Dakbeheerdirect Reviews 5

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Let op de positieve reviews zijn…

Let op de positieve reviews zijn gearrangeerd door vrienden van vast tegen betaling. Dit is geen bedrijf maar een beunhaas. Ongeïnteresseerd, niet deskundig en zeker niet betrouwbaar. Ga voor een bedrijf met keurmerk en aangesloten bij een beroepscommissie.

February 3, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Uitstekende service en vakwerk!

Uitstekende service en vakwerk!

Ik heb onlangs Dakbeheer Direct ingeschakeld voor het vervangen van mijn dakpannen en het uitvoeren van enkele andere dakwerkzaamheden. Vanaf het eerste contact tot de afronding van het project was de ervaring ontzettend positief.

Het team was professioneel, vriendelijk en kwam altijd op tijd. Ze werkten snel en efficiënt, zonder concessies te doen op kwaliteit. Mijn dak ziet er weer perfect uit, en ik ben bijzonder tevreden over de afwerking. Wat ik ook waardeer, is dat ze heldere afspraken maakten en alles netjes achterlieten na afloop van het werk.

Ik zou Dakbeheer Direct zeker aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare dakwerkers die vakwerk leveren. Topbedrijf!

March 18, 2025

Oplichters

Oplichters! Vragen veel geld en repareren dan maar half. En dan steeds bij moeten betalen? Ook niet mee te communiceren.

February 1, 2025

Zwendelpraktijken

Voor het herstel van het voegwerk aan onze schoorsteen arriveerden 2 beunhazen, met als enige gereedschap een emmer met voegcement en een bezem. Een trap om bij de schoorsteen te komen moest geleend worden. Na enkele uren was nog geen helft van de schoorsteen hersteld, maar de houten vloer van ons dakterras zwaar beschadigd. De mannen dropen af met de belofte de volgende dag verder te gaan.
Maar met gesprekspartner/list-en-bedrog Niels van DakbeheerDirect hadden we beter moeten inschatten: nooit meer iets van Dakbeheerdirect gehoord! Ons geld waren we kwijt!

February 19, 2024

Kennismaken en het vervolg van schimmige wereld van Dakbeheer Direct

Eerste contact met DAKBEHEER DIRECT:
Onderstaande verbeterpunten zouden de expertise van de heer Niels v O. (het enige aanspreekpunt van Dakbeheer Direct) op een hoger en voor de klant een betrouwbaar niveau kunnen brengen, zodat zijn bedrijf Dakbeheer Direct uit de schimmige wereld van dakdekkers zou kunnen treden. Niels is vooral heel kundig in het verkopen van zijn diensten via de telefoon. Mijn man en ik zijn door zijn mooie praatjes/ beloftes van de regen in de drup geraakt met als gevolg een fors bedrag armer zonder het door Niels beloofde en door ons gewenste resultaat ; oplossen van onze dakkapel lekkage.
Hoezo deskundig dakinspectie? Hoezo 10 jaar garantie? Hoezo noodreparatie lekkage uitvoeren?… volgens de site van Dakbeheer Direct. Oja hoezo alleen maar lovende reviews??
Na confrontatie via de mail met foto’s als bewijs van de nog altijd blijvende lekkage op dezelfde plek, die door zijn dakdekker behandeld is, slaat Niels ons telefonisch met een nieuwe offerte a €975,00 om de oren. Volgens zijn expertise op afstand was er nu een 2de lekkage ontstaan: KASSA! voor hem. Algemene tip: vraag als consument altijd naar certificering en kijk of het bedrijf is aangesloten bij de Nederlandse Dakdekkers Bond. Zij bewaken immers kwaliteit en betrouwbaarheid van dakdekkers en schoorsteenvegers. En dus ook van de consument. Wij, 70 en 75 jaar, hebben veel betaald voor een naar nu blijkt een gebakken lucht verhaal, zien het maar als leergeld.

Vervolg:
25 september 2024
Een keuze, die ik juridisch kreeg voorgelegd was het permanent verwijderen van deze review of uitgekocht worden door Arag. Het sommeren/aanmanen om deze review definitief te verwijderen werd geeist door de wederpartij Dakbeheer Direct, wellicht om hún schimmige praktijk te kunnen verhullen voor nieuwe klanten.
Mijn doel mbt inhoud review is om eventuele potentiële klanten te informeren /waarschuwen over hun schimmige wereld. Immers een gewaarschuwd mens telt voor twee. Daarbij is het plaatsen van een review “Een recht van vrije meningsuiting!”
Conclusie: het permanent verwijderen van mijn review is en zal in deze casus nooit onderhandelbaar zijn!

April 20, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look