Cuckoos Reviews 52

TrustScore 2.5 out of 5

2.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg havde bestilt bord på Cuckoo's nest til omkring 20 mennesker, jeg havde på ingen måde regnet med at jeg skulle skære ud i pap at vi selvfølgelig gerne ville sidde sammen, da vi ankom til stedet ha... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har i dag været hos Cuckoos Nest, vi havde selskabslokalet på 2. sal, ca. 35 personer - både børn og voksne. Det fungerede simpelthen perfekt, der var INTET at komme efter, alt blev fyldt op løbend... See more

Company details

1. Restaurant
  2. Cafe

Information provided by various external sources

SMart

3-star
2-star
1-star

Meget skuffende brunch

Meget skuffende brunch! To stykker kedelig hamburgerryg og et skiveskåret stykke ost fra SuperBrugsen. Ikke to forskellige slags pålæg! Frugten bestod af 4 druer, de mindste og tyndeste skiver -1 stk af hver - appelsin, melon og ananas. Præmie til den i køkkenet, som kan skære så tyndt! Dertil en slags budding og kage Ala tyrkisk kage. 3 stk brød til 2 personer. Så ringe!

December 4, 2022

Aldrig igen

Vi har været inde og spise brunch hos jer i dag, desværre blev vi meget skuffede. Pålæg, tunsalat, smør, ost, yoghurt og rejer stod ikke på køl (så det fik vi ikke smagt på) det er direkte sundhedsskadeligt, når det står i flere timer…. Juicen var lunken. Vi kommer ikke igen

November 13, 2022

Fantastisk brunch

Vi var igår 4 piger på Cuckgoos Nest og få brunch. Fantastisk brunch med alt, hvad der dertil hører ❤️ Det er ikke sidste gang jeg/vi kommer der. Absolut enighed om, at det er den bedste brunch vi nogensinde har fået, samt en super betjening 😍

August 21, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Ingen veganske muligheder og dårlig…

Ingen veganske muligheder og dårlig information. På forhånd havde vi tjekket menukort online og det er fyldt med vegetariske muligheder, så skrev og spurgte om de har veganske retter også. Intet svar. Skrev igen uden svar heller. Mødte op med selskab på 9 personer, hvoraf vi er 2 veganere, hvor tjeneren fortalte at de kunne lave næsten alle deres retter vegansk indtil det gik op for os, at hun ikke kendte forskel på vegansk og vegetarisk, hvorefter vi fik 3 muligheder. Fint nok, så vi bestilte mad, men efter 15 min. kom en anden tjener og forklarede at de ej har vegansk alligevel. Vi ville derfor hellere gå til andet sted med vegansk mad, men der var de andres mad påbegyndt, så det var for sent at gå. Vi fik ingen andre muligheder og måtte selv foreslå pomfritter, som vi så måtte nøjes med. Tilgengæld fik jeg 4 store bøtter dyppelse, som ikke var veganske, hvilket jo fuldstændig ødelægger vores årsag til at spise vegansk! Meget utilfreds over dette. Tilbyd nu bare lige en enkelt vegansk ret eller sørg i det mindste for at fortælle at det ej er muligt fra starten af. Allerhelst da vi skrev til jer før vores besøg.

August 16, 2022

Aldrig igen

Min søster havde inviteret på brunch og jeg glædede mig. Første indtryk en udtryksløs tjener, der lagde to menukort. Betjeningen rakte til, at man derefter selv skulle gå ind og bestille, - og betale forud. Vi fandt hurtig ud af hvorfor!
Ud kom to platter dækket med de billigste råvarer, du kan købe i dagligvarebutik. Slatten skiveost, hamburgerryg og lille købe pandekage, to nutella pakker, mini købe drømmekage fra Karen Wolf, varm skyr. Overmodne ananas, måske over i rådden. Eneste jeg spiste var røræg og to små pølser. Alt tenderede sundhedsskadeligt. Min søster havde desuden bestilt en friskpresset juice til 59,-som tydeligvis var spædet op med halv vand. Absolut sidste besøg, og vi var rigtig ærgerlige over, at vi havde valgt dette sted. Æv!

July 21, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Dårligste brunch jeg nogensinde har…

Dårligste brunch jeg nogensinde har fået. Bestilte brunch samt friskpresset appelsinjuice. Juicen var så vandet at remas den billige er bedre. Den kostede 59kr. Brunchen var for det meste uspiselig med lunken yoghurt, ost der krøllede i siderne, ananas stykke der var overmodent. Tomatskive med færdiglavet billig pesto. Desuden et stykke kage der til forveksling lignede drømmekage fra Karen wulff. Det bedste og ærligste var brødet. Dette “måltid” kostede 193kr. Helt spild af penge og tid.

July 21, 2022

Badsass kvindelig tjener

Igår spiste en veninde og jeg frokost på Cuckoos Nest og maden var fin. Det jeg gerne vil fremhæve og rose er dog en af de kvindelige tjeneres håndtering af en meget fuld og ubehagelig mand. Han væltede rundt og besluttede sig for at sætte sig ved vores bord, hvor vi lidt overrumplet af situationen ikke fik sat fra. Tjeneren spottede det med det samme og spurgte os, om hun skulle få ham til at flytte sig. Det tog vi taknemmeligt imod og hun fik ham i stor protest til at flytte sig. Det var bare virkelig sejt, at en ung kvindelig tjener tager en ubehagelig konflikt på den måde. Jeg håber anerkendelsen når hende - hun havde flot rødt hår. :-)

April 24, 2022
Rated 1 out of 5 stars

For jer som har været på Cuckoos nest i…

For jer som har været på Cuckoos nest i gamle dage, så behold det som et godt minde, for det er idag meget langt fra den hygge og kvalitet fra dengang. Meget ringe mad og hvordan kan man tage 48,- kr for en mineralvand, hvor glasset er halvt fyldt med isterninger. Det rent ud sagt uforskammet og grådighed ud over alle grænser.

