Behagelige sælgere. Der kunne handles lidt. OK pris. Vi blev ringet op med bekræftelse om leveringstidspunkt. God stil. Fin oplevelse.
Danbo Møbler
See what reviewers are saying
Danbo Nibevej Aalborg. Har indenfor det sidste år købt over to gange for rimelig mange penge. Elendig levering på adressen, ridsede døre og sofa efterladt i gang, desuden blev nøglen efterladt sidd... See more
Company replied
Vedr. Danbomøbler Farsø Rigtig god udvalg af møbler. Super service. Imponerende overskud med os som ubeslutsomme kunder og ikke mindst vores børn. Hyggelig snak med personale. Absolut et sted v... See more
Jeg har i dag været ude og kigge ny sofa i Dan Bo's afdeling i Aalborg.. Mine forældre og jeg gik rundt og kiggede og fandt en vi kunne lide. Vi kontaktede en rådgiver for at høre med farver og le... See more
People also looked at
Dårlig service
Vi bestilte et kelimtæppe i Danbo Holbæk, tæppet blev leveret fra Kilroy Indbo og vi hentede tæppet da det var ankommet. Efter en tid opdagede vi at der var møl i tæppet, uheldigvis havde møllene også bredt sig til et 50 år gammelt lamaskind. Vi kontaktede Kilroy Indbo hvor tæppet kom fra og de indrømmede at de havde haft mølproblemer før men ingen nu og henviste os til Danbo
Danbo i Holbæk var lukket så vi henvendte os til Danbo i Næstved som kontaktede Kilroy Indbo og de blev enige om at ingen havde ansvar for mølangrebet.
Vi havde forventet at Danbo ville hjælpe os
Super service.
Købte i marts en sofa ved danbo i Ikast.
Fik så desværre øje på at en syning var gået op, ringede og fortalte problemet.. nu 2 uger senere har jeg fået en ny sofa kvit og frit ;)
DET SERVICE. Handler bestemt der igen.
Virkelig god oplevelse
Vi har lige haft nogle fantastiske dårlige oplevelser med en anden møbelkæde, og valgte derfor at prøve Danbo møbler til et supplerings køb af et bord.
Det var en rigtig god oplevelse.
Personalet var super til at vejlede og finde netop det bord vi efterspurgte, og leveringen kom endda før den var sat til.
Fantastisk...... :-)
Vi var for ca. 5 uger siden ude og kigge på sofa hos Danbo i Virklund, Silkeborg. Vi kom ind og faldt nærmest over den første sofa de havde stående. Vi gik dog rundt og kiggede og prøvede de andre men vente tilbage til den første. Det var en modulsofa. Vi fik et tilbud med hjem på sofa + sofabord. Vi tog hjem og snakkede frem og tilbage hvorefter vi efter et par tog vi derud igen. Vi bestilte sofa + sofabord da vi følte os velkommen hos Danbo og ikke blev overrumplet af en sælger. Og ikke mindst kvalitet af sofaen. Nu ca. 4 uger efter sidder vi i vores fantastiske sofa med sofabord foran os.
Kan ikke klage over noget som helst. Super service og levering. Vi er meget glade for vores handel med Danbo i Silkeborg. Og kan kun anbefale dem. I øvrigt mange pæne pynte-ting. :-)
Et lille men. En telefon/SMS-service kunne være en idé så man fik et opkald/SMS om hvornår de kommer. F.eks. inden for 30 min eller f.eks. opkald/SMS hvis de er forsinket.
Vi købte en sofa via netshoppen - den var som den skulle være
Sofaen blev leveret til aftalt tid, og var flot og præcis som vi ville have den.
Tak for handlen Danbo - jeg vil gerne handle hos jer igen.
fine møbler og god vejledning.
Jeg har handlet i Danbo Viby og Skanderborg flere gange. altid god vejledning. Gode møbler med design vi godt kan lide. Vi har fundet mange fine ting hos Danbo. vi købte et sofabord på nettet, kunne allerede hente det dagen efter, eneste lille men var, at der var nogle små ridser på bordet, som man kunne se når lyset faldt på en bestemt måde. Jeg ringede til Danbo, de var flinke, og vi fandt en god løsning, med et lille kompensation. Så Danbo vil stadig være et af vores foretrukne foretninger, når vi er på udkik efter nye møbler.
Henning Skovgaard hansen
Ubehagelig oplevelse i Herlev
Den 4.3.1013 købte vi et skab og betalte kontant. Levering skulle finde sted i uge 13 eller 14.
Om fredagen i uge 14 ringede vi til Danbo i HERLEV for at få at vide hvornår skabet blev leveret. Da det var sidst på dagen kunne de ikke få kontakt med deres lager i Ishøj, men lovede at ringe tilbage mandag.
