Et system som fungerer fint til mine behov. Deres personale i support er meget serviceminded og hurtige til at hjælpe mig med mine problemer. Jeg bliver alltid venligt modtagen, når jeg ringer. J... See more
Company replied
Man skal være obs på at ofte når man tilmelder betalings service så bliver der trukket for mange penge, super ærgerligt at man ikke kan stole på dem, for meget af systemet fungere rimeligt okay. Jeg... See more
Company replied
Fantastisk service fra Louise hos Cbit! Jeg har haft fornøjelsen af at blive hjulpet af Louise fra Cbit, og det har været en virkelig god oplevelse fra start til slut. Hun er ikke bare profession... See more
Company replied
CBIT / POSTOOL er den bedste partner vi har haft som kassesystem. Det har alle de funktioner som vi har brug for som hjælper vores planlægning i hverdagen. Systemet er brugervenligt og et super red... See more
Company replied
CBIT Booking er et online bookingsystem udviklet til terapeut-, beauty- og wellnessbranchen. Du får kalender og kasse samlet i ét system. CBIT Booking giver adgang til online journal samt eget marketingsystem. Systemet er nemt og brugervenligt at gå til, og har du spørgsmål, er der fri support: Man-tors: 8.30-16.30 og Fre: 8.30-16.00
Borgmester Christiansens Gade 50, 2450, København SV, Denmark
CBIT / POSTOOL er den bedste partner vi har haft som kassesystem.
Det har alle de funktioner som vi har brug for som hjælper vores planlægning i hverdagen. Systemet er brugervenligt og et super redskab for vores produktionsplanlægning. Det giver et hurtigt overblik over indhold i vores brød og kager. De løser opgaver hurtigt og effektivt.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.
Morten Holm - Holms Bager

Reply from CBIT A/S
Jeg er meget glad for Cbit, det er let,proffessionelt system og de har styr på den nye persondatalov, dette gør mig tryg ifht mine kunder i klinikken.særligt Nichals fra cbit er en hjælp og meget behagelig

Reply from CBIT A/S
Jeg er super tilfreds med Cbit😊 de hjælper altid hvis man har behov for det😊 det sætter jeg stor pris på😊 specielt min sælger Nichlas Justesen Gottschalck er grunden til at jeg den dag idag beholder Cbit😊 pga ham er jeg en glad selvstændig klinik ejer😊

Reply from CBIT A/S
God service, søde mennesker der altid hjælper og pisse lækkert booking system 👍👍🙏

Reply from CBIT A/S
Har haft Cbit i mange år og er rigtig glad for dem.

Reply from CBIT A/S
Fantastisk service, har altid fået den ønskede hjælp når det er opstået problemer i systemet. Hurtigt, effiktivt & en super hjælp hos Niklas som altid besvare alle mine spørgsmål. Kan varmt anbefale dette online booking selskab som jeg har haft i snart 5 år

Reply from CBIT A/S
Jeg har haft Cbit i knap 2 år. Jeg er rigtig glad for systemet, og for den service der ydes, og så er de lydhør for forslag. Jeg har haft receptionistservice i ca et år. Det er ikke billigt, men jeg er glad for det. Så lige fra første kontakt med Nichlas over supporten til receptionistservice har jeg følt mig godt behandlet👍

Reply from CBIT A/S
Kan godt lide at man har en kontaktperson tilknyttet og det er både mulighed for at chatte men også ringe hvis man skal bruge hjælp😊

Reply from CBIT A/S
Super godt bookingssytem. Har brugt det siden 2009 og har altid fået den support jeg har haft brug for.

Reply from CBIT A/S
Jeg er yderst tilfreds med bookingsystemet, har anvendt det i over 4 år. Ikke det billigste, men god og personlig service. Jeg oplever, at jeg bliver set og hørt, at min kontaktperson interesserer sig for min forretning, foreslår relevante tilbud, men føler mig ikke presset til produkter, hvis det ikke er relevant.

Reply from CBIT A/S
Bedste booking system, jeg har arbejdet med systemet i mere end 12 år og har altid været super tilfreds. Rigtig god support afdeling, hvor man både kan ringe og chatte med dem. Fungerer så godt. Allerbedste anbefalinger herfra.

Reply from CBIT A/S
Systemet er omfattende, men nemt at bruge. Hvis der er spørgsmål kan man ringe eller skrive til en god support :)

Reply from CBIT A/S
jeg har brugt Cbit i 9 år, og er rigtig glad for systemet. Synes det har rigtig mange gode funktioner, som iøvrigt hele tiden udvikles. Jeg synes altid de yder en rigtig god kundeservice - selv på helligdage får man svar på Facebook, så jeg kan varmt anbefale dem.

Reply from CBIT A/S
Binder en i lang kontrakt. Betalte for adwords fik aldrig noget for pengene.

Reply from CBIT A/S
Thumps up til bookingsystemet, men økonomisystemet er meget mangelfuld. Endvidere er supporten vedrørende økonomisystemet næsten ikke eksisterende. Supportmedarbejderne ved simpelthen ikke nok om det !!

Reply from CBIT A/S
Jeg har nu haft CBITs booking system i 2 år, det har optimeret min dagligdag og øget min indtægt, 5 stjerner herfra!

Reply from CBIT A/S
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.