Vi havde glædet os, for Cirkusrevyen har normalt været en rigtig god revy. Men desværre var den langt fra de sidste 10 års niveau. Der var ingen rigtig bid ( fx i Troels fra venstre) i de politiske... See more
See what reviewers are saying
Flad fornemmelse og alt for polititiske indslag! Dem som sidder og laver sketchers er ihverfald til den røde side 🫣 Vi har set Cirkusrevyen igennem 9 år, men årets revy var en generel skuffe... See more
Vi har set Bakkens Revy gennem de sidste 16 år og har altid glædet os til årets forestilling. Derfor var skuffelsen også større end normalt i år. En god revy tager fat i tiden og gør den sjov, s... See more
Flot ny opsætning. Spændende cast. Gode skuespil præstationer Fantastiske sang præstationer Dygtige musikere. Brilliant dansere. ALT var bare helt perfekt “serveret”. Især danserne i... See more
Company details
Information provided by various external sources
Glæd dig til årets sommerrevy på Dyrehavsbakken. Med Lisbet Dahl i instruktørstolen og i fuld vigør på scenen sammen med nogle af Danmarks bedste revyskuespillere er rammerne på plads for endnu en forrygende sæson.
Contact info
Dyrehavsbakken 85, 2930, Klampenborg
- www.cirkusrevyen.dk
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
2023 har fået en opløftning.
Min svigermor inviter os i cirkusrevy hvert år. 2021 og 2022 var vi ved at miste gejsten, men til gengæld i år var der ikke et øje tørt af bar grin.
Fantastisk underholdninger, hvor alle skuespiller der var med gjorde det helt fantastisk.
Det som om der kommet en ny opløftning og energi i 2023.
Rigtig meget sort humor, som lige passer til os.
Vi glæder os allerede til næste år.
Fed oplevelse
Fed oplevelse. Sjove og charmerende skuespillere - vi var underholdt hele vejen. Med Niels Olsen kan det næsten heller ikke gå galt. Fed musik. Super sangere, (Merete Mærkedahl giver kuldegysninger når hun synger ballade alene). Første afdeling rigtig god -anden endnu bedre. Anbefaler varmt. Får lyst til at skrive det her, så andre får oplevelsen og det nye hold derude fortjener udsolgte telte.
Fantastisk Cirkusrevy
Samtlige numre var gode, Kan varmt anbefales hvis man vil have en dejlig oplevelse.
Var spændt på hvordan Cirkusrevyen…
Var spændt på hvordan Cirkusrevyen ville være i år, men kan kun skamrose alle.👌
Helt fantastisk forestilling, kan varmt anbefales.😃
Sindssyg god Cirkusrevy i år
Sindssyg god Cirkusrevy i år. Markant bedre end i 2022. Merete Mærkedahl er endnu engang fremragende som Mette Frederiksen (hun synger r.... ud af bukserne) . De traditionelle dansenumre er i år tilsat skønsang så fuglene synger og i det hele taget er Cirkusrevyen 2023 rent musikalsk den stærkeste i de 30 år jeg har set den. Hold nu k... hvor det swinger ! Var meget skeptisk på forhånd i forhold til at det ikke ligefrem var A kæden man stiller op med, men den skepsis blev hurtigt gjort til skamme. Scene udsmykningen er flottere end nogensinde og man kan godt mærke at man virkelig er rykket frem i skoene i forhold til at servere en frisk og dynamisk revy. Der var 2 fyldnumre - bl.a. kan jeg ikke forstå at vi se Bodil Jørgensen i næstsidste nummer for gang nummer 2347 opføre et nummer som vi alle kender til hudløshed ? Det kan I godt pille ud og erstatte med noget andet. Det forandrer ikke noget ved at Cirkus Revyen 2023 fortjener 5 kæmpe store stjerner og en varm anbefaling til alle om at købe billet. Der er masser at grine af og så var jeg personligt meget glad for jeres hilsen til Syriensbørnene.
Så flot og professionel en forestilling…
Så flot og professionel en forestilling skal man lede længe efter.
De er så dygtige, sjove og underholdende, den flotteste iscenesættelse jeg nogen side har set. Hatten af for det hold, er helt blown away, selv her dagen efter ..kan stærkt anbefales.. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Cirkus Revyen 22023 en Katasrofe
Utrolig dårlig ikke meget revy en tynd kop te .
Har lige været til Revy i Odense den var fantastisk.
Fravælger cirkus Revyen næste år
FORRYGENDE
Der er nye boller på suppen og de smager bare bedre, er sjovere, har bid. Nyt telt nye tanker, nyt mod!
Selv dansenumrene blæste en om kuld…og dem har jeg aldrig rigtig været til. Jeg fil noget med hjem at tænke over. Det var fantastisk lyd, mega flot lys og scenografi, de sang vanvittig godt og så spillere de ræven ud af bukserne!
Tak for en god oplevelse.