DET GJORDE DE IKKE. Vi ringede til dem, og kunne ikke få noget svar. Tirsdag ringede vi igen - og satte trumf på ved at sige at vi SKULLE have skabet nu i denne uge (uge 15).
Vi ringede 2 gange - uden resultat. Onsdag den 9. april ringede vi igen og forlangte at få at vide hvornår skabet så kunne leveres.
Danbo ringede tilbage og talte med min kone. Hun var naturligvis lettere ophidset da hun fik at vide at de ikke kunne sige hvornår det blev leveret, og det endte med at den pågældende medarbejder smed røret på.
De ringede så igen lidt senere, og ville tale med mig da det var min kone som svarede i telefonen.Det fik de ikke lov til og hun fik den forklaring at skabet ikke kunne leveres i den farve vi havde bestilt. Så siger min kone at det skulle være en farve som svarede til det bestilte. Han vidste ikke hvilken farve der svarede til "bøg" og svarede temmelig næsvist at så kunne vi "bare få pengene tilbage".
Senere på dagen i dag ringede en anden medarbejder( Chef??) tilbage og prøvede at lægge olie på de oprørte vande. .
Vores svar var at vi kikkede forbi og enten fik pengene tilbage - eller bestilte et skab i eg istedet - men så ville der igen på omkring 3-4 uger.
VI SYNES VI HAR FÅET EN USÆDVANLIG DÅRLIG BEHANDLING - DE KUNNE FOR LÆNGE SIDEN HAVE MEDDELT OS AT SKABET IKKE KUNNE LEVERES I DEN FARVE VI HAVE BESTILT.
ALDRIG MERE DANBO
Min kæreste og jeg finder sofaen vi har drømt om, hos Danbo i Ishøj, vi bestiller sofaen i det stof vi nu kunne tænke os og får oplyst en leveringstid for varen. Jeg forsøger at kontakte Danbo Næstved(leverings sted) ca 1½ uge før levering, det kunne jo være vi kunne være heldige at sofaen var blevet færdig før tid. Men beskeden var, at den levenrandør overholder ALTID sin levering, hverken før eller senere. (Ok fair nok det stoler vi på). Ved udgangen af den uge hvor sofaen skulle leveres kontakter jeg Danbo for at følge op på deres meget præcise levenrandør, der informerer sælgeren i Næstved mig at sofaen er forsinket, hvad vil det sige er den slet ikke lavet endnu joker jeg. Men det var ikke en joke, den var slet ikke sat i produktion endnu. Det er vi selvfølgelig ikke tilfredse med, da vi allerede er gået af med vores nuværende sofaer, (vi kunne jo regne med leverandøren).
Sælgeren sørger for vi bliver sat forest i køen hos leverandøren, ja right den nye leveringstid er den samme som første gang.
Ved den anden oplyste leverings uge retter jeg henvendelse igen til Næstved, personligt stiller jeg op kl 16 og så er min sofa kommet hjem, men jeg er ikke blevet informeret om dette, jeg må indrømme at jeg ikke forstå Danbos priotering... Jeg har rettet hendvendelse i leveringsforløbet og bliver informeret om min sofa er i produktion, hvilket den ikke var. Måske sælgeren skulle have fulgt op.
Ved levering retter jeg selv henvendelse for at følge op, hvis ikke jeg selv havde gjort det hvornår havde min sofa så nogensinde kommet? Ved anden gang jeg skal have leveret må jeg også selv rette henvendelse, dog er den kommet hjem samme dag jeg efterspørger i butikken, men det er sen eftermiddag, så hvor længe havde den stået på lageret inden Danbo skulle kontakte mig. Jeg er klar over man kan fejle, men i Næstved og Ishøj er der seriøst mangel på kommunikation og kompetence. Hvordan står det så ikke til hos andre forretninger? Danbo kan IKKE anbefales.....
Helt fantastisk service
Jeg har i dag været ude og kigge ny sofa i Dan Bo's afdeling i Aalborg..
Mine forældre og jeg gik rundt og kiggede og fandt en vi kunne lide. Vi kontaktede en rådgiver for at høre med farver og levering da jeg bor i københavns området og kun er i nordjylland på vinterferie. Den søde rådgiver Katrine svare med et smil på alle vores spørgsmål..
Er længe siden jeg har mødt en så smilende og høflig rådgiver..
Giv endelig Katrine rosen videre.
Danbo Slagelse, sælger er ikke kombetente og de er uhæderlige
jeg har valgt at lave min anmeldelse om da den er givet videre til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Aldrig mere Dan-Bo
Købte et spisebord og 8 stole før jul, som på nær 3 stole alle var behæftede med fejl. Stolene kunne ikke samles pga knækkede/revnede træstykker, flere sæder var ikke polstede tilfredsstillende og både bord og især flere af stolene var dårligt lakerede (der var mindre afskalninger/ekstra maling).
