Ché Bello Reviews 7

2. Medical Office
  3. Skin Care Clinic
  4. Specialized Clinic

Written by the company

Hos Ché Bello, vil du som kunde få en unik oplevelse og få et skræddersyet behandlings forløb. Vi går op i den naturlige æstetik. Vi arbejder udelukkende med naturlige resultater. Vi udfører diverse injektions behandlinger, så som Botox og ikke-permantent filler på højt fagligt niveau. Vi har fokus på naturlig aldring og arbejder aktivt med huden for at styrke huden og dens vitalitet. Desuden tilbydes ansigtsbehandlinger, som er skræddersyet den enkelte. Blandt andet har vi stor erfaring med acne behandling, behandling af ujævn hudstruktur, såsom forstørret porer, ar, uens hudtone, melasma og glansløs hud. Vi arbejder og forhandler hudplejeprodukter fra SkinCeuticals, som er i kategorien klinisk hudpleje, som udelukkende forhandles af autoriserede forhandlerer. Vi tilbyder løbende professionel hudscanninger, hvor du vil få scannet din hud og vejledt i korrekt hudpleje regime til dine behov.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kunne ikke være mere tilfreds med…

Jeg kunne ikke være mere tilfreds med det Ché Bello har kunne gøre ved min allerstørste usikkerhed - min næse.. sødeste Kristine der guider en igennem, så resultatet bliver smukt og naturligt🩷 Waow jeg er lykkelig, kæmpe tak

October 24, 2025

Hej Helle 💕

1000 tak for din søde anmeldelse - det betyder så meget for mig, at du er glad og tilfreds 🤩

Fantastisk og professionel

Min første behandling med Botox, Filler og Skinbooster hos Kristine var fantastisk. Hun er så professionel og rolig, og jeg var ikke ét sekund i tvivl om, at jeg var i gode hænder. Jeg glæder mig til at se det endelige resultat, når det hele lige er faldet på plads i ansigtet. Men jeg er allerede super glad for det hun har lavet nu🤩
De bedste anbefalinger herfra! 🙌🏽

October 10, 2025

Åh 1000 tak, kære Julie 💕

Jeg glæder mig bestemt også til at se endeligt resultat ☺️

Rated 5 out of 5 stars

God vejledning og service ⭐️ ville have…

God vejledning og service ⭐️ ville have givet mange flere stjerner hvis det var muligt!

January 2, 2025

1000 tak for din søde anmeldelse - er så glad for, at du 'fandt' mig igen ❤️

Vh Kristine, Ché Bello

God energi og atmosfære hos Ché Bello

God energi og atmosfære hos Ché Bello! - Jeg følte mig med det samme i trygge rammer, og kunne fornemme at hun havde en stor interesse for at hjælpe mig🙌

Glæder mig til forløbet💐

March 15, 2024

1000 tak Frederikke 🌺
Det betyder meget for mig, at man føler sig tryg, når man kommer hos Ché Bello ☺️
Jeg ser frem til, at se dig i klinikken igen.

Professionel og nærværende

Jeg vil til hver en tid anbefale Ché Bello og Kristine, til dig der ønsker at gøre noget godt for dig selv.

Lige fra første skridt ind i klinikken fornemmer man den professionelle og samtidige nærværende atmosfære, som ikke kun findes i Ché Bellos lokaler, men i lige så høj grad hos Kristine. Her er tid og rum til dig som patient, og der er tryghed hele vejen igennem.

Selve behandlingen var over al forventning - Kristine skaber tryghed og ro, så du kan fokusere på behandlingen og at være tilpas. Jeg havde i årevis overvejet at få lavet læber, og med kendskab til Ché Bello, skulle det endelig være. Selve behandlingen gjorde hverken ondt eller var ubehagelig. Og selvom der ingen gener har været efter, var Kristine tilgængelig.

Jeg glæder mig allerede til at besøge Ché Bello igen, som er min foretrukne klinik til mere selvværd.

February 23, 2024

1000 tak for din flotte anmeldelse - jeg glæder mig til at se dig igen :D

Vh Kristine, Ché Bello

Rated 5 out of 5 stars

Var så usandsynligt heldig at vinde en…

Var så usandsynligt heldig at vinde en adventskonkurrence om ikke permanent filler.
Allerede fra første skridt ind af døren følte jeg mig velkommen. Der var god tid til at snakke om mit ønske og i dag fik jeg så ikke-permanent filler i mine læber. Virkelig en positiv oplevelse i en dejlig afslappet atmosfære.
Kæmpe anbefaling herfra

February 5, 2024

Kære Marianne
1000 tak for besøget og de søde ord 🫶

Vi glæder os til, at se dig igen ✨

Fugt booster behandling

Har i dag været under kompetent behandling i klinik Ché Bello. Tak Kristine for din professionelle tilgang og vejledning. Jeg glæder mig til resultatet. De varmeste anbefalinger her fra.

January 26, 2024

Tak 🥰
Vi glæder os til at tage imod dig igen og udføre lidt trylleri 🧚🏼‍♀️

Take a closer look