See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Et system som fungerer fint til mine behov. Deres personale i support er meget serviceminded og hurtige til at hjælpe mig med mine problemer. Jeg bliver alltid venligt modtagen, når jeg ringer. J... See more

Rated 1 out of 5 stars

Man skal være obs på at ofte når man tilmelder betalings service så bliver der trukket for mange penge, super ærgerligt at man ikke kan stole på dem, for meget af systemet fungere rimeligt okay. Jeg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service fra Louise hos Cbit! Jeg har haft fornøjelsen af at blive hjulpet af Louise fra Cbit, og det har været en virkelig god oplevelse fra start til slut. Hun er ikke bare profession... See more

Rated 5 out of 5 stars

CBIT / POSTOOL er den bedste partner vi har haft som kassesystem. Det har alle de funktioner som vi har brug for som hjælper vores planlægning i hverdagen. Systemet er brugervenligt og et super red... See more

Company details

1. Software Vendor

Written by the company

CBIT Booking er et online bookingsystem udviklet til terapeut-, beauty- og wellnessbranchen. Du får kalender og kasse samlet i ét system. CBIT Booking giver adgang til online journal samt eget marketingsystem. Systemet er nemt og brugervenligt at gå til, og har du spørgsmål, er der fri support: Man-tors: 8.30-16.30 og Fre: 8.30-16.00

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

CBIT / POSTOOL er den bedste partner vi…

CBIT / POSTOOL er den bedste partner vi har haft som kassesystem.
Det har alle de funktioner som vi har brug for som hjælper vores planlægning i hverdagen. Systemet er brugervenligt og et super redskab for vores produktionsplanlægning. Det giver et hurtigt overblik over indhold i vores brød og kager. De løser opgaver hurtigt og effektivt.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.
Morten Holm - Holms Bager

April 18, 2018

Reply from CBIT A/S

Hej Morten. Tak for de flotte ord. Vi er glader for at kunne hjælpe til i jeres hverdag! Mange hilsner, Stine S. /CBIT

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er meget glad for Cbit

Jeg er meget glad for Cbit, det er let,proffessionelt system og de har styr på den nye persondatalov, dette gør mig tryg ifht mine kunder i klinikken.særligt Nichals fra cbit er en hjælp og meget behagelig

April 13, 2018

Reply from CBIT A/S

Tak for de flotte ord. Rosen er sendt videre til Nichlas og resten af teamet herinde!

Glad og tilfreds!

Jeg er super tilfreds med Cbit😊 de hjælper altid hvis man har behov for det😊 det sætter jeg stor pris på😊 specielt min sælger Nichlas Justesen Gottschalck er grunden til at jeg den dag idag beholder Cbit😊 pga ham er jeg en glad selvstændig klinik ejer😊

April 13, 2018

Reply from CBIT A/S

Hej Ditte-Amalie. Tak for din flotte anmeldelse Vi er glade for at kunne hjælpe dig til en nemmere hverdag som klinikejer :) Mange hilsner, Stine /CBIT

God service

God service, søde mennesker der altid hjælper og pisse lækkert booking system 👍👍🙏

Reply from CBIT A/S

Tak for de flotte ord, Lise. Vi er glad for at kunne hjælpe dig! Mange hilsner Stine, CBIT

Fantastisk service

Fantastisk service, har altid fået den ønskede hjælp når det er opstået problemer i systemet. Hurtigt, effiktivt & en super hjælp hos Niklas som altid besvare alle mine spørgsmål. Kan varmt anbefale dette online booking selskab som jeg har haft i snart 5 år

Reply from CBIT A/S

Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre du fortsat er en glad kunde.

Super onlinebooking mm

Jeg har haft Cbit i knap 2 år. Jeg er rigtig glad for systemet, og for den service der ydes, og så er de lydhør for forslag. Jeg har haft receptionistservice i ca et år. Det er ikke billigt, men jeg er glad for det. Så lige fra første kontakt med Nichlas over supporten til receptionistservice har jeg følt mig godt behandlet👍

Reply from CBIT A/S

Hej Lene. Tak for din flotte anemldelse. Dejligt at høre du har været glad for din tid som kunde hos os. Vi håber det fortsætter i mange år endnu :) Mange hilsner Stine /CBIT

God service

Kan godt lide at man har en kontaktperson tilknyttet og det er både mulighed for at chatte men også ringe hvis man skal bruge hjælp😊

Reply from CBIT A/S

Hej Maria. Tak for din anmeldelse. Dejligt at du er glad for vores service. Det er vigtigt for os, at I altid kan få hjælp, hvis det brænder på :)

Super godt bookingssytem

Super godt bookingssytem. Har brugt det siden 2009 og har altid fået den support jeg har haft brug for.

