Super optræden 👌
Super optræden 👌
KOM IKKE PÅ CENTRALHJØRNET – de udstiller dig på SOME
Det var den 30 november eller den 7 december 2025 eller ca tid i hvert fald. Det har taget mig lang tid at lave denne anmeldelse – da min kone var helt rystet. Vi har været på Centralhjørnet mange gange men denne gang var anderledes, Vi var 3 – undertegnede, min kone og vores ven. Vi var lige kommet derind, hvorefter en medarbejder viste os hen til et bord hvor der i forvejen sad en ældre herre. Han lignede ikke en der ønskede vi skulle være der. Meget ældre var han. Min kone og ven elsker at tage billeder. Der kom så underholdning frem, et slags klovneprogram med en kvinde i hvert fald med store rokokoben. Hun fortalte sit navn og at hun var i 60-erne men stadig arbejdede som tandlæge – vist på Amager det husker vi ikke tydeligt. Nå men programmet gik i gang, min kone tager altid billeder, så hun tog kamera op. Så reagerer herren (der senere viser sig at være ven med damen med rokoben) (tandlæge underholderen)- Han flejner og skærmer sig mod der tages billeder DU SKAL IKKE TAGE billeder af mig råber han vredt. Det har vi på ingen måde gjort, vi tager kun billeder af sjove positive mennesker. Han tvang min kone til at vise hvad hun havde på kameraet, han blev ved at skælde ud, selv da showet var ovre. Min kone var grædefærdig. Vores ven tog også billeder af showet. Nå men det stopper ikke her……..
Da vi kom hjem havde rokoko tandlægen fået sin ven til at filmet vores ven og skrev på FB ” er der nogen der kender denne mand (close up pic af ham,) han er suspekt han filmer kun mine ben”. Jeg ved ikke hvem der tænder på sådanne ben, men i hvert fald ikke vores ven. Hun har offentliggjort en gæst på Centralhjørnet med ”er der nogen der ved hvem dette er, han filmer mine ben” – igen close up pic af vores ven. Andre gæster tog os i forsvar på siden. Han filmer ikke en grim tyk 60-årigs ben, han filmer et show han finder morsomt. Vi var forbi politiet og et par dage efter blev billedet af gæsten ”vores ven” fjernet og alle hendes beskyldninger. Det var dog for sent for vi tog billeder af alle rokoko tandlægens beskyldninger og at der var filmet en gæst med ”hvem er det” og ALLE kommentarer før det blev fjernet. Så hvis nogen er interesseret eller ikke tror på det så ret henvendelse til os, så sender vi det gerne. Jeg ved ikke om politiet nåede at kontakte dem eller de selv tog det ned, men der er oprettet en sag på det. En ting er sikkert, vi kommer aldrig mere på Centralhjørnet og har fundet ud af hvor den neurologiske showdame er tandlæge så der kommer vi heller ikke. Desuden kender vi nogen der stadig kommer på Centralen, men det vil udelukkende være for at sikre tilsvarende ikke sker igen. Det lyder sindssygt, så godt vi har alle kommentarer, beskyldninger, anklager og billedet af vores ven som blev udstillet af rokokodamen.