CARZILLA Reviews 19

Company details

1. Car Dealer
  2. Motor Vehicle Dealer

Written by the company

CARZILLA giver dig gratis, uvildig rådgivning: vi gennemtrawler markedet, presser priserne og følger dig fra første idé til nøglerne, så du trygt lander den perfekte elbil- eller leasingaftale.

4.5

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Super god service og fremragende…

Super god service og fremragende arbejde fra Mads med at skaffe en attraktiv leasing på drømmebilen - Alfa Romeo Junior - og suveræn god service og introduktion til den nye bil. Kan varmt anbefale at lave aftaler med Mads

April 1, 2026

Hej Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord. Vi er glade for at kunne hjælpe, og håber at drømmebilen lever op til forventningerne!

Team Carzilla

Rated 5 out of 5 stars

Kender markedet grundigt - god dialog om mulighederne

Var på udkig efter en helt bestemt el bil, og Carzilla pegede mig i den rigtige retning.
Kan anbefale at tage en snak med dem - det koster ikke noget.

October 8, 2025

Hej Michael,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at kunne hjælpe

Virkelig god service

Virkelig god service, kan 100% anbefales

December 30, 2025

Hej Christopher
Tusind tak for de pæne ord! 🙌 Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på anbefalingen og ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god oplevelse hos Carzilla med…

Rigtig god oplevelse hos Carzilla med Marius. Han hjalp mig med at finde den bil, jeg endte med at købe, og jeg følte mig både guidet og tryg gennem hele processen. Kan klart anbefales.

December 23, 2025

Reply from CARZILLA

Hej Kasper - tak for de rosende ord og 5 stjerner. Det sætter vi stor pris på.
Vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang!

Rated 5 out of 5 stars

Super effektiv og god service

Super effektiv og god service. Mads var virkelig på sagen og kom med gode bud på biler der matchede vores behov . Vi kører nu i bil til en rigtig god pris. Vil på det varmeste anbefale Carzilla

December 18, 2025

Hej Betina

Tak fordi vi måtte hjælpe dig! Dejligt i fik den helt rigtig bil til en god pris! Og tak for de rosende ord og 5 stjerner!

Rated 5 out of 5 stars

Alt i alt en god oplevelse

Super flinke gutter, som tog én i hånden fra start til slut. De hjælper endda med at forhandle pris (lykkedes dog ikke her, da den pågældende forhandler var meget fastlåst, hvilket jeg selv vidste på forhånd).

Alt i alt en super oplevelse - kan kun anbefales.

October 24, 2025

Hej Klaus
Tak for de rosende ord og fem stjerner!
Team CARZILLA!

Rated 5 out of 5 stars

En professionel og tryg oplevelse fra start til slut

Jeg er virkelig glad for den hjælp, jeg har fået af Mads i forbindelse med at lease min bil. Han har været utrolig professionel og effektiv gennem hele processen, og samtidig rigtig god til at forstå mine behov og finde det rigtige match. Kan kun anbefale Mads, hvis man vil have en tryg og smidig oplevelse.

October 12, 2025

Reply from CARZILLA

Hej Kristina - mange tak for de 5 stjerner, de rosende ord og ikke mindst anbefalingen.

Mvh

Rated 5 out of 5 stars

En helt igennem fantastisk oplevelse…

En helt igennem fantastisk oplevelse med Mads fra Carzilla .

Jeg har netop afsluttet en leasingaftale gennem Carzilla, og jeg må bare sige, at Mads har leveret en service langt over, hvad jeg nogensinde havde forventet. Han har været ekstremt hjælpsom, ærlig og tålmodig gennem hele processen – fra de første samtaler til de sidste detaljer var på plads.

Man mærker tydeligt, at Mads virkelig brænder for at gøre sine kunder tilfredse. Han fandt præcis den bil og den løsning, der passede til mine behov – både økonomisk og praktisk – og han var altid til at få fat på, hvis jeg havde spørgsmål eller bekymringer.

Det er sjældent, man møder den kombination af faglighed, tillid og oprigtig interesse for kunden, som Mads har vist. Jeg kan kun give Carzilla og især Mads mine varmeste anbefalinger.

