CL Partyservice Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har lige fået mad fra CL Partyservice, hold da op nået lækkert mad, helstegt pattegris, der var juice og lækker, og bare helt perfekt. Kartofler og salatbar der var alt hvad hjerte kan begærer, d... See more

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Super-mør helstegt pattegris

Super-mør helstegt pattegris! Virkelig godt, al gris var saftigt og mørt, selv de dele som ofte plejer at være tørre. Super kompetent og hjælpsom ham som kom med grisen og skar ud, samt hjalp med at stille frem osv. Kan kun anbefales.

July 5, 2025

Vi fik leveret mad d

Vi fik leveret mad d. 23.06-2025 til studenterfest til 43 mennesker. Vi fik pattegris med tilbehør af kartofler og lækre salater. Vi er meget tilfredse med oplevelsen og maden-tak for lækker mad😀.
Bjarke og Tanja Ibsen

June 23, 2025

Alle pengene værd

Første gang vi bestilte hos Clpartyservice, og jeg må tilstå både jeg og vores gæster var forbløffede over hvor god vores helstegte pattegris var, virkelig virkelig lækkert, mørt, og smagte himmelsk. Oveni dette var rigtig god service, helt fra bestillingen og til at (Johnny) kom med pattegrisen og ydede god service mm.

5/5 herfra.

June 7, 2025

Super lækkert mad

Kartofler og salatbar der var alt hvad hjerte kan begærer, det var alt sammen vildt lækkert, og der var rigeligt.
Det er ikke sidste gang vi bruger CL Partyservice.

September 28, 2024
Rated 5 out of 5 stars

jeg holdt en 50 års fødseldage D22/6…

jeg holdt en 50 års fødseldage D22/6 2024
vi var 22 personer jeg have bestilt Gris af menuen til og det var lide til top karter alle gæster blev godt mætet
det var osse en gode levering selv om at det var en tur helt til Æbeltoft så var mad godt varmt😊😊

June 22, 2024

CL PARTYSERVICE 😀

CL PARTYSERVICE 😀
Leverede helstegt pattegris til konfirmation den 28 marts. Alt var helt perfekt så kun rosende ord herfra. Super professionelt personale smilende og hjælpsomme.
Alle gæster roste maden. Det var så lækkert.
Det er ikke sidste gang vi bestiller der 😀

March 28, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Oktober fest Langholt borgerforening.

Kære Christian, af hjerte tak for super lækkert mad til vores oktober fest i Langholt borgerforening, alt var bare i den skønneste orden og alt smagte super godt. 90 glade og sultne damer og herre spiste sig mætte og da alle havde været rundt om buffeten et par gange, så var der stadigt rigeligt med mad. Endnu engang tak. Vi vender tilbage i oktober 2024. De bedste hilsner fra Jimmy Langholt borgerforening.

October 28, 2023

Kvalitet

Der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten af den mad der leveres. Det er altid super lækkert.

August 24, 2023

Mega lækker pattegris og kundeservice i top 10

Mega lækker helstegt pattegris som take away! Virkelig skønt og mørt kød med lækkert tilbehør og dessert :-)
Men ikke nok med det, så valgte CL partyservice , og levere den bedste kunde service jeg til dato har oplevet.

Da vi pt bor i Hjørring kommune og er ramt af de restriktioner der er lavet, og CL partyservice bor i Brønderslev kommune, så tilbød CL partyservice at vi kunne mødes ved kommunegrænsen mellem Hjørring og Brønderslev, og på den måde få overrakt maden :-) det er simpelthen fantastisk :-) og det takkede vi bestemt ja tak til ;-)

Vi vil til en hver tid altid vælge og få Helstegt pattegris fra CL partyservice, for maden er bare så lækker :-)

November 13, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Vi fik til vores bryllup i lørdags…

Vi fik til vores bryllup i lørdags leveret en pattegris med tilbehør, og det var simpelthen så lækkert.

Der var rigeligt med mad, så vi spiste også godt igår og idag.

Maden var med til at vores bryllup blev helt perfekt.

Så vil jeg også lige nævne den unge mand der var ude og skære den. Han var simpelthen så sød.

Jeg tror også det bliver mad derfra til min 40 års fødselsdag

October 7, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Bestilte helstegt pattegris med div

Bestilte helstegt pattegris med div. tilbehør til min mands 70 års fødselsdag. Maden var rigtig lækker og fik megen ros af gæsterne. Vi var 25 pers. og der var vel mad nok til yderligere 10 personer. Kan give mine allerbedste anbefalinger.

May 20, 2019

Helt perfekt

Helt perfekt. Vi har kun ros til overs for den service og mad som firmaet leverer. Der var hurtig respons, de var servicemindet og maden var lækkert.
Vi bestilte en helstegt pattegris til vores søns dåb som var velsmagende, mør og sprød på alle måder. De kom selv og satte grillen op, skar grisen ud og blev til gæsterne var færdige.
Tak for hjælpen.

May 18, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte en helstegt pattegris med…

Jeg bestilte en helstegt pattegris med salat og kartofler til min 30 års fødselsdag. Jeg har kun gode ting at sige om CL party service.
Der var masser af mad i overskud, maden var simpelthen så god, alle gæster roste maden. Deres service var i top. Ham der kom med maden blev til alle var færdige, og dem som hentede kødet direkte ude fra grillen fik den bedste service. Han var super sød og serviceminded.
Deres udstyr var helt up to date, og man kunne se og mærke at hygiejnen var i top.
Prisen er også rigtig god synes jeg.
Alt i alt kunne jeg ikke have fået bedre mad og service til min fødselsdag, og det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller mad herfra.

April 30, 2019

Perfekt helstegt pattegris

Fik leveret en helstegt pattegris (til tiden), og den var lige præcis som sådan en skulle være - mør, sprød, perfekt saltet, osv. Tilbehøret var også rigtig fint. Slagteren blev der under hele spisningen og skar det sidste ud inden han kørte. Der var rigeligt, dvs. en masse rester efterfølgende. God service og helt klart et sted jeg kunne finde på at bestille fra igen.

May 3, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Helstegt pattegris med tilbehør.

Lørdag d 12-3-16 havde vi Cl partyservice til at levere helstegt pattegris m tilbehør osv til 50 gæster, vi kunne næste ikke få armene ned over hvor godt det var. Vi kan varmt anbefale at folk køber menuen hos Cl partyservice. Vi har tidligere fået gris fra et andet sted og det blev leveret i en møg beskidt bil og ingen hygiene fra manden der skar grisen ud. Cl partyservice levere top kvalitets gris :)

March 15, 2016

Kanon godt.

Har lige haft CL Party service ude for at lave helstegt pattegris med tilbehør til 41 personer.
Det kan varmt anbefales og alt var som det skulle være og i rigelig mængde :O)
Havde på forhånd hørt meget godt om CL Partyservice og alle vores forventninger blev indfriet.
Vil klart anbefale andre at bruge CL Partyservice i forbindelse med helstegt pattegris.

Mvh Kristian Andersen, Storvorde

Har lige har fornøjelsen at smage "grisen" fra CL Party service.
Vi havde bestilt mad til 22 personer og alle var fuldt ud tilfredse med maden
der igen var helt i øjet.
Vil klart anbefale alle andre at benytte sig at CL Patry gode service, priser og
ikke mindst den velsmagende mad.

June 24, 2013

Is this your company?