Har bestilt et par tunnels i 6mm som jeg normalt bruger, og regner med at yderkredsen er større som på så mange andre. Pakken er brudt for at samlingen med dem jeg havde i forvejen så aldrig været b... See more
See what reviewers are saying
Meget kompetent sted at få lavet en allergi piercing. Fik lavet en allergi piercing som virker over al forventning. Piercinger bliver målt med Akupen, så du er sikker på at den sidder helt perfekt.... See more
Company replied
Company details
Information provided by various external sources
Piercinger og piercingsmykker fra cazzoo. Cazzoo piercing har Danmarks absolut største udvalg i Piercingsmykker Alt hvad hjertet kan begære i piercingsmykker. Det største udvalg finder du hos Cazzoo. Andre vil måske påstå de har det største udvalg, men kom og se med dine egne øjne
Denmark
- 21120965
- www.cazzoo.dk
No recent history of asking for reviews
People also looked at
Godt arbeid for god pris!
Jeg var nok litt utydelig med hva Jeg ønsket noe som førte til litt tydelig småirritasjon hos pierceren. Ellers var hun hyggelig, hjalp meg, ga forslag og gjorde en god og steril jobb. Hun spurte om den ville pierces eller skytes, (ALDRI BRUK PIERCING PISTOL!!) Noe som satte meg litt ut og som gjør at jeg ikke gir fem fulle stjerner. Godt arbeid for god pris!
Altid god service
Kan kun varmt anbefale Cazzoo. Altid med smil på læben. Hjælper med alt for stort som småt.
Fuld tilfredshed
Dette har været min første oplevelse af Cazzoo, men jeg kan ikke sætte min finger på noget der fortjener negativ kritik. Jeg bestilte et flot titanium smykke om onsdagen og modtog det allerede den efterfølgende lørdag, i forsvarlig indpakning så smykket under ingen omstændigheder kunne komme til skade. Jeg vil med glæde anbefale Cazzoo til dem der ønsker god kvalititet 😊
Søde mennesker!
Jeg har tit været ind i Cazzoo i person, da jeg ikke bor så langt væk. Ikke nok med billige priser, og gode kvalitets vare, så er det hyggeligt at komme der ind. Personalet er hyggelige at snakke med og de hjælper dig hvis du har brug for det. Og så henvender de sig også til dig, hvis de kan se at du undre dig. Jeg vil altid anbefale Cazzoo, billige, pæne og god kvalitets smykker!
Hurtig levering og gode produkter
Jeg har bestilt fra siden et par gang nu og det har været lige fantastisk hver gang gode priser og hurtig levering så bliver det nærmest ikke bedre
Hurtig levering og billige priser !!!
Hurtig levering, billige priser, god kvalitet !!
Flotte piercinger
Jeg har flere gange købt hos cazzoo og har altid været tilfreds. De er også altid søde og hjælpsomme hvis ikke lige jeg ved hvad jeg sksl bruge. Kan anbefale dem.
Navlepiercing smykker
Super god hjemmeside, som jeg godt kan anbefalde! Har bestilt en del navlepiercinger herinde samt andre ting.
Servicen og leveringstiden er i top og det er overkommeligt priser! :-) kun ros herfra!
DÅrlig service - fik intet for mine 1450 kr!
Jeg vil advare mod at købe noget som helst hos Cazzoo i Aalborg. Jeg købte en 14 k, guld navlepiecing i gave til 1450 kroner. Piercingen gik i stykker på blot en måned (vedhænget faldt af og stenene faldt ud ) Da vi tager ned til Cazzoo for at få repareret smykket ville de kun sætte stenene i. Cazzoo ringer dog IKKE og siger smykket er færdigt... i stedet går vi ned og spørger efter det - de siger de ikke kan lave det da stenene ikke kan sættes fast igen. Jeg spørger efter at få et andet, en form for kompensation et eller andet. I stedet begynder en ansat at beskylde min veninde for at "bruge piercingen forkert" OG have ødelagt det med vilje. Til det har jeg kun at sige at både min veninde og jeg har haft flere længere piercinger i guld før og de går ikke i stykker af at man har dem på.
Cazzoo nægter at give nogen form for kompensation... så man har brugt 1450 kroner på.... INGENTING..! Cazzoo yder derudover utrolig dårlig service - eller nærmere mangel på samme!
Da vi havde diskuteret længe med den mandlige ansatte som hverken var til at hugge eller stikke i - ventede vi på, hvad jeg tror var ejeren. Pludselig vælger manden at sige: Vi har lukket!!! Hvad er det for én service? man venter i 20 minutter på at få et ordentligt svar af kvinden som solgte piercingen.. Jeg fik efter lidt argumentation lov at tale med hende. De nægter dog alligevel noget som helst.. og påstår at vi lyver om hvordan piercingen er blevet brugt.
Jeg vil råde alle andre til ikke at købe ting hos Cazzoo, de har nemlig IKKE tænkt sig at tage selv samme piercing af markedet . Dette gælder formentlig også andre varer. Uanset hvad har jeg aldrig oplevet så meget uforskammethed i mit liv.

Reply from Cazzoo
Super hurtig levering og målene på mine smykker passer perfekt. Er meget tilfreds. Jeg vil helt sikkert købe noget her igen :)
DÅRLIG FORRETNING
jeg skulle købe stretch ved dem og betalte via min venindes kort, også bliver man anmeldt for svindel det er simpelthen så dårligt! vor herre bevars, vil aldrig handle ved dem igen det er det mest dårligste sted jeg har været fy føj! jeg har handlet ved dem mange gange også får man smidt sån noget lort i ansigtet :O

Reply from Cazzoo
Gik som det skulle!
Det gik egentlig som det skulle. Betalingssystem og side virker, og jeg fik pakken to dage efter. (bestilte også en søndag aften, så...) Dog har de nogle lidt dyre priser på nogle af deres ting, men det er deres valg. Den ene taper jeg købte lignede dog slet ikke den på billedet, men det var også fordi den var af en meget mindre størrelse end den på billedet, så
der blev jeg lidt skuffet. Men sådan er det at shoppe på nettet, nogle gange er det bare bedre at se det i virkeligheden.
Jeg kan sagtens anbefalde Cazzoo til andre der er glad for smykker/piercinger. :)
Hurtigt levering..
Bestil og til levering går hurtigt..
Kan andbefale at handle her..
Perfekt hjemmeside!
Nemt at finde rundt på hjemmesiden, billige priser og hurtig levering. Jeg giver dem kun 4 stjerner, da der ofte er udsolgt af en vare, og så er de ofte meget lang tid om at få varen på lager igen.