See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb vorig jaar een zwembad laten plaatsen door Carma En ik ben daar heel erg tevreden over , vriendelijke mensen alles is heel vlot verlopen super

Rated 1 out of 5 stars

Het is gelukt, na jaren zoeken heb ik de meest matige klantenservice op internet gevonden. Na de aankoop van een zwembadrobot van 1.500 Euro, toch een behoorlijk bedrag, stopte deze ermee na 10 x gebr... See more

Company details

1. Swimming Pool
  2. Tanning Salon

Information provided by various external sources

Carmawebshop.nl uw specialist in zonneapparatuur, fitness, spabaden, zwembaden, saunas en infraroodcabine. Ook heeft carmawebshop.nl een professionele zonnestudio in Veghel. Ook voor onderhoud en reparaties bent u bij carmawebshop.nl aan het juiste adres.

Contact info

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Prettig en duidelijk advies gekregen

Na lang zoeken hebben wij onze Spa aangekocht bij Carma world in Veghel.. levering/transport en plaatsen in onze tuin is zeer vakkundig gedaan. Ook het contact met de binnendienst voor vragen over de spa na plaatsing is professioneel verlopen.
Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop

April 3, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Het apparaat werkte niet meer en beste…

Het apparaat werkte niet meer en beste meneer heeft het apparaat gratis gemaakt. Echte topservice en zeker de moeite waard om langs te komen. Kunnen meerdere bedrijven van leren. Raadt het iedereen aan om langs te komen. Plus ik had het apparaat niet gekocht bij hem en toch gratis geholpen....ik snap niet dat mensen klagen....hij is gewoon goed punt....neeeeeneeeee ik krijg ik niet betaald voor dit schrijven..laat ze maar zeiken ik ben tevreden

March 21, 2026
Rated 5 out of 5 stars

De vriendelijkheid van het personeel

Goed te bereiken ,telefonisch zo vriendelijk en meteen behulpzaam,je kan je produkt bestellen of ophalen bij de locatie ,en zeer uitgebreid te woord staan ,geen vlug vlug nee hoor zeer netjes en zo vriendelijk ,en ik heb het gehaald,niet zover waar ik woon ,en het bestelde product lag meteen klaar om opgehaald te worden ,wat mij betreft zeker zal ik daar weer naar toegaan bij mijn volgende bestelling ja ,heel lieve aardig personeel ,nogmaals ,Mijn Dank Uwerzijds,zeker aan te bevelen

January 12, 2026

Slechte ervaring mee

Slechte ervaring mee. Lampen besteld en betaald. Naar een paar maal te hebben gebeld. Kreeg ik als antwoord zitten niet meer in ons assortiment. Nu ze staan er nu nog steeds op. Had gesprek gevraagd met eigenaar was niet mogelijk. Had in het verleden twee zonnebanken gekocht en aantal lampen. Na veel telefoontjes geld terug gekregen.

October 10, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Geen gelukkig nog (!) niks mis

Geen gelukkig nog (!) niks mis. In real live gewaarschuwd. Oplichters. Ik bestel mijn lampen elders. Alle goeds.

October 13, 2025

Beste Patrick,

Je komt bij ons in het klanten systeem niet voor. Heb je onder een andere naam besteld?
Kan je ons vertellen wat er precies niet goed is gegaan?
We bestaan inmiddels 40 jaar en hebben 100.000 klanten gelukkig gemaakt, We zouden dus graag van je horen!
U kunt ook altijd telefonisch contact opnemen als u dat fijner vindt.
Met vriendelijke groet, Best regards, Mit freundlichen Grüßen,
Carma World of Wellness
Corridor 5
5466 RB VEGHEL

0413-350563 / 06-51422314

Rated 1 out of 5 stars

Carma Veghel verborgen gebreken in uitvoering werkzaamheden.

