dine betragtninger. Vores maler er så absolut professionel - og det er helt fair at du ikke er bekendt med arbejdsprocesser og hvordan materialer kan reagerer. Det er man altid meget velkommen til at spørge ind til.

Det som ikke er okay er måden du har talt til vores kollega. Ligesom vi gerne vil møde alle omkring os med respekt har vi et ønske om at vores kunder gør det samme. Er det ikke tilfældet er vores kollegaer i deres gode ret til at pakke sammen og forlade opgaven. I disse tilfælde står det kunden frit for at vælge en anden håndværker idet vi tydeligvis ikke deler samme værdigrundlag.

Jeg håber du vil tage ovenstående til efterretning - det er helt ok hvis du er uenig. Så skal du fremadrettet endelig vælge en anden håndværker.

Bytømreren Service A/S
Bo Sørensen

Rated 5 out of 5 stars

Tømrer og malerarbejde af Bytømreren.

ALT, og mener virkelig ALT, fungerede til UG, X og slange.
Det drejede sig tømrerarbejde og malerarbejde. Og ALT var perfekt lige fra tilbud, udførelse, aftaler og til færdiggørelse.
Så herfra den varmeste og bedste anmeldelse. 👍😁😁👍

December 1, 2025

Take a closer look