Cool Prices Reviews

TrustScore 1 out of 5

1.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Let op: Fraude! Ik ben inmiddels 4 weken bezig met een bestelling waarbij ik niets ontvangen heb, terwijl ik wel betaald heb. Het bedrijf houdt me aan het lijntje met tegenstrijdige en onzi... See more

Rated 1 out of 5 stars

Koop hier niets!!! Ze hebben producten op de site staan die ze werkelijkheid niet hebben. Ze laten je eerst heel lang wachten (hier 4 weken) en annuleren vervolgens de bestelling, maar tot op heden (w... See more

Rated 1 out of 5 stars

Nadat ik de bestelling had geplaatst kreeg ik al een vermoede dat er iets niet klopte. Als je geen bevestiging krijgt dan is het vaak niet oke. Ik baal enorm.....probeer er juist altijd op te letten.... See more

Company details

1. Software Company

Information provided by various external sources

Home:

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Goede Service

Ik heb meerdere keren wat besteld bij Cool-Prices. De service was altijd goed, vragen werden snel beantwoord en de bestelling werd snel geleverd. Ook bij enkele problemen die ik heb gehad (product niet meer leverbaar, RMA) heeft Cool-Prices mij uitstekend geholpen. Daarbij opgeteld de voordelige prijs zorgt ervoor dat ik nooit meer ergens anders iets bestel!

March 25, 2010

Klantgerichtheid

Klantenservice uitmuntend mijn vraag over de vooraadbevestiging van het artikel kreeg ik binnen het uur via mijn mail retour ,zo kan het ook !!!

March 4, 2010
Rated 4 out of 5 stars

Snel en goed vragen antwoorden!

De online chat is erg handig!
Alleen als je 2 vragen te gelijk stelt wordt het een beetje moeilijk, en wordt maar een vraag beantwoord.
Mail is overigens ook erg handig, en er wordt zeer snel gereageerd!

Ze helpen me goed met het uitkiezen van de spullen voor mijn pc.

Heb alleen nog niks besteld, dus ik weet niet hoe dat zit, maar dat zal vast ook goed zijn.

February 26, 2010

Altijd service

Nooit problemen met cool-prices gehad, heb er in 2007 mijn eerste computer gekocht in de vorm van losse onderdelen. Begin dit jaar er weer een computer gekocht, en zoals gewoonlijk ook netjes geleverd. Heb geen ervaring met afterservice en rma omdat er nog nooit iets stuk ging of DoA was.

even een reactie @ marcel wat ik in de achtergrond zie staan. Het kan niet altijd goed lopen, en om nou te zeggen dat het bedrijf volledig onbetrouwbaar is vind ik wel erg kort door de bocht.

en @ christof met zijn 'te lange levertermijn': dan moet je maar de leverstatus bekijken voordat je iets bestelt. Als je het zeker wil weten een mailtje sturen over de levertijd, wordt altijd eerlijk beantwoord.

February 25, 2010
Rated 1 out of 5 stars

Zeer slecht! Volledig onbetrouwbaar! PAS OP!!!

Een week na betaling ontvingen wij een mailtje dat de levertijd ook weleens 3 mnd kon zijn. Waarop wij een refund vroegen. Wij kregen daarop een email dat ze ons rekening nummer kwijt waren. Welke wij tot 2 keer toe hebben verzonden. Na een periode 6 weken na betlaing wisten we eindelijk telefonisch contact te krijgen, waar we weer onze bankgegevens moesten geven. Ze verzekerde ons dat ze een week later zouden betalen.

Tot op heden hebben wij nog niets ontvangen.....

February 8, 2010
Rated 5 out of 5 stars

Bijzonder snel en professioneel.

De artikelen werden in uitstekende staat heel snel geleverd.
Ik had zelf een verkeerd artikel besteld en na een telefoontje met de helpdesk, kon ik dit artikel terugsturen en het juiste artikel werd nog dezelfde dag gratis opgestuurd.
Bovendien zijn dezelfde artikelen veel goedkoper dan bij andere (web)winkels.

January 26, 2010

Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over zowel de gestelde vragen via de mail omtrent het product wat ik wilde hebben, en niet direct leverbaar was.
Dat zou ongeveer 7 dagen duren.
Maar 3 dagen later had ik het keurig in huis tegen een voor mij perfecte prijs.
Een aanrader dus!!!

January 23, 2010

Goede prijs, goede service

Dit bedrijf is een aanrader voor iedereen die een goede computer, tegen een goede prijs wil aanschaffen. De service is uitstekend: snelle reacties en altijd behulpzaam. Kortom uitstekend

January 14, 2010
Rated 4 out of 5 stars

snel en adequat

heel snel gereageert op mijn aanvraag, was niet meer leverbaar.
beetje zonde dat ze geen alternativ voorstelden

December 28, 2009

Goede Service

Het is uitstekende service. Sommige producten zijn niet op voorraad, maar daar kunnen ze niets aan doen. Kortom "Perfect"

December 24, 2009

Is this your company?