Klant op Trustpilot, 19 februari 2025
September 2023 heeft Carma Veghel met een tussenpose van 2 weken 2 nieuwe pompen geplaatst in onze spa. In de tijd daarna bleek dat we vaker moesten bijvullen. Verdamping? De lekkage was niet waarneembaar. De spa staat op een plateau met een grindrand rondom. Afgelopen weekend hebben we de beplating laten demonteren. Buizen naar de motor lijken te kort, staan onder spanning en bij het spoelprogramma spuit er water uit. We hebben er een filmpje van gemaakt, waarop dit te zien is en ook dat een nieuwe klemring scheef getrokken is en geheel gecorrodeerd . Op dinsdag 18 februari is dit gemeld aan Carma Veghel. De reactie is dat we dit binnen 3 maanden hadden moeten melden. Ze sturen iemand als we eerst betalen. Ze stellen dat ze op het filmpje en de foto niet kunnen zien waar het water vandaan komt. We nodigen Carma van harte uit om te komen kijken. Maar nee, eerst betalen!
De motoren horen vast te zitten met elk 4 moeren. Maar de ene motor zit vast met slechts één moer, de andere mist 'slechts' één moer.
Is dit service? Kom op Carma, kom langs, verifieer ons filmpje en zorg dat wat niet goed is gemaakt wordt hersteld.
Dit zijn voor de consument verborgen gebreken, alleen zichtbaar na demontage van de buitenkant van de spa.

Reactie Carma op Trustpilot, 22 februari 2025.
Jammer dat u zo reageert. De foto's die u ons heeft gestuurd zien wij het euvel niet goed. Wij hebben u gevraagd nog wat extra foto's en/of een filmpje te sturen zodat wij het beter konden beoordelen maar deze hebben wij nooit ontvangen. U heeft een reparatie laten uitvoeren op een gebruikt bad in 2023. U heeft garantie op reparatie 3 maanden. U heeft garantie op nieuwe elektrische onderdelen 2 jaar op fabricage fouten. Wij kunnen de reparatie prima voor u uitvoeren maar wel betaald. Groet Carma Veghel BV

Reactie klant, 25 februari 2025, per mail i.v.m. bijlage met beeldmateriaal.
Bijgaand mail ik een pdf document met daarin stills van het filmpje dat mijn man u eerder stuurde. De rode lijnen op de laatste bladzijden eindigen telkens op de plek waar het water vandaan komt. Dit is een klemband, die kennelijk niet goed aansluit.
Het valt ons op dat de originele klembanden, die niet losgekoppeld hoefden te worden t.b.v. het vervangen van de twee motoren, uitgevoerd zijn in RVS. De nieuwe klembanden zijn verroest.
Daarnaast hebben wij bij het zoeken naar de lekkage geconstateerd dat de twee motoren, die door Carma in september 2023 niet goed zijn vastgezet. Van de 8 moeren in totaal missen er 3 en is er één niet aangedraaid (afstand tot plaat 1 cm). Ook hiervan zijn foto's toegevoegd.
Beide mankementen zouden nu niet aan de orde zijn als de uitvoering in 2023 correct zou zijn geweest.
Voor die correcte uitvoering hebben wij, vooruit, betaald.
Door het grind rond de spa is de lekkage nooit zichtbaar geweest en hebben wij lang gedacht dat er veel water verdampte. Pas bij demontage van de schotten konden wij e.e.a. zien. Voor een consument zijn dit VERBORGEN GEBREKEN.
Mochten de beelden in bijgeleverd pdf-document voor u nog steeds onduidelijk zijn dan willen wij bij u op kantoor e.e.a. aanwijzen op het filmpje, dat wij u eerder stuurden. Op een groot beeldscherm is het beter te zien dan op een mobieltje.
Uiteraard bent u welkom om het euvel op locatie te bekijken. Het is in Veghel, dus langs komen kost weinig tijd.

We gaan ervan uit dat Carma kwaliteit wil leveren en als er iets onverhoopt niet goed is gegaan, zoals hier het geval, dit corrigeert.
We zien uw reactie met interesse tegenmoet en zeggen hierbij toe, dat we, als beide zaken (lekkage, moeren) worden opgelost, ons bericht op trustpilot verwijderen.

Reactie Carma, per mail, 6 maart 2025
Goedemiddag,
Zoals al diverse malen eerder aangegeven willen wij u prima helpen en e.e.a. op te lossen maar niet vallend onder een garantie.
Graag hoor ik van u.

