Når Niclas står bag baren på Comwell Roskilde, sker der noget helt særligt – og det er ikke en overdrivelse at sige, at det ubetinget gør stedet til Roskildes bedste cocktailbar. Her er det ikke... See more
See what reviewers are saying
God modtagelse. Hyggeligt værelse med udsigt til snebeklædt Roskilde fjord. Lækker mad i restauranten som var hyggeligt pyntet med hjerter. Dejlige fællesområder. Lækkert med gratis kaffer, vand og s... See more
Sølle grill buffet…. Vi har lige haft et dejligt ophold på Comwell i Roskilde. Fine værelser, fantastisk udsigt, rent, pænt, hyggeligt og venligt personale. Dog blev vi meget skuffede over de... See more
Non smoking hotel!!!!!!!!!! Levede absolut ikke op til vores forventninger, om et non smoking hotel. der blev røget nedenfor vores værelse klokken 7 om morgenen så vi vågnede til lugten af røg.... See more
Company details
Information provided by various external sources
Midtsjællands bedste KONFERENCE OG KONGRES FACILITETER i naturskønne omgivelser m. plads til 200 personer. Kontakt os på tlf. 4632 3131. Vi finder en løsning.
Denmark
- www.comwellroskilde.dk
Tænk jer ekstra om, før I booker et festarrangement hos Comwell
Da covid-19 ramte os, blev det også en økonomisk og ærgelig konsekvens for mig, så jeg ikke kunne holde en stor fest pga for mange sårbare i omgangskredsen.
Jeg havde fået oplyst mundligt, ved det første møde, at jeg kun skulle betale et administrationsgebyr på 1.500, hvis jeg blev nød til at aflyse, hvilket jeg var helt afklaret med.
Men sådan blev det nu ikke, for jeg skulle betale ca. 10.500 kr., (for ingenting) og dette beløb, blev betalt 2 måneder før festen skulle have været afholdt.
Comwell var på ingen måde villige til kun, at acceptere Adm.gebyret og jeg har så svært ved, at se, at der er nogle udgifter ved dette arrangement 2 måneder før festdatoen.
Så mit råd er ... tænk jer en ekstra gang om, før I booker et festarrangement hos Comwell.
Langsommelig indtjekning som delvis…
Langsommelig indtjekning som delvis skyldes problemer med deres computersystem. Imidlertid manglede receptionisten det fornødne overblik til at informere om praktiske forhold. Man følte sig således ikke specielt velkommen. Meget meget små værelser og toilet i 2 personers værelser til gengæld er prisen stor. 1933kr for to dobbeltværelser på størrelse med et kosteskab kan fås bedre mange andre steder.
Ved ankomst reserveres 1000kr i depositum hvis man køber noget i baren. Altså ikke minibaren på værelset (da der ikke er en, nok på grund af pladsmangel). Beløbet bliver efter sigende debiteret ved udtjekning hvis man ikke har brugt af beløbet. Underlig procedure, som jeg aldrig har oplevet andre steder (og jeg har trods alt rejst en del rundt omkring i verden),
Dejlig atmosfære
Dejlig atmosfære - lækre omgivelser - topservice - fede værelser - og jeg kunne blive ved.. - Alt ialt et hotel I topklasse, hvor jeg altid har fået en super behandling og personalet virker interesseret og topserviceminded. Helt klart en oplevelse jeg vil anbefale andre, der nyder at blive forkælet af service I top.