Cirkus revyen på Bakken har fået nyt liv. En ny æra.
dansepiger og drenge mellem hver…
dansepiger og drenge mellem hver nummer. det har intet med revy at gøre. de bruger 1 time ialt , og så en pause på ½ timer. selve revyen 1 time. ialt 2½ time. ja, godav. så heller se det i tv. så spare man 1½ time.
fantastisk cirkusrevy 2022
show 2022 - Fantastisk og mega morsomt. Fremragende skuespiller som synger hamrende godt. Og deres dansere var super dygtige. I det hele taget en virkelig lækker oplevelse. Kan varmt anbefales
Tyndt som vand
Var igen i år til cirkusrevyen - men det var en dårlig oplevelse kun to gode skuespillere det var svært at få smilet frem, håber der findes nogle gode skuespillere til næste år - vi venter dog lige et ekstra år til vi ser hvad der sker. så vi ses ikke til næste år.
Har lige været i Cirkusrevyen
Har lige været i Cirkusrevyen, og det var en udsøgt fornøjelse. Dygtige skuespillere og dansere leverede underholdning i topklasse.
Personalet var på trods af ekstrem varme smilende og hjælpsomme. Tak for det Cirkusrevyen, vi ses helt sikkert næste år 🙏
Var rigtig dårlig,kun få nummer var…
Var rigtig dårlig,kun få nummer var sjove godt de have Niels Olesen han var rigtig god og sjov i de nummer han have ,den med hækken ,cykelrytter og den bedste Boris Johnsen ,de andre nummer kedelig var rigtig skuffede godt de lige kunne vise lidt med Lisbeth Dahl ,det er også svært når man siger farvel til Ulf og Lisbeth men dette år må være en ommer håber der kommer lidt sjover nummer til næste år måske nogle skuespiller skiftes ud til gode komiker
Cirkusrevyen 2022 - Det tyndeste øl, nogensinde!
2. juli var vi, traditionen tro, ude for at se Cirkusrevyen 2022.
Det er det tyndeste øl vi nogensinde har oplevet i "teltet". En tandløs 120 årig har mere bid og mere humor end de indslag vi skulle spilde vores tid med.
Det er utroligt at der ikke kan leveres lidt mere komfortable stole, når man betaler 600+ gode ganske danske skatteplagede kroner for sådan en kop tynd the.
Det eneste vi fik med hjem var tilbagestrøget hår og en høreskade, for det der manglede på scenen, blæste til gengæld ud af højttalerne.
Vi vil se os om efter alternativer i 2023.
Var igår 10/8 i Cirkusrevyen
Var igår 10/8 i Cirkusrevyen, det var då god en oplevelse en af de bedre , efter 13/14 år og så vil jeg sig har læst at det ikke var sæbe på toilette , men så kan man jo som god borger jo have sprit med selv i disse tider 👍👍👍👍👍👍5stjerner
I ved jo godt der er corona.
Lørdag d. 6-8. Sen forestilling. Fortalte den unge mørkhåret pige i baren til venstre. At der slet ik var noget håndsæbe på dametoilettet. Det sku hun nok sørge for, at der kom. Det ene toilet var låst af. Til pausen var der 2 toilettet der ikke var toiletpapir på. Da det hele var forbi, var der stadig ik kommet nogen af delene. Jo jeg ved der er travlt. Men jeg troede i ihvertfald i vidste at det var corona. Så sørg for sådan noget inden start.
Flot scenografi, pinlige numre.
Flot scenografi, god musik, gode og flotte skuespillere.
Men numrene var kedelige til det pinlige. Plejehjemssketchen var dum, nabo spillet prøvet 100 gange før, Putins tjener direkte pinlig.
Øv, det må være en ommer.
Jeg havde købt 3 billetter tiæ 1.800,-…
Jeg havde købt 3 billetter tiæ 1.800,- til en forestilling, men en af dem som skulle med kunne ikke denne dato.
Jeg ringede til cirkusrevyen s kontor og forklarede problemet og købte billetter til en anden forestilling , men de pladser kostede kun 1.500,- for billetter.
Et par dage efter ser jeg på netbank at der er trukket 1.800,-, og skriver en mail til dem.
Svaret på denne mail er at man bytter billetterne, men man refundere ikke differencen.
Det er ikke de 300,- , men princippet at se bare snupper 300,- , det er sgu ikke i orden.
Det er en ommer.
Man kan tydeligt fornemme hvem der…
Man kan tydeligt fornemme hvem der gæster Cirkusrevyen hvert år. Tidligere har revyen præsenteret tekster der virkelig er spiddende men også sjove. På mig virkede skuespillerne som de var sat på en uriaspost. Der manglede ligesom en rød tråd gennem revyen. Danseoptrinene viste sig som ren fyld. Hvor var cirkusrevyens virkelig sjove men også indholdsrige ansigt. Man forstår godt at revyen må have hjælp af TV via reklameindslag. Konklusion : det må kunne gøres bedre med kapelmester Price i spidsen
Flad forestilling
Flad forestilling. Kun et nummer med lidt kant. Vi have ventet et brag, - der er jo skandaler nok at tage fat på- men endte med at være enige om, at noget måtte være gået galt. Det er jo dygtige skuespillere, så det må være tekstforfatterne, der ikke har følt sig inspirerede af tiden. Synd Janes Price skal slutte med så kedelig en forestilling!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.