Reactie klant op Trustpilot, 12 maar 2025
Beste Carma,
U reageert met een standaard bericht en gaat niet meer in op de door u gevraagde verduidelijking van de lekkage. Kennelijk is het duidelijk dat wij u vanaf het begin van goede en heldere informatie hebben voorzien.
U gaat ook voorbij aan het feit dat één van de motoren slechts met één moer vast zit, terwijl dit er 4 moeten zijn. De motor kan, als de blowers aan staan, erg gaan trillen, waardoor er schade kan ontstaan. Het blijkt nu dat die schade is ontstaan en dat deze verergert.
U stelt dat wij dit binnen 3 maanden hadden moeten constateren en melden. Dan had u dit voor garantie hersteld.
De omissie, die Carma heeft gemaakt bij de installatie van de motoren, wordt op de klant verhaald.
Hoe kan je erop vertrouwen dat het nu dan wel goed wordt uitgevoerd? Daarvoor ga je naar een specialist. En een specialist is trots op zijn werk en wil goed werk afleveren.
Helaas kan ik hiervoor Carma niet aanbevelen.

March 6, 2025

Zonnebanken

Zeer bekwaam personeel op de zaak voor de zonnebanken. Kreeg zeer goed advies voor wat voor mij het beste zou zijn. Ik raad het iedereen aan om daar eens te gaan zonnen.

November 2, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Jacuzzi besteld maar nooit geleverd, aanbetaling kwijt

2,5 geleden spa jacuzzi besteld met aanbetaling. Vanwege corona niks meer gehoord van carma webshop. Dus na 1 jaar! gebeld en carma webshop zou na excuses alsnog leveren op een bepaalde datum. Ik moest wel een juiste aansluiting hebben, dus nieuwe groep in de meterkast en leiding onder de grond naar de plek in de tuin laten aanleggen. Helaas, de levering vd spa kon uiteindelijk niet geleverd worden omdat de spa van de vrachtauto was gevallen. Oké, opnieuw besteld. Datum afgesproken maar paar dagen van te voren werd ik gemaild of ik eerst het hele bedrag wilde betalen. Maar ik had al een aanbetaling gedaan, afspraak was resterende bedrag na levering. Hier was ik het niet mee eens, ik voelde nattigheid. Nogmaals gezegd vlgs afspraak, ik betaal de rest bij levering. Helaas niks meer van carma gehoord en op de dag van levering...geen jacuzzi geleverd...en op mijn verzoek om mijn aanbetaling dan terug te storten...ook geen enkele reactie meer...ben mijn aanbetaling kwijt en de lijn is dood...carma geeft niet meer thuis. Schandalig hoe ze met hun klanten omgaan.ik zou hier nooit meer iets kopen, een onbetrouwbare webshop...wacht nog steeds op een reactie en mijn aanbetaling

May 25, 2023

Beste Meneer Anton Sterk (Echteld),
Vol verbazing lees ik uw slechte review en wat voor beeld u schetst van onze communicatie. Ik zal het een en ander even voor u ophelderen en misschien dat u het zich dan wel juist herinnert. We hebben speciaal voor u een spabad besteld, omdat u het oorspronkelijke bad te weinig vlam vond hebben. We hebben een datum met u afgesproken maar u gaf aan dat u niet bij geld kon komen, want uw rekening was geskimd en geplunderd. U had dus geen geld meer. Vervolgens na een poos contact opgenomen, omdat we de spa hier bij ons al geleverd hadden gekregen en deze speciaal voor u besteld was. De aanbetaling vaan 250 euro is wat wij altijd vragen bij een bestelling, ook bij u. Daarna vertelde u dat u van de jacuzzi af wilde aangezien u en uw vrouw besloten hadden om te gaan scheiden, ik citeer: "Goedemorgen Patricia. Helaas moet ik de orde annuleren. Mijn vrouw en ik hebben besloten uit elkaar te gaan dus je begrijpt dat een jacuzzi geen zin heeft. Ik heb de komende tijd mijn geld hard nodig dus ik hoop dat ik mijn aanbetaling van 250 euro terug kan krijgen. Ik hoor van je.m.v.g ton sterk" Niet minder dan een week later stuurde u weer een email dat de levering gewoon door kon gaan, de situatie tussen u en uw vrouw was weer veranderd. We hebben daarop wederom een datum gepland voor levering. Een maand later kregen we weer een email dat u toch weer ging scheiden en weer de vraag of u de aanbetaling terug kon krijgen. U begrijpt dat na zogezegd het plunderen van uw rekening, tot het geen geld meer hebben, van de scheiding wel, niet en toen toch weer wel, we de spa hier bijna een jaar in opslag hebben gehad en we daarom de 250 euro niet konden terugbetalen. tevens was dit spabad ook nog eens speciaal voor u besteld. Wij vinden het heel vervelend dat er spijtige gebeurtenissen plaatsvinden in uw privéleven, maar u moet ook kunnen begrijpen dat wij hier niet de oorzaak van zijn. Wij wensen u dan ook alle goeds voor de toekomst. Met vriendelijke groet Carma Veghel BV