Vi ønskede at lade handlen gå tilbage jvf. Dan-Bos egene handelsbetingelser:
FORTRYDELSELSRET
Du har 14 dages fortrydelsesret fra varen er leveret. Fortryder du købet, skal du for egen regning returnere varen til den butik, hvor du har købt varen, senest 14. dage efter købet.
For at du kan gøre brug af returretten skal varen være intakt, ubrugt og i samme stand, som da du modtog den. Returnering skal ske i original indpakning. Når du returnerer varen, skal den være i samme stand, som da du modtog den.
Ved returnering genplaceres varen i originalemballage, og der må ikke påklistres mærkater eller skrives direkte på originalemballagen. Dette skal ske på fragtemballagen.
Hvis du ikke returnerer varen i originalemballage, tages varen ikke retur.
En vare, der er taget i brug, tages ikke retur. Du skal selv betale forsendelsesomkostningerne, når du returnerer en vare.
Bon eller kvittering for indkøbte varer skal medbringes i butikken.
men det ønskede Dan-Bo ikke :-( Til gengæld skaffede de nye dele af de, som var med fejl/knækkede; men på trods af det, er det stadig ikke lykkedes at samle alle 8 stole.
Dan-Bo i Silkeborg lavede en besigtigelse af møblerne, og skrev efterfølgende til os, at nu ville de ombytte alle møblerne for os. I mellemtiden er skruerne så begyndt at rasle ud af de stole, som det er lykkedes os at samle, og vi henvendte os derfor endnu engang skriftligt til Dan-Bo, hvor i vi opfordrede dem til at tage møblerne retur. Ligeledes skrev vi, at bordpladen er så dårligt forarbejdet at nylonstrømper og strømpebukser bliver revet i stykker, hvis man er uheldig at røre bordpladen nedefra. Denne mail fik vi aldrig svar på.
Nu har vi så fået en mail om, at de vil komme og aflevere de nye møbler til os.....
Så ALDRIG mere Dan-Bo
Anbefalelsesværdig...
Vedr. Danbomøbler Farsø
Absolut et sted vi kommer igen og helt klart vil anbefale til andre.
Hvor smålig har man lov at være?
Jeg købte en dobbeltseng (2 enkelt senge) med en stor madras som skulle samles med beslag, disse beslag blev solgt til mig selvom de var allerede inkl. i sengene (beslagene passede ikke engang. Varekundskab hvad er det?) hvorefter jeg ville have dem refunderet hvilket var utroligt svært sengen kostede 10498 kr og beslagene kostede 98 kr jeg bad om at pengene refunderet og sat ind på min konto, Danbo ville så gerne have beslagene retur hvilket jo er ok men jeg fil kun de 98 kr refunderet på en check og ikke min porto (jeg har ikke solgt mig selv noget som ikke passer) jeg bad om at få dem sat ind på min konto, efter en lang telefon samtale fik jeg så portoen hevet ud af dem og ind på min konto. Havde det været mig der var sælger så havde jeg udbetalt de 98 kr uden spørgsmål for at få en tilfreds kunde men nej det er sku at være sørgelig smålig. Handler IKKE der igen!!!!
Udemærket oplevelse
Købte en sofa hos Danbo møbler i Århus, der var dog lidt lang ventetid på, men kom en uge før tid :) Den blev leveret af to flyttemænd, som gjorde alt hvad de kunne for at få sofaen ind i lejligheden.Hatten af for det.
Vi er meget tilfredse med danbo. Ud fra vores oplevelser virker det til at være en seriøs forretning med god service.
Ingen service at hente Danbo - Herlev
Jeg og min kæreste var så uheldige at et hjørne fra vores sofa som vi købte brugt løsnede sig under trailer transporten og faldt af, vi ringede til Danbo i Herlev og forklarede dem situationen, de var klar til at hjælpe.
Vi tog en hynde med fra sofaen for at vise stoffets farve og kvalitet og blev mødt af Flemming der på overfladisk vis havde styr på det hele, han glansede kort henover hynden og fortalte at der kun var 2 sofaer af den slags en i leder og en i stof, da vi skulle bruge et mørkegråt hjørne i stof til sofaen, var det selvfølgelig meget nemt.
Vi har nu hentet det indpakkede hjørne idag og da vi kommer hjem er det en anden slags stof, vi har smidt det gamle hjørne ud.. Så vi greb ivrigt telefonen og ringende til Danbo i Herlev og forhørte os hvad der kunne gøres? Svaret var ingenting, for nu bliver sofaen åbenbart kun produceret i en anden slags stof / farve sammensætning. Nu tager vi ned og smider hjørnet i hovedet på dem igen og får vores penge tilbage og står nu med en hjørnesofa uden hjørne.. Det er en service der er fuldstændig til grin når man tænker på vi betalte 2.500 for et hjørne som der på ingen måde passede farvemæssigt til vores sofa derhjemme.. Vi sætter selvfølgelig aldrig vores ben i danbo møbler igen.
