Heb een broek en overhemd gekocht voor mijn zoontje en gevraagd of het dezelfde dag op de post kon. Dat is ook gebeurd binnen 2 dagen had ik de kleding thuis. Goede kwaliteit en ziet er uit als op de... See more
See what reviewers are saying
betaling was goed, verzending perfect & de kleding die ik had besteld voor me zusje vooral de oranje jurk veeelste mooi! Ben helemaal blij ermee !🤗 leuke webshop vriendelijke mensen.
Company replied
Super tevreden met de bestelling en de dienstverlening van Dailykidsfashion! Ze reageren snel en denken goed mee. Ze hebben prachtige en veel keuze aan kinderkleding! Ik raad deze webshop dan ook zeke... See more
Company details
Written by the company
Daily KidsFashion is een webshop vol hippe en betaalbare kinderkleding en schoenen. Wij richten ons op kinderen vanaf 3 t/m 14 jaar.
Contact info
Den Haag, Netherlands
- 0684770898
- Info@dailykidsfashion.nl
- www.dailykidsfashion.nl
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Goede service en kwaliteit en prijs
Goede kwaliteit en ziet er uit als op de foto.
Duidelijke omschrijving van het…
Duidelijke omschrijving van het product. Wel vind ik dat, wegens dpd, de levering lang duurde. Verder tevreden!
Hele fijne ervaring
Hele fijne ervaring, goede communicatie, goede service en de pakjes voor mijn jongens zijn gewoon ook echt wat je op de site ziet. Dik tevreden klant.
Waar voor jouw geld.
Super tevreden met de bestelling en de dienstverlening van Dailykidsfashion! Ze reageren snel en denken goed mee. Ze hebben prachtige en veel keuze aan kinderkleding! Ik raad deze webshop dan ook zeker aan.
Superleuke schoentjes voor een leuke prijs…
Superleuke schoentjes voor een leuke prijs!! Deskundig advies gekregen over de maat en ik kon de schoenen meteen ophalen.
Perfect
Beste kinderkleding van deze tijd en betaalbaar
Goede kwaliteit kleding en snelle levering, echt kleding voor jonge meiden van deze tijd mijn dochtertje is echt gek op deze kleding en combineert zo de mooiste Outfitjes
Super vriendelijk
Super vriendelijk. Geeft goede adviezen bij keuzes voor de kleding
Ben ook super blij met de kleertjes voor m’n dochtertje. Raadt wel aan een maatje groter te nemen.
Snelle levering en leuke kleding voor…
Snelle levering en leuke kleding voor een klein prijsje!
Langzaam
Het duurde lang voordat het pakket verzonden werd. Ook was er voor het verzenden geen mailtje of info ofzo waardoor je wist dat de status van het pakket was. Verzenden met DPD, waardeloos. Betaald voor bezorging aan huis, track en trace info klopte niet dus niet thuis en pakje alsnog naar een parcelshop gestuurd. Waardeloos, 1e en laatste keer.

Goede levering
Goede levering, klantvriendelijk.
Alleen niet zoals op de site beschreven voor vier uur besteld, andere dag geleverd
Snelle en juiste levering!
Ik heb mijn pakket nog steeds niet…
Ik heb mijn pakket nog steeds niet ontvangen maar wel een mail dat de bestelling verwerkt is. Verder heb ik geen referenties waar of wanneer mijn pakket bezorgd wordt. Geen track en trace

Reply from Dailykidsfashion
Heel erg tevreden met mijn bestelling
Heel erg tevreden met mijn bestelling. Mijn dochter is heel blij met haar nieuwe kleding en schoenen. Ik werd ook goed geholpen toen ik hulp nodig had bij de maten

Dikke aanrader!
Meerdere keren besteld hier en altijd super snel geleverd en topservice!!
De producten zijn ook echt zoals op de foto.

Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering!
Mijn dochtertje was super blij met haar blouse en schoentjes!

The Trustpilot Experience