Campingpriser.dk Reviews 76

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Godt udvalg og indtil videre fin proces. Ikke modtaget pakke endnu pga påske, men blev sendt med det samme efter. Dog kan jeg undre mig, at når man betaler 12.000 kroner for noget, at man samtidig s... See more

Rated 5 out of 5 stars

Virkeligt god hjemmeside med alt det du har brug for til dit campingliv. Super god service - blev ringet op under en time efter jeg havde afgivet en bestilling i weekenden, fordi jeg ikke havde fået... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fem stjerner er for lidt, stort udvalg i deres webshop og mere end hurtig betjening & forsendelse. Har tidligere været i deres butik og lave en bestilling, her modtager man topservice og rådgivning... See more

1. Camping Store

Written by the company

Campingpriser blev den 1/9 2019 overtaget af Tarup Campingcenter I Odense SØ så vi i dag har både en stor Webshop og en stor fysisk butik, med udstilling af alt hvad man som campist kan ønske sig af telte, aircon, møbler, udstyr og reservedele. Vi har ydermere også i butikken salg af nye vogne fra Adria, Kabe og Dethleffs samt brugte vogne. vi er klar ved telefonen hvis du har hjælp eller har spørgsmål vedr. telte, campingvogne, reservedele mm.. Vi hjælper gerne :)

4.3

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

Rated 3 out of 5 stars

Godt udvalg og indtil videre fin…

Dog kan jeg undre mig, at når man betaler 12.000 kroner for noget, at man samtidig skal betale fragt pris.

April 8, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Butikken leverer ikke op til derer ansvar som detailhandel.

Butikken leverer ikke op til deres ansvar som detailhandel. Det er helt umuligt at komme igennem på telefonen, var på hold i 75 min. man skulle tro det var lægen man ringede til!
De svarer ikke på mails osv.
Helt igennem en dårlig oplevelse.

December 22, 2025
Campingpriser.dk logo

Reply from Campingpriser.dk

Hej Martin
Du får lige svar her også :) grunden til vi ikke har afsendt din varer eller svaret på dine mails er at vi har holdt juleferie fra den 12/12-25 og indtil i dag, dette har vi ikke været gode nok til at informere ud om, det beklager vi naturligvis og tager ved lærer af dette. Som aftalt i telefonen afsender vi dine varer i starten af denne uge

Carsten
Campingpriser.dk

Virkelig god service

Virkeligt god hjemmeside med alt det du har brug for til dit campingliv.
Super god service - blev ringet op under en time efter jeg havde afgivet en bestilling i weekenden, fordi jeg ikke havde fået angivet modeltype på en af varerne i ordren. Det sikrede at mine varer kom hurtigt og rigtigt frem.
Rigtig god oplevelse - TAK

November 23, 2025

Trofast forhandler.

Jeg handler jævnligt hos Campingpriser.dk, og de skuffer aldrig!
Levering går altid hurtigt, priserne er skarpe, og de har rigtig meget campingudstyr, alt fra forbrugs sager, til reservedele.
Alt jeg har modtaget har været i orden og pakket pænt.
Klart en af de bedste webshops i Danmark for os campister! ⛺️👏

October 30, 2025

Yderst kompetent hjælp af Carsten Rubæk

Jeg er så taknemmelig for Carsten Rubæk, der guidede mig over mobilsamtaler af flere omgange for at sikre at vi fandt den helt rigtige vandpumpe til vores campingvogn. Yderst kompetent, sød og venlig medarbejder. Han holdte pakken tilbage da jeg ønskede at tilføje 2 ting efter bestilling af pakken og denne heldigvis ikke var afsendt endnu. Så jeg ikke skulle betale fragt to gange. Tusind tak for den fantastiske service.

August 20, 2025
Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse med Campingpriser.dk. Bestilte d.d. en 3-delt stegepande. Da deres leverandør ikke kan levere varen før engang til næste år, ringede Campingpriser.dk til mig for at oplyse dette, og gav mig muligheden at ændre min ordre eller at annullere den. Jeg har modtaget en bekræftelse på at ordren er annulleret.

December 11, 2024

Bestilling med problemer

Der var desværre problemer med betalingen, så beløbet blev reserveret 2 gange og den ene reservering vil først blive frigivet efter mere end 30 dage.

December 7, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og svar på henvendelser.

Bestilte søndag aften 3 varer, som blev leveret tirsdag formiddag. Jeg pakkede varerne ud onsdag, hvor jeg desværre konstaterede en transportskade på et campingbord.
Jeg sendte billeder af skaden og allerede idag torsdag modtog jeg erstatningsbord med returlabel til det skadede.
Det kalder jeg hurtig og god service.

August 22, 2024

Take a closer look