Computermail Reviews 73

TrustScore 2.5 out of 5

2.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Reklamerede over en Krups æggekoger d. 25. februar 2025. Æggekogeren holdt kun i 3 mdr. Nu d. 4. april kan de stadig ikke svare på hvornår reklamationen er løst. Får hver gang jeg efterspørger status... See more

Rated 5 out of 5 stars

Havde bestilt nogle computer dele hos Computermail. Leverings tid blev ikke helt overholdt hertil skal dog siges at jeg af Computermail, dog blev orienteret om forsinkelsen og fik også lidt ekstra... See more

Rated 1 out of 5 stars

Hvis du overvejer at benytte dette firma, så hold jer langt væk. Blevet lovet telefonisk, at vare var på vej til afsendelse dagen efter min henvendelse. Har nu fået bekræftet, at der aldrig har været... See more

Rated 1 out of 5 stars

Forfærdelig lang leveringstid. Første gang jeg handler hos dem og vil aldrig gøre det ugen. Nu er det 2 uger siden jeg har bestilt et SD kort hos dem og har stadigvæk ikke modtaget den, selv Temu e... See more

2.3

3-star
2-star
1-star

Rated 2 out of 5 stars

Tror at pakke afdelingen trænger til at…

Tror at pakke afdelingen trænger til at komme på kursus.

Senest har jeg modtaget et lille bundkort, og to harddiske, de to harddiske lå direkte oven på hindanden,med lidt boble-plast rundt om, de tre ting lå i en paskasse så de kunne rasle rundt.

Forestiller man sig så en orangutang eller to fra GLS, kaste lidt rundt med pakkerne, ja så ligger de to harddiske og banker mod hinanden, de er i og for sig ganske tunge.
Er det så årsagen til,at den ene af de to Toshiba harddiske nåede at køre mindre end to dage, tjah det er ikke til at vide.

January 15, 2021

så langt fra oki !!!!

hvad siger du / i nu ????
Compumail 👎👎👎
"og hvorfor for jeg nu igen ny mail far ny mand igen i firmaet, det sejler sgu lidt meget hos jer !!! "

men i siger nu :

""" Reklamationsretten er bortfaldet grundet fysisk overlast ???? """
-------------------------------------------------------------------------------------------------

hvilken fysisk overlast????

højttaler ??? 4 gange ???? virker ikke ????

forklar???

DEN ER JO HELT NY DEN MOBIL, DEN ER JO FOR HELVED IKKE ENGANG 1 ÅR GAMMEL..
OG DET EN CAT S31, " WORK MOBILE / HEAVY DUTY MOBILE"
DEN HAR VÆRE MERE TIL REP, END JEG HAR HAFT DEN HJEMME HOS MIG !!!
SIDEN JEG KØBTE DEN HOS JER !!!
"""""SE INFO FRA 1 CARE !!!!!"""""

( lad FAKTISK bare helt lad hver med af PRØV af forklar eller sige mere, det duer i jo slet ikke til !!!!
OG lovgivningen siger jo ALT !!! )

OG SOM..... DU / I ???
JO SELV SIGER, NU :
(og det har jeg også gemt !!! har gemt ALT I HAR SAGT OG SKREVET TIL MIG FRA DAG 1 !!!!)

SÅ NU SIGER DU / I ???
JO NU :

" Reklamationsretten er bortfalde "

OK / FINT !!!!!
---------------
så hedder det jo bare !!!! :
i følge LOVEN !!!

Forældelseslovens § 3, stk. 1

Hvis den samme fejl opstår igen
Har fået repareret en fejl på varen, træder reglerne for forældelse i kraft. Det betyder, at du har tre år yderligere at klage i, hvis den samme fejl opstår igen.

........
ja ... DET HAR DEN JO SÅ MANGE GENTAGNE GANGE HAFT ( ALTID!!!),, ( IGEN se info fra 1 care !!! )
og
godt så ....

SÅ DET JO PÅ PLADS, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN !!!!

den har jo aldrig virket, den mobil cat s 31 .. jeg købte hos jer !!!

igen siger jeg ..

NU STOPPER I, SGU !!!!
" loven siger i skal !!!! "

OG nu så til sagens kærne af det hele........
NU BLIVER JEG JO NØD TIL AF GÅ HELE VEJEN. 👎👿

i har NU så min Mobil cat S31 ... ???
DEN ER IKKE END GANG HOS.... 1 CARE !!!
SÅÅÅÅÅ
hvorfor har i så nu STJÅLET min mobil der IKKE virker !!!
og ALDRIG HAR VIRKET !!
(SE FRA 1 CARE, INFO !!! )
OMFG !!!!
igen igen igen igen !!!!

