Ik wilde langskomen voor een vloer. Laura heeft een professionele glimlach tot je een mobiel met camera pakt. Dikzak in jogging kleding doet aan MMA. Pas op, betreden op eigen risico. Achterin i... See more
See what reviewers are saying
Ik kwam binnen en wou graag kijken naar wat spulletjes voor in mijn badkamer. Uit het niets kwam er een hele boze dame en grote man op mij afgelopen die vermoedelijk drugs op hadden, ze waren van plan... See more
Wat een zielig boeltje hier de kwaliteit is mega slecht en zodra je iets zegt of verteld wat ze niet bevallen gaan ze allerlik ziektes naar je hoofd gooien en gaan ze over in vecht modes wat een ste... See more
Ik was bij de Karwei en zag hoe een kale man en een filmploeg door het personeel werden aangevallen. Wat het conflict ook is, geweld is nooit de oplossing. Als klant schrik je daarvan en denk je: word... See more
Company details
Contact info
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
ZEER SLECHTE WINKEL
ZEER SLECHTE WINKEL. OPLICHTERS.
MAFFIA PRAKTIJKEN.
Slaan mensen in elkaar in de winkel.
Drama
1 woord: Drama. Komen afspraken niet na, en ineens moest ik meer betalen dan dat er op het factuur stond. Werd onder druk gezet dit te moeten betalen, anders zouden ze naar me huis komen om me keuken in elkaar te trappen. Ga NIET naar deze zaak, en kijk uit voor het personeel!
Laagste van het laagste
Ongelovelijk slecht! Aggressief, geweldpleging, schelden met ziekte. Het laagste van het laagste
Boycotten deze zaak.
De mensen die deze zaak runnen zijn een stel afzetters.
POWnews en een ex-werknemer die niet zijn geld heeft gekregen zijn met fysiek geweld uit de winkel geslagen door de eigenaren (een mannelijk en vrouwelijk varken).
Boycotten deze zaak tot ze moeten sluiten.
1 ster nog te veel zielige mensen
1 ster nog te veel, zielig zooitje mensen oplichten en mishandeling vind er regelmatig plaats. NOOIT wat kopen bij deze zaak of andere bv die ze nu waarschijnlijk weer gaan oprichten!
Tip.. loop door als je geen klappen wil
Tip... koop hier niet
je krijgt spijt ,,
en als je geluk hebt krijg je geen klappen, als je ze de waarheid zegt ,,,
Oplichting en zeer agressief
Nieuwe keuken laten plaatsen bleek het een 2hands keuken te zijn. Na veel communicatie konden we €1500 terug krijgen van de €9800. Als je te veel mailtje of belt gaan ze je bedreigen om even langs te komen.
Laura doe wat aan je communicatie vaardigheden alsjeblieft
agressie problematiek
Hoe kan je zo aggresief worden tegen je oud werknemers die nog een partij geld zou krijgen. in een draaiende winkel sloeg een medewerker deze jongen hardhandig de winkel uit en hebben ze spullen gestolen van deze meneer. zeer slecht bedrijf
hele agressieve mensen Vooral ook die…
hele agressieve mensen Vooral ook die laura
Doeggh doeggh
Wat een achterlijke zaak… en echt het is zo terecht dat je permanent gesloten bent✌🏼
Ze vallen je met zn alle aan als je ze…
Ze vallen je met zn alle aan als je ze confronteert met iets dat hen niet bevalt. De grootste clown is nog die harry potter die je ook nog eens met ziektes loop uit te schelden
Komen afspraken niet na
Komen afspraken niet na, bellen niet terug en gedragen zich onfantsoenlijk.
Enorm agressief personeel
Enorm agressief personeel. Eng hoe deze mensen zijn.
Komen afspraken niet na
Komen afspraken niet na. En reageren niet netjes.. Groetjes pow
Schofterig en asociaal
Zo gauw je niet in hun denkwijze mee gaat en je je twijfels laat zien en er geen geld valt te verdienen, veranderd hun stemming in een scheldkanon! Was blij dat we de winkel uit waren
Wat in de tokkie heb ik gehoord en…
Wat in de tokkie heb ik gehoord en gezien! Met dit soort wil je absoluut geen zakendoen. Genoeg nette bedrijven en personeel die je wel professioneel helpen.
Ik dacht dat ik hier badkamers kon…
Ik dacht dat ik hier badkamers kon kopen maar het is blijkbaar een box school 🤪👍
Geweldige zaak
Geweldige zaak, personeel
Is erg vriendelijk en we zijn goed geholpen. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken👌
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.