Reply from CBIT A/S

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på vores gamle trofaste kunder. Mange hilsner, Stine /CBIT

God, personlig service

Jeg er yderst tilfreds med bookingsystemet, har anvendt det i over 4 år. Ikke det billigste, men god og personlig service. Jeg oplever, at jeg bliver set og hørt, at min kontaktperson interesserer sig for min forretning, foreslår relevante tilbud, men føler mig ikke presset til produkter, hvis det ikke er relevant.

April 10, 2018

Reply from CBIT A/S

Tak for de flotte ord. Dejligt med trofaste kunder, som fortsat er glade brugere af vores system.

Bedste booking system

Bedste booking system, jeg har arbejdet med systemet i mere end 12 år og har altid været super tilfreds. Rigtig god support afdeling, hvor man både kan ringe og chatte med dem. Fungerer så godt. Allerbedste anbefalinger herfra.

April 10, 2018

Reply from CBIT A/S

Hej Helle, tusind tak for din fine anmeldelse. Vi sætter pris på jer gamle trofaste kunder! Mange hilsner, Stine S. /CBIT

Systemet er omfattende

Systemet er omfattende, men nemt at bruge. Hvis der er spørgsmål kan man ringe eller skrive til en god support :)

April 6, 2018

Reply from CBIT A/S

Hej John. Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, du synes vores system er nemt at bruge. Mange hilsner, Stine S. - CBIT

jeg har brugt Cbit i 9 år

jeg har brugt Cbit i 9 år, og er rigtig glad for systemet. Synes det har rigtig mange gode funktioner, som iøvrigt hele tiden udvikles. Jeg synes altid de yder en rigtig god kundeservice - selv på helligdage får man svar på Facebook, så jeg kan varmt anbefale dem.

April 5, 2018

Reply from CBIT A/S

Tak for din fine omtale Anne! Vi er også glade for at have dig som kunde! Mange hilsner, Stine - CBIT

Rated 1 out of 5 stars

Binder en i lang kontrakt

Binder en i lang kontrakt. Betalte for adwords fik aldrig noget for pengene.

October 17, 2017

Reply from CBIT A/S

Hej Oliver, Jeg er ked af at læse du føler du er blevet bundet i en lang kontrakt. Vores bindingsvilkår står altid i kontrakten, som vi også gennemgår på salgsmødet. Da vores system er unikt tilpasset til hver eneste kunde bruger vi lang tid på opsætning og justering i starten. Det er vigtigt for os, at hver eneste kunder får en seriøs introduktion til vores sysetm og ikke bare en standardopsætning, derfor har vi en binding på vores produkt. Hvis du en dag skulle få lyst til at vende tilbage er du velkommen. Mange hilsner, Stine /CBIT

Rated 4 out of 5 stars

4 stjerner til booking systemet - 0 stjerner til økonomidelen

Thumps up til bookingsystemet, men økonomisystemet er meget mangelfuld. Endvidere er supporten vedrørende økonomisystemet næsten ikke eksisterende. Supportmedarbejderne ved simpelthen ikke nok om det !!

February 10, 2017

Reply from CBIT A/S

Hej Hanne, Tak for din feedback. Vi arbejder løbende på at udvikle og forbedre vores system - lige netop økonomisystemet er et af de steder, hvor der er sket rigtig meget på det seneste, så måske vi har fået de funktioner du har savnet? Ellers tager vi altid imod idéer og feedback igennem vores support. Mange hilsner, Stine /CBIT

Rated 5 out of 5 stars

Fedt system der optimere din omsætning

Jeg har nu haft CBITs booking system i 2 år, det har optimeret min dagligdag og øget min indtægt, 5 stjerner herfra!

November 4, 2016

Reply from CBIT A/S

Hej Nicholas. Dejligt at høre du er glad for systemet. Jeg håber vi fortsat hjælper dig med at øge din indtægt. Mange hilsner, Stine /CBIT

Rated 2 out of 5 stars

Skuffet

Dårlig informering om binding

April 26, 2016

Reply from CBIT A/S

Hej Freyja, jeg er ked af at læse, du ikke føler du har fået information omkring binding. Vores bindingsvilkår står altid i kontrakten, som vi også gennemgår på salgsmødet. Da vores system er unikt tilpasset til hver eneste kunde bruger vi lang tid på opsætning og justering i starten. Det er vigtigt for os, at hver eneste kunder får en seriøs introduktion til vores sysetm og ikke bare en standardopsætning, derfor har vi en binding på vores produkt. Hvis du en dag skulle få lyst til at vende tilbage er du velkommen. Mange hilsner, Stine /CBIT

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look