NÅ!!!!!
Men okey ..... nu for I så en :
politianmeldelse for AT STJÆLE "min egen del/genstand/penge/bryde loven"
som :
Tyveri og svindel, bondefangeri, fusk, humbug og så videre !!!!
I har MIN vare jeg har købt og betalt for !!!!
(og ikke vil refundere "hæve købet" som " i / COMPUMAIL " SKAL ifølge Loven..

(ja nu ER SÅ VI HELT FÆRDIG og ude over forbrugerklagenævnet !! )

FOR det her I gør NU.... er jo "DIREKTE TYVERI / svindel / bedrageri / humbug !!!!

Synonymer for humbug

fup,
bedrag,
bedrageri,
falskhed,

" og det er ikke lovligt !!!!!
👎
læs nu LOVGIVNINGEN !!!

Forældelseslovens § 3, stk. 1

ville helst ikke gøre dette !!!
"over så simpel en sag ! og så lidt kr !!!"
meeeen dette, har i jo selv valgt, Nu !!
sgu ikke ok, og bestemt ikke go' kunde service !!!!!!!!!!!!

langt fra !!!!
--------

Tjalfe Ravn ...

PS..... OG LIGE TIL INFO, HVIS I IKKE HAR ELLER VIL FORDTÅ DET !!!

SÅ:

--------------------

Løsningsmuligheder
Viser en vare sig at have en fejl eller mangel, giver købeloven dig mulighed for at vælge mellem flere løsninger. Dine valgmuligheder er:

Du kan få pengene tilbage – hæve købet

så :

JEG

Tjalfe Ravn

vil

"""" HÆVE KØBET """"

NU !!!!!!!!!!!!

PR... DAGS DATO 18-12-2020!

hermed sagt officielt !!!!!

så :
---------------------------------------------------------

følg nu bare den lovgivning !!!'

-----------------------------------------------------------

December 18, 2020

Sælger PS5 til dobbelt nypris

De sælger den meget efterspurgte Playstation 5 til 8.500kr, når dens nypris er 3.400kr, udelukkende for at udnytte situationen. Hvis de har nogle på lager, så bør de sælge den til rette pris. “Glædelig jul” fra Compumail...

December 6, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Beskylder mig for at lyve! ingen garanti

Hej har købt en benq skærm til 3300kr d. 12-11-2019 nu er den gået i stykker :-( deres experter mener jeg har slået,væltet,tabt.trykket på min skærm, hvad jeg absolut ikke har. (alt dette har de konkluderet ud fra billeder) Skærmen står som ny, ikke så meget som en lille bitte ridse.
sælge vil de gerne:-) men når der er reklamation blir du bare efterladt i grøften:-( Handel IKKE med dette firma.
mvh Thomas Petersen

November 2, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Det var OK at handle med Computermail...

Havde bestilt nogle computer dele hos Computermail.
Leverings tid blev ikke helt overholdt hertil skal dog siges at jeg af Computermail, dog blev orienteret om forsinkelsen og fik også lidt ekstra rabat som kompensation, jeg havde lidt dialog på mail med jeg tror manden hed Martin Møller - så alt i alt en god oplevelse- så med min oplevelse i bagagen kan i trykt handle med Computer mail...

H.C.

October 14, 2020

En positiv oplevelse.

Jeg må ærligt indrømme at jeg blev lidt overrasket over disse anmeldelser!!!
Jeg har lig købt en juicer , af god kvalitet af dette firma .. prisen var lavere end andre steder. Jeg bestilte og fik en mail og alt det man nu gør , men der var lige et problem fra lagret , MEN de skrev det med det samme at min pakke ville blive leveret indenfor de dage de angav, og det gjorde det ... det er jo ikke alt man kan styre. :-)
Jeg har indtil nu ikke oplevet noget som helst,med dårlig service, eller produkt . Produktet var pakket forsvarligt ind og var i fin stand ved modtagelsen.
Jeg vil anbefale dem til andre ,og jeg vil klart handle der en anden gang .

August 15, 2020

Hold jer fra Compumail

Hold jer fra Compumail!

