Godt udvalg og indtil videre fin proces. Ikke modtaget pakke endnu pga påske, men blev sendt med det samme efter. Dog kan jeg undre mig, at når man betaler 12.000 kroner for noget, at man samtidig s... See more
See what reviewers are saying
Virkeligt god hjemmeside med alt det du har brug for til dit campingliv. Super god service - blev ringet op under en time efter jeg havde afgivet en bestilling i weekenden, fordi jeg ikke havde fået... See more
Fem stjerner er for lidt, stort udvalg i deres webshop og mere end hurtig betjening & forsendelse. Har tidligere været i deres butik og lave en bestilling, her modtager man topservice og rådgivning... See more
Written by the company
Campingpriser blev den 1/9 2019 overtaget af Tarup Campingcenter I Odense SØ så vi i dag har både en stor Webshop og en stor fysisk butik, med udstilling af alt hvad man som campist kan ønske sig af telte, aircon, møbler, udstyr og reservedele. Vi har ydermere også i butikken salg af nye vogne fra Adria, Kabe og Dethleffs samt brugte vogne. vi er klar ved telefonen hvis du har hjælp eller har spørgsmål vedr. telte, campingvogne, reservedele mm.. Vi hjælper gerne :)
Agerhatten 31, 5220, Odense SØ, Denmark
- +45 63 12 12 42
- info@campingpriser.dk
- www.campingpriser.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Godt udvalg og indtil videre fin…
Dog kan jeg undre mig, at når man betaler 12.000 kroner for noget, at man samtidig skal betale fragt pris.
Butikken leverer ikke op til derer ansvar som detailhandel.
Butikken leverer ikke op til deres ansvar som detailhandel. Det er helt umuligt at komme igennem på telefonen, var på hold i 75 min. man skulle tro det var lægen man ringede til!
De svarer ikke på mails osv.
Helt igennem en dårlig oplevelse.

Reply from Campingpriser.dk
Virkelig god service
Virkeligt god hjemmeside med alt det du har brug for til dit campingliv.
Super god service - blev ringet op under en time efter jeg havde afgivet en bestilling i weekenden, fordi jeg ikke havde fået angivet modeltype på en af varerne i ordren. Det sikrede at mine varer kom hurtigt og rigtigt frem.
Rigtig god oplevelse - TAK
Helt perfekt
Helt perfekt - og de gav morgenkaffe - det var livreddende ….
Trofast forhandler.
Jeg handler jævnligt hos Campingpriser.dk, og de skuffer aldrig!
Levering går altid hurtigt, priserne er skarpe, og de har rigtig meget campingudstyr, alt fra forbrugs sager, til reservedele.
Alt jeg har modtaget har været i orden og pakket pænt.
Klart en af de bedste webshops i Danmark for os campister! ⛺️👏
Yderst kompetent hjælp af Carsten Rubæk
Jeg er så taknemmelig for Carsten Rubæk, der guidede mig over mobilsamtaler af flere omgange for at sikre at vi fandt den helt rigtige vandpumpe til vores campingvogn. Yderst kompetent, sød og venlig medarbejder. Han holdte pakken tilbage da jeg ønskede at tilføje 2 ting efter bestilling af pakken og denne heldigvis ikke var afsendt endnu. Så jeg ikke skulle betale fragt to gange. Tusind tak for den fantastiske service.
Rigtig god betjening og vejledning…
Rigtig god betjening og vejledning gennem telefonen. Hurtig levering.
Fantastisk hjælpsomme og god kundeservice
Bestilte et varmelegeme som desværre ikke svarede til varenummeret. Campingpriser gjorde en kæmpe indsats med at skaffe det korrekte fra producenten.
Vi kan på det kraftigste anbefale Campingpriser.dk
Hurtig og venlig service
Igen en fornøjelse at handle her.
Det er hverken første eller sidste gang.
Tak for hurtig og venlig service.
Top klasse kundeservice!
Fantastisk kundeservice og kæmpe udvalg!
Tak for al jeres hjælp til at finde det vi skulle bruge 👍👍
God oplevelse med Campingpriser.dk. Bestilte d.d. en 3-delt stegepande. Da deres leverandør ikke kan levere varen før engang til næste år, ringede Campingpriser.dk til mig for at oplyse dette, og gav mig muligheden at ændre min ordre eller at annullere den. Jeg har modtaget en bekræftelse på at ordren er annulleret.
Bestilling med problemer
Der var desværre problemer med betalingen, så beløbet blev reserveret 2 gange og den ene reservering vil først blive frigivet efter mere end 30 dage.
Super fint og hurtig ekspedition
Super fint og hurtig ekspedition. Tak for det.
Hurtig og kompetent effektueret
Hurtig og kompetent effektueret. Kommer helt sikkert igen.
Hurtig levering og svar på henvendelser.
Bestilte søndag aften 3 varer, som blev leveret tirsdag formiddag. Jeg pakkede varerne ud onsdag, hvor jeg desværre konstaterede en transportskade på et campingbord.
Jeg sendte billeder af skaden og allerede idag torsdag modtog jeg erstatningsbord med returlabel til det skadede.
Det kalder jeg hurtig og god service.