December 23, 2021

Plastik i min pastaret

Sidst jeg var på besøg på Cuckoos, bestilte jeg en pastaret. Den kom usandsynligt hurtigt (som man selvf. Ikke skal klage over), og efter at have spist mig igennem halvdelen af min ret, stødte jeg på noget der lignede et stykke gennemsigtigt plastik?! Fik trukket det fri fra retten og lagt op på kanten ad tallerknen. Et gennemsigtigt sejt stykke plastik, svarende til lidt over størrelsen på en 20’er.. Det var virkeligt ulækkert! Sagde det til tjeneren, og hun beklagede, men håbede ellers det smagte godt?! Synes det blev tacklet dybt uprofessionelt, og bar i den grad præg af, mangel på ansvar.. FØJ

July 6, 2021

FORFÆRDELIG OG UBEHAGELIG OPLEVELSE

Jeg var på cuckoos nest med min søster, og jeg går ind for at bestille to øl, men får at vide at min søster skal komme ind og bestille, da hun havde studiekort, som de sagde ikke kunne fremvises efter vi havde bestilt. Vi beslutter os for at købe to drinks i stedet for, hvilket min søster går ind for at bestille, og betale for (jeg nåede ikke at betale for øllene, for det påstod tjeneren jeg ikke kunne). Lidt efter kommer tjeneren ud med to kæmpe øl, og vil give dem til os. Jeg forklare at jeg jo ikke måtte købe dem, før studiekortet var blevet fremvist, og at jeg IKKE havde betalt. Hun går ind igen, og en mand kommer ud med de samme øl. Han siger at vi jo har bestilt, og vil have vi skal betale for dem. Jeg forklarer ham at vi ændrede mening, og at hans kollega havde sagt, at vi ikke kunne bestille øllene. Tjeneren begynder at blive sur og spørger hvad han så skal stille op med de to øl, for nu er de jo lavet. Jeg prøver igen at forklare ham, at jeg fik fortalt jeg ikke kunne bestille, og ikke derfor betalte. Han kommer ud 3-4 gange for at diskuterer med mig, om at jeg skal betale for øllene. Efter 40 minutter diskuterende frem og tilbage, dropper han det og er meget sur og ubehagelig! Vi har stadig ikke fået de to drinks vi har betalt for, da tjeneren kommer ud med øllene igen, og stiller dem på bordet ved siden af, mens han griner ad os og siger, at de to piger har fået lov til at købe vores øl til halv pris. Han var meget flabet, nedladende og jeg ikke kan forstå behovet for at opføre sig sådan overfor betalende kunder. To piger der sidder ved et andet bord ved siden af, siger at de synes vi skal gå, fordi vi bliver behandlet så dårligt, de var begge i chok over det.
Virkelig en ubehagelige og utryg oplevelse. Jeg har aldrig oplevet så dårlig service!!! Hæsligt sted, med dårligt og flabet personale. Alle de tjenere vi nåede at snakke med, var sure og ubehagelige overfor os. Vil ikke råde nogen til at besøge stedet.

June 25, 2021
Rated 1 out of 5 stars

I forbindelse med at min datter blev…

I forbindelse med at min datter blev student havde vi bestilt et 7 personersbord til frokost udendørs. - Alt tegnede godt, bortset fra at min mand og jeg sad ved siden en overfyldt og stinkende askebæger/skraldespand, hvor bunden gik ud, og affaldet flød, da vi selv ville flytte den (ingen tjenere kom og ryddede op, selvom de stod i døren lige ved siden af og så det).

Vi bestilte mad, og så sad vi ellers og ventede på servering i min. 45 min.. Alle andre omkring os fik mad længe før, også de gæster, der kom efter os. - Vi rykkede for maden, men der skulle stadig gå 15 min., før den blev serveret.

Da vi endelig fik maden, oplevede størstedelen af selskabet at sandwichen var så hårdt ristet, at den var svær at skære i og samtidig skar i ganen, når vi spiste den...

Og endelig oplevede vi, at tjeneren begyndte at tage af bordet, inden min datter og hendes kæreste var færdige med at spise, hvilket jeg gjorde opmærksom på.

Øv, en ærgerlig oplevelse på en ellers festlig dag!

July 1, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Afvist på grund af handicap!

Afvist på grund af handicap!

Jeg var i dag den 22 Juni taget ind på Cuckoo's Nest, for at spise brunch med min gravide kone.

Jeg har et skjult handicap, og lever derfor med en ledsager hund som følger mig over alt. Denne hund er givet af Odense kommune på samme vilkår som hvis jeg havde haft behov for en kørestol.
Fødevareministeren har godkendt denne type hunde til at komme i ALLE fødevare butikker, restauranter m.m.

Da vi ankom til Cuckoo's Nest viste tjeneren ikke hvad hun skulle sige og hentede derfor ejeren. Han fortalte at vi kunne sidde ved sidste ledige bord ude i gården (rygerområdet) for han ville ikke have en servicehund ind på hans café. Vi ønsker ikke at sidde i rygerområdet da min kone er højgravid og spørg om vi må sidde indenfor. Jeg finder førerhunde beviset frem hvor der står at hunden er godkendt, imens fortæller han at han ikke vil have hunden indenfor, og vi vælger at forlade Cuckoo's Nest.

Da hunden er godkendt som et handicaphjælpemiddel og dette blev forklaret må vi acceptere at café Cuckoo's Nest kun vil have handicappet i deres gård og IKKE inde på restauranten.

Tak for besøget

June 22, 2020