Slechte ervaring

Slechte ervaring, niks aangekregen! Zelf achter moeten vragen achter 1 maand. Daarna zogezegd verstuurd maar nooit iets aangekregen! DHL zou het zogezegd afgeven hebben maar niks gehad.

July 22, 2023

Reply from Carma

Beste meneer Molders, wij betreuren deze slechte review, aangezien we zoals al besproken met elkaar, het pakket bij ons netjes is verzonden op de dag van de bestelling. U claimt niks ontvangen te hebben, waarop wij direct actie hebben ondernomen en DHL een onderzoek is gestart. Zoals aangegeven blijkt uit verschillende onderzoeken zoals GPS locatie, rittenlijst en gesprek met de verantwoordelijke chauffeur dat het pakket bezorgd moet zijn. DHL heeft daarop het onderzoek gesloten. Het feit dat u zelf na 1 maand hebt moeten vragen waar uw pakket is, is omdat bij ons zoals hierboven al aangegeven is, uw pakket als bezorgd aangemeld is. Voor ons dan ook geen enkel vermoeden dat er iets mis zou zijn. Nogmaals we betreuren ten zeerste uw ervaring maar vertrouwen ook op onze transporteur, die door middel van alle mogelijke onderzoeksmogelijkheden aangeeft dat uw pakket bezorgd is op uw adres. We hebben u hiervan ook een kopie per email gestuurd. Mvg Carma Veghel

Rated 1 out of 5 stars

Wel betaald maar niet geleverd 😡

May 11, 2023

Reply from Carma

Beste Hannie, wij hebben onder uw naam geen bestelling ontvangen, u komt dan ook niet in ons bestand voor. Ook hebt u met ons onder deze naam geen contact opgenomen omtrent niet geleverde goederen. Ook heb ik meteeen in ons betaalsysteem gekeken maar ook daar komt u niet naar voren. Graag horen we dan ook wat u niet ontvangen zou hebben en wanneer de betaling heeft plaatsgevonden zodat we hier actie op kunnen nemen. Met vriendelijke groet Carma Veghel

Super goed geholpen

Super goed geholpen, een paar weken geleden wezen kijken bij Carma Veghel voor een jacuzzi. Hier krijgen wij goed advies en zijn we uit gekomen voor de perfecte jacuzzi binnen ons budget. De jacuzzi werd binnen 3 weken geleverd veel sneller dan andere plekken waar we zijn geweest om te kijken. Tijdens de levering is de jacuzzi netje geplaatst en werd er goede uitleg gegeven hoe alles werkt. Super tevreden.

May 14, 2023

Doe er geen zaken mee

Doe er geen zaken mee. Ik heb op 15 Juni 2000 een spa gekocht. De afgelopen levertijd werd al snel uitgesteld en de levertijd was opeens 11 Augustus. In Februari viel de aardlekschakelaar uit. Probleem was d spa. Glas zekering van 20 Amp vervangen (deze mocht maar 8 Amp zijn). Nu bleek dat er problemen waren met de pomp (in stand 2 sprong telkens de aardlek er weer uit). Diverse malen gemaild leverde niets op kreeg geen antwoord terug. Toen bellen, en ja hoor ze wisten nergens vanaf. De beloftes om terug te bellen worden niet na gekomen. Heb zelf nieuwe aansturing gekocht en geplaatst. Kosten € 325,--. De printplaat had schade opgelopen omdat deze bij levering een te zwaar was af gezekerd. Dit gemaild maar je krijgt geen antwoord. Dus mensen het advies is om met dit bedrijf geen zaken te doen. Mooie praatjes maar ze komen niets na.

