Effektiv og super stærk lim
Effektiv og super stærk lim. Jeg har arbejdet med mange typer spraylim, det her er det absolut bedste jeg nogensinde har brugt.
No history of asking for reviews
Jeg er i gang med en større renovering af et hus og støder til tider ind i projekter, hvor jeg skal bruge forskellige typer lim. Og når det er tilfældet, skriver jeg hver gang til Danalim for at få et godt råd til at købe netop den lim som passer bedst til det enkelte projekt.
Jeg får altid et kort og præcist svar retur md vedhæftede filer om produktet, og mine projekter bliver ofte en succes - og hvis ikke, er det i hvert fald ikke limens skyld med de 40 cm manglende hjerne der bevæger sig bagved. :-)