carlochristiansen.dk Reviews 8

2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk butik

Fantastisk butik, med så søde og hjælpsomme personaler! Skulle købe en gave, uden at vide hvad, men blev vist en masse forskellige forslag. Alle vist med smil og venlighed, og uden at blive træt af min ubeslutsomhed.
Virkelig et dejligt og imødekommende sted at handle. Stærk anbefaling herfra!

September 10, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Ødelagt ur

Jeg kommer med et ur som blot skal have nyt batteri .Der er en lille hul i glasset fordi jeg har haft det tabt .
Ekspedienten oplyser mig om at uret vil kunne gå i stykker under behandlingen . Bare den oplysning gør ikke en tryg som kunde .
Det gør uret i den grad går i stykker der glas nede ved viseren så uret ikke kan gå viseren bliver blokeret af glasset der ligger nede i uret .
Samt uret har tydelige nye store huller i glasset nok derfor der er glas nede i uret .
Så virkelig leveret tilbage i dårlig stand .
Meget hårdhændet behandling af uret .
Så det går ikke nu blokeret af alt det glas nede i uret .
Ærlig talt virker det ikke særlig professionelt jeg har virkelig fået skiftet mange batterier gennem årene og aldrig oplevet dette .
Men nu har jeg så et ødelagt ur med glas indeni bare fordi der skulle skiftes batteri .
Vil ikke vælge jer fremover virkelig dårlig oplevelse .

November 4, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Skulle have taget 2 led af et dameur

Skulle have taget 2 led af et dameur. Dette viste sig at være noget af en oplevelse på den dårlige måde.
Først ytrede man at det ur var dog besværligt, og man skulle komme igen dagen derpå når dette var klaret, for det var da godt nok ikke optimalt.
Dernæst ved afhentning af uret, blev jeg informeret om, hvor besværligt det igen havde været at håndtere dette, og at man ikke agtede at tage imod betalende kunder hvis det var dette man kom med.

Tænk engang at jeg har betalt penge for et stykke arbejde og dette er det niveau af service (eller manglende) jeg har kunne få. Ejeren var at se i baggrunden, så det er tilsyneladende ok at behandle sine kunder således.

Jeg vil gøre mit for at anbefale andre om mere kunde interessede service udbydere af urværk kontra dette.

Det var sidste gang jeg satte mine ben i denne praksis.

January 5, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Var i forretningen torsdag i sidste…

Var i forretningen torsdag i sidste uge, for at få taget led af 2 stk. Herreure, der ikke var købt i forretningen, men til en pris af 100 kr. Pr. Stk., iøvrigt rigtig god
betjening til denne service, er det utroligt når man kommer mandag og vil have taget led af et dameur, så er det steget til det dobbelte, og en lidt dårlig betjening med ejer i baggrunden.
Denne ringe service har vi da aldrig oplevet før, af denne ellers respekterede forretning i Frederikssund.
Så man må sige efter at have handlet her igennem rigtig mange år, bliver dette da nok sidste gang det sker🌞

August 22, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Tak fordi i hjalp min kæreste

Tak fordi i hjalp min kæreste - nu forlovede - med at finde den perfekte forlovelsesring!
Han siger, at han var i mange butikker, både i København, Ølstykke mm. Men i hjalp ham med at få skaffet den perfekte ring hjem, da det han ønskede ikke var i butikken. Den er helt perfekt, så tusind tak!

May 19, 2022

Is this your company?