Tusind tak for hjælpen – jeg glæder mig allerede til næste gang

October 14, 2025

Reply from CARZILLA

Hej Andreas - vi bukker og takker for de rosende ord og 5 stjerner. Det er en fornøjelse at arbejde, når vi kan se det gør en forskel for folk.

Vi glæder os til at finde din næste bil.

TEAM CARZILLA

Super service gennem processen

Mads gav super service gennem hele processen og satte os i kontakt med et selskab, hvor tingene kørte som de skulle. Vi fik hurtigt vores ønskede bil til en bedre pris end hos forhandlerne.
Jeg kan kun anbefale at give dem et kald.

October 6, 2025

Reply from CARZILLA

Hej Thomas - tak for de 5 stjerner og de rosende ord. Vi er glade for at høre I fik den helt rigtige bil til en god pris. Det er derfor vi er her :)

Køb af brugt bil

Jeg fortrød ikke jeg rejste til Silkeborg og så på brugt bil det var en venlig modtagelse og en god service med hensyn til parpirarbejde var alt i orden med god forklaring
Mvh.Erik Christensen Åvejen Ringsted

September 17, 2025

Reply from CARZILLA

Hej Karl Erik - tak for de 5 stjerner. Vi er glade for du havde en god oplevelse og køreturen var det værd.

Rated 5 out of 5 stars

Professionel rådgivning og hurtig service

Jeg har haft en fremragende oplevelse med Mads fra Carzilla. Han er særdeles professionel og imødekommende, og jeg har fået kompetent rådgivning gennem hele processen.

Mads rykker desuden hurtigt og er nem at få fat på, hvilket gør det hele meget smidigt. Jeg kan varmt anbefale både ham og Carzilla til andre, der overvejer leasing.

September 16, 2025

Reply from CARZILLA

Hej Nikolaj - tak for de fem stjerner og de rosende ord, vi sender dem videre til Mads.
Vi håber at høre fra dig næste gang du skal have ny bil :)

Mads fra CARZILLA 👍🏽

Mads fra CARZILLA sørgede for kontakt til en køber af den gamle bil og kontakt til leasing af en ny, som vi dog ikke har modtaget endnu.

September 12, 2025

Reply from CARZILLA

Hej Rico - vi takker for de 5 stjerner og håber du bliver glad for bilen når den lander.

God oplevelse ved bilkøb

Der blev fulgt op og fundet flere gode biler frem inden for den ramme vi havde sat, super nemt at købe bil, med Carzilla på sidelinjen - også at få solgt den gamle. Tak for god service.

September 1, 2025

Hej Annie

Tak for de 5 stjerner og tillykke med bilen!

Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe anbefaling her fra!

Jeg har brugt Mads fra Carzilla et par gange nu i fbm. leasing af bil, og kæmpe anbefaling her fra!
Mads er virkelig effektiv, og får tingene til at ske!
Jeg vil til enhver tid bruge Mads og Carzilla hver gang jeg skal lease bil!

August 28, 2025

Hej Niklas
Mange tak for de rosende ord! Og ikke mindst de 5 stjerner!

Kan varmt anbefale Carzilla og Mads

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Carzilla i forbindelse med leasing af bil. Hele processen blev gjort overskuelig og nem at forstå, og jeg følte mig tryg i alle trin. Et særligt stort tak skal gå til Mads, som hjalp mig. Han var utrolig imødekommende, professionel og tålmodig med alle mine spørgsmål. Det var tydeligt, at han havde stor erfaring og ægte interesse i at finde den bedste løsning til mig. Jeg kan varmt anbefale Carzilla, og især Mads, hvis man søger rådgivning omkring leasing.

August 3, 2025

Reply from CARZILLA

Hej Younas - mange tak for de 5 stjerner og de rosende ord. Vi giver dem videre til Mads :)

CARZILLA teamet

Mads har gjort det igen

Mads har gjort det igen. Først fandt en Mads en super pris på en Cubra Born og denne gang har han fundet en varevogn til os til en super pris.
Han har været indover hele forløbet og er maks tilfreds hele vejen igennem.
Takker 🙏

August 22, 2025

Reply from CARZILLA

Hej Bo - mange tak for de 5 stjerner ***** - og de rosende ord!

Take a closer look