DAG NA MIJN RIVEUW KRIJG JE DAN ANTWOORD.
Er word nu met de vinger naar mij gewezen

Jaja jullie moeten overal opwachten. Wat een voorspelbaar smoesje. Toevallig dat dit antwoord komt nadat ik een mail gestuurd heb.
Ik heb er niet voor gekozen om de Spa zelf aan te sluiten. Mij werd verteld dat er een aansluitkabel aan zat die ik maar in het stopcontact hoefde te steken. Deze kabel zat er niet aan en daar heb ik ook een melding van gemaakt. Daarbij zijn de kosten van een monteur van jullie die maar 3 draadjes op een voorgeschreven plaats aansluit veel te hoog. Waarschijnlijk zou het aansluiten dat ook door de chauffeur zijn geweest die het bad heeft afgeleverd. Daarbij heb ik een elektronica opleiding gehad. En nu maak je mij voor leugenaar uit en wijst met een schuldige vinger naar mij. Ik zou dus met de zekering gerotzooid hebben. Denk je u werkelijk dat ik mijn eigen spa opzettelijk ga vernielen. Ik ga er ook niet vanuit dat de 20 Amp. zekering moedwillig is geplaatst. En ja hoor je zou in die 50 printplaten die bij jullie op voorraad liggen (waarschijnlijk geen) toevallig een vinden met een verkeerde zekering. Zeker kunnen problemen pas na bepaalde tijd ontstaan. Jij als elektronica expert moet toch wel weten wat piekspanning doet. Dat ik een printplaat koop bij een ander bedrijf ligt aan jullie eigen service. Als je zelf niets onderneemt gebeurt er niets en daar bestaat jullie bedrijf blijkbaar om bekend. Je krijgt negens een fatsoenlijk antwoord op en wordt na belofte ook niet teruggebeld. En jullie vinden het NIET zeer vervelend dat ik deze ervaring bij jullie heb. En als jullie er zo van overtuigd zijn dat jullie zulke goede producten leveren dan zou je ook achter het product moeten staan en was dit alles geen probleem geweest. Na het lezen van de reviews had een tegemoetkoming ook niet verwacht want jullie hebben GEEN enkel retourbeleid. Het is alleen maar een richtingsverkeer namelijk dat van cachen. Sorry dat ik moet zeggen dat jouw verhaal maar heel slap is. Ik hoop dat jullie de bekende spreekwoord kennen. EERLIJKHEID DUURT HET LANGST & BOONTJE KOMT OM ZIJN LOONTJE.
Ben benieuwd als je zelf zo behandeld wordt hoe je dan reageert. Kijk dan eens in de spiegel.

April 9, 2023

Reply from Carma

Beste meneer Peeters uit Belfeld, u heeft een spa gekocht in augustus 2020, waar u twee jaar garantie op heeft. U heeft ervoor gekozen om uw spa zelf aan te sluiten, daarnaast ook zelf aan de printplaat te werken. Op het moment dat er door een derde partij aan de door ons geleverde goederen wordt gewerkt vervalt de garantie. Voor ons is namelijk niet meer na te gaan wat u hebt gedaan en of de zekering zo is aangeleverd door de leverancier, wereldwijd de grootste fabrikant van spa sturingen. Deze betwist namelijk ten stelligste dat ze dit zo zouden aanleveren. Ook hebben wij meerdere printplaten gecontroleerd en deze hebben allemaal een 8 amp zekering. Daarnaast koopt u een printplaat bij een ander bedrijf en wilt u een tegemoetkoming hierin van ons, dat laat ons retourbeleid helaas niet toe. Ook wil ik benadrukken dat u een melding heeft gedaan van een storing in februari 2023, dat wil zeggen dat uw spa bijna twee en half jaar gewoon op deze printplaat heeft gewerkt. En de problemen daarna zijn ontstaan. Wij vinden het zeer vervelend dat u deze ervaring heeft bij ons, wij zijn er van overtuigd dat wij een goed product aan u geleverd hebben. Met vriendelijke groet, Carma Veghel

Rated 1 out of 5 stars

Waardeloos bedrijf kapotte Motor van…

Waardeloos bedrijf kapotte Motor van Spa bezorgd. Met kapotte klep. Monteur laten maken omdat je daar niemand te pakken krijgt en dan uiteindelijk zeggen ze als er iemand iets maakt vervalt je garantie!

