Jeg har netop modtaget en bog, jeg havde bestilt fra CBDforyou.dk – desværre ikke i den forventede stand. Bogen var tydeligt brugt og snusket, hvilket er meget skuffende, når man som kunde forvent... See more
Company replied
🌺Jeg har brugt CBD Sports gel fra Dr. Kent i lidt over 2 år nu og har den altid ned mig, hvis jeg er væk hjemmefra mere end 1 dag. CBD cremen har hjulpet mig gennem smertefulde hofter og skuldre... See more
Company replied
Altid hurtig service og gode produkter der virker. Kan varmt anbefale alle produkter ikke kun til dig selv men også til hunde 😊 Så har du smerter lider af søvnløshed f.eks og du har en hund der f.e... See more
Company replied
Det var virkelig rart og hjælpsomt første gang, jeg prøvede CBD-olie. Følelsen og effekten var fantastisk. De er virkelig hjælpsomme og kommer med nogle virkelig forståelige og gode forklaringer om, h... See more
Company replied
Hos Cbdforyou finder du mange forskellige produkter bla. cbd olier mm. fra Wetality, samt vores fantastiske luft renser som renser 99.97 % af vores luft i huset og vores omvendte Osmode vand renser der renser dit drikkevand 99.97 %
Stadionvej 32A, 7323, Give, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Forhandler er meget dygtig til at forklare om produktet

Reply from Cbdforyou
Som altid mega hurtig og sikker levering. Jeg er meget tilfreds😀

Reply from Cbdforyou
Altid god og personlig service og altid hurtig levering fra Cbdforyou!

Reply from Cbdforyou
Havde en rigtig god oplevelse, fantastisk kunde service og hurtig levering. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler ved cbdforyou.

God info. God service. Godt produkt. Kan varmt anbefale denne forhandler

Reply from Cbdforyou
nem bestilling og hurtig levering. og lidt ekstra forkælelse i pakken

Reply from Cbdforyou
CBD cremen har hjulpet mig gennem smertefulde hofter og skuldre, samt myoser og ømhed i kroppen.
Den har hjulpet mig igennem en meget betændt achillessenebetændelse, hvor der blev smurt flere gange om dagen.
Cremen hjælper med det samme og giver en afslappende følelse i muskler og led.
🙏Henriette

Reply from Cbdforyou
Levering service, funktionalitet af produkt og bestillingen alt tip top. Meget god oplevelse 👍👍👍

Reply from Cbdforyou
Hurtige svar og god vejledning ved spørgsmål, hurtig forsendelse og gode produkter, der virker.

Reply from Cbdforyou
Karina vejledte fint, lovede mig mine vare torsdag eller fredag. Og min pakke kom i dag torsdag. Flot og hurtig betjening.

Reply from Cbdforyou
Skønne produkter, som vi ikke vil undvære til vores hunde, og meget hurtig levering
Mh Charlotte