Jeg bestilte et sæt Sennheiser HD 25-II, hvor der medfulgte to af samme sæt velour earpads med. Ét monteret, og et sæt til udskiftning. Erfarne og professionelle der er bekendte med denne model og mærket Sennheiser ved, at der som standard er monteret earpads af syntetisk læder, som også vist på emballagen, og oplyst på firma hjemmeside. Dette ekstra sæt af velour medfølger som præference, ikke som slidtage af monteret earpads. Compumail var insisterende modvillige til, at tjekke deres lager om dette var et fejl produkt jeg var blevet tilsendt, og ville kun tilbyde en returformular.

Der er ingen grund til, at handle hos Compumail, når deres problemløsning er, at man bare sender varer retur, og ikke hjælpe kunden med at finde og modtage sin vare.

May 12, 2020

Elendig service..

Elendig service... Jeg købte en stol for snart 2 uger siden, de har trukket pengene men jeg har ikke hørt en skid fra dem og da jeg kontaktede dem fik jeg at vide at den ville komme på lager og blive sendt dagen efter (ca en uge siden) og det eneste jeg på nuværende tidspunkt har hørt er en bestillingsbekræftelse, altså ikke en ordrebekræftelse.

Brug ikke jeres penge på snyd

April 13, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Købte en computer til 8600 kr, grafikkortet er defekt og det er gået op i en stor protest

Hej. Jeg købte for snart 2 år siden en computer til 8600,- ved computermail, dvs. at der stadig er garanti på. Grafikkortet er blevet defekt(er også blevet bekræftet af mange computer entusiaster, som har styr på deres grej), og jeg sendte den derfor til Computermail. Computermail sendte computeren tilbage uden at have fixet noget, og sagde at fejlen lagde i styresystemet og jeg måtte slette partitionen og installere et nyt styresystem. Samt forlangede de også 500,-. Allerede der mente jeg de var gået helt forkert, og jeg kunne aldrig nogensinde se, hvordan fejlen kunne ligge i styresystemet. Okay, men jeg fulgte deres vejledning. En uge efter jeg så havde installeret Win 7 i stedet, skete det igen. Jeg kontaktede dem, og denne gang tydede de til at Windows 7 var fejlen. De sagde at det nok var p.g.a. nogle drivere som ikke passede til windows 7, da win7 ikke var ude da jeg købte computeren. Fint, jeg installerer Windows Vista 64bit igen, og installerere alle de korrekte drivere. Så menes de at vide at det stadig ikke er grafikkortets fejl, og først da jeg putter den i en vens computer og får bekræftet at det også sker på deres, er de villige til at tage den tilbage. Nu skal jeg havde den sendt ind, og så må jeg bare HÅBE at de ikke finder på endnu en ny fejl som rent faktisk ikke er fejlen, men at de rent faktisk gider at give mig et nyt grafikkort da det tydeligvis er problemet. Leveringstiden er superb, du får din computer in no time, men hvis der er problemer, har jeg aldrig oplevet noget så skidt som ComputerMail.

April 26, 2010
Rated 1 out of 5 stars

Købte en skærm som de nægtede at tage tilbage trods 3 reparationer samt ombytning.

Deres "kundeservice/ham der tager telefonen når man ringer/bestyrer?" har ingen forstand på hvordan man håndtere en situation hvor kunden har et produkt som ikke virker. Smed sagen til Forbrugerstyrelsen, men de afviste den efter 9 måneder eftersom jeg ikke havde det på skrift at computermail havde henvist mig til infocare (deres service center). Har igen haft kontakt med forbrugerstyrelsen og tager nu runde nr. 2, eftersom jeg er lidt bedre vidende indenfor det juridiske.

Sååå. Kryds fingre for at dit/jeres produkt virker, ellers skal de nok får dig til at ligne en idiot fordi du står med noget som ikke virker ;-)

Hold jer langt væk!

March 24, 2010

Afviser reklamation

Mit erhvervede tastatur er gået i stykker inden for de 2 år jeg har reklamationsret, men computermail.dk nægter at gøre noget ved sagen.
Da jeg spørger til hændelsesforløbet mht reklamation, får jeg bare at vide at jeg skal købe et nyt tastatur. Jeg gør opmærksom på reklamationsretten hvorved de mener at jeg (aktivt?) skal bevise at fejlen har været til stede. Eftersom at fejlen er opstået pludselig må man mene at der er tale om en produktionsfejl. Desuden er min forventning til varens levetid som det mindste de to år der er reklamationsret.
Derfor vil jeg anbefale at man kun køber varer over 800kr, så man i det mindste kan oprette en klage ved forbrugerklagenævnet.

May 18, 2009

Is this your company?