January 15, 2023

Beste Hr./Mevr. Sengers, Nijmegen

Wij hebben betreffende deze zaak ondertussen meerdere malen contact gehad met Bol.com en met u.
Dit omdat er ons inziens een aantal stappen waren overgeslagen.

Op het moment dat er een artikel niet goed is of defect blijkt te zijn, dan zijn daar retourvoorwaarden.
Dat wil zeggen dat u contact met ons opneemt, het defect meldt en wij samen met u voor een oplossing zorgen.
Het defect wat u bij ons meldde was een kapot klepje aan de bovenkant van de pomp. Wat heel makkelijk te vervangen is door middel van 4 schroeven los te draaien. Wij zouden u in dit geval een nieuw klepje hebben opgestuurd of u de optie hebben gegeven de pomp retour te sturen en een nieuwe pomp ontvangen.

U heeft in dit geval alleen het defect pas gemeld toen de monteur het klepje al vervangen had, zonder ons daar van tevoren te van verwittigen. En wij dus ook niet zelf voor de oplossing zorg hebben kunnen dragen.

U hebt dus zelf voor een oplossing gezorgd waarvan u nu wilt dat wij die gaan bekostigen. Ons retourbeleid laat dat helaas niet toe.Wij kunnen onderdelen opsturen of een nieuw artikel. Dit heb ik u ook in een eerdere mail uitgelegd. Terwijl u nu zegt dat wij niet reageren. U hebt na dit mailtje zelf niet meer gereageerd waarop ik daarna de vraag gesloten heb.

Het lijkt me dan ook meer dan vanzelfsprekend dat wanneer een artikel defect is u eerst met ons contact opneemt, dit meldt en dan met ons in gesprek gaat hoe dit op te lossen en niet zelf met een oplossing komt zonder ons daarin te betrekken en dan wel wilt dat we in de kosten gaan bijdragen.

Hierop hebben we dan contact opgenomen met bol.com hoe nu verder aangezien dit niet de normale gang van zaken is.

Ook zij hebben ons in het gelijk gesteld door u het volgende te sturen,

"Beste mevrouw Sengers,
Ik heb zojuist bericht gehad van mijn collega die gespecialiseerd is in het oplossen van complexe vragen zoals deze. Het spijt mij om het volgende door te moeten geven : Door een derde partij eraan te laten sleutelen is ook meteen de gehele garantie komen te vervallen, je mag dit pas doen als de verkoper hier toestemming voor geeft en daar is hierin geen sprake van. Kosten zullen natuurlijk ook niet worden vergoed.Ik begrijp als u een ander uitkomst verwacht had, maar wij moeten ons allemaal wel aan alle (wettelijke) procedures houden die ons voor zijn gelegd."

Ook heeft u aangegeven ons dan een zeer onvriendelijke review te geven zelfs nu ook bol.com u in het ongelijk heeft gesteld. Wij betreuren dit dan ook zeer, maar we leven in een land waar u deze vrijheid nu eenmaal heeft.

Ook betreuren wij dat u dit op deze manier heeft ervaren. Wij wensen u alsnog veel plezier met uw spa.

Carma Veghel BV

Top ervaring!

Vorig weekend besloten na veel online te kijken een jacuzzi te kopen. Paar eisen minimaal 5 personen met veel opties, bluetooth en van veel gemakken voorzien en goed geïsoleerd plus snel leverbaar. Kwam bij Carma uit.
Na telefonisch contact had ik de ideale Spa mede dankzij de verkoper van Carma.
Een week later kwam de bezorger zoals afgesproken met de jacuzzi die ik voor het eerst in het echt zag.
Precies wat ik had verwacht ik ben voor de Passion Signature Admire gegaan.
De installateur was super aardig zeer behulpzaam en nam zeker de tijd voor de installatie en legde alles erg goed uit en je zag dat hij echt liefde had voor zijn vak. Tot zover zeer goede ervaring en zeker aan te raden.

December 22, 2022

Reply from Carma

Wat fijn om te horen! Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Carma Veghel

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look