Da vi henvender os i butiken med den forkerte vare blir vi mødt af en ung mand
Jeg spørger efter en ansvarlig medarbejder hvorved han svarer at det er han og det faktist er hans fars butik
Ja Det er jeg faktist ligeglad med vil egentlig bare have løst mit problem
Han fortæller at det er mit problem at se faktura ved et navn på en farvekode når jeg har vist en medarbejder hynden
jeg taler med denne ansatte i en bestemt tone
men han taler meget groft til mig
Han slutter samtalen med at sige at jeg taler grimt til ham og siger stakkels mine børn
Tænker bare det er da ikke iorden at bruge en kundes famile til forsvar
Håber bare på at danbo retter henvendelse til os har navn på de personer jeg har talt med
Han udlevere også 2500 kroner uden min underskrift
Mener ikke at du må det for revisionen.

manglende rådgivning Danbo-Roskilde
En hurtig sælger med manglende rådgivning af sofahynder og behandling af disse er nu skyld i vi føler os snydt.
Vi har aldrig talt pris om sofaerne kostede 8, 10,12,14 tusin kroner, vi købte sofa pga design og enkelthed, men pga. valg af andet stof fik vi at vide der ikke var ombytningsret...fair nok...men da hynderne falder sammen efter 14 dage føler vi os noget snydt, Vi har ikke tænkt os at vi skal "træde" vores hynder ud 1-2 om ugen for at de holder facon.
Klages afvises med de "bliver jo brugt" JA det er ligesom menning med en sofa, men efter 14 dage aaargh. Danbos synsmand noterer hynderne er som de skal være med sådan "indmad", men uofficelt medhold i dårlig rådgivning, da vi have oplyst tilfredshed med nuværende men meget slidte sofa og dennes hynder.
Kære Danbo burde jeres ekspert viden om hynder og evt. at de falder sammen være et salgsargument for mersalg og sofaer i bedre kvalitet når pris ikke har været et nævnt.

Reply from Danbo Møbler
Super service, og hurtig levering
Min mand og jeg, var en tur i Danbo Roskilde, for at kigge på elevationssenge, her fik vi en rigtig god service af en kompetent medarbejder.
Sengene blev leveret 4 uger efter, som lovet.
Ved udpakning af sengene var der fejl på det ene ben (kunne dog godt bruges)
Ringede og talte med samme medarbejde, som sørgede for vi havde et nyt ben, med posten dagen efter.
Kan kun anbefale Danbo Roskilde
Elendig service
Min kæreste havde arvet 10.000 og dem ville vi bruge på en ny stue, dvs. ny sofa og to lænestole. Vi kørte i Danbo Herlev og bestilte en sofa, der var på tilbud og to stole, der ikke var på tilbud. Alt i alt blev det lige under 10.000. Sofaen kunne leveres med det samme, men stolene havde vi valgt i et stof der (åbenbart) tog lidt længere tid at levere. Fair nok, det var vi indstillede på.
Danbo-manden siger så at det hele kan hentes en given dato. Min kæreste tager fri fra arbejde, hentes svigerforældrenes bil, lejer en trailer og kører til Danbo Herlev. Her bliver han mødt med en mildest talt ligeglad Danbo-mand, der fortæller ham at kun sofaen kan afhentes. Det gør vi så og vi får besked på at afvente opkald fra butikken når stolene er leveret.
Efter en uges tid bliver vi ringet op og får af vide at stolene kan afhentes. Min kæreste tager igen fri fra arbejde, henter svigerforældrenes bil, lejer en trailer og kører til Danbo Herlev. Her bliver han mødt af samme ligeglade, dvaske Danbo-mand der fortæller at kun den ene stol kan afhentes. Den anden må være blevet glemt på lageret i Ishøj, men vi kan da køre til Ishøj og hente den hvis det skal være.
Det er edderkodylme at skide på folk! Vi lægger godt 10.000kr. i den butik og så er det den service vi får?!!? Det hele ender med at vi efter flere telefonopringninger og utilfredse mails får den sidste stol leveret til vores hjemmeadresse, men vi kan da i den grad forsikre om at vi aldrig sætter ben i Danbo Herlev igen, og vi har frarådt familie, venner og kolleger at handle i den butik.
Det eneste positive vi har fået ud af den oplevelse er vores nye møbler. De er vildt lækre og vi er meget glade for dem.
Dårlig oplevelse
Besøgte danbo i herlev 28-12-2011 hvor jeg bestilte en mistral reol og tv reol, jeg ville modtage mine vare i uge 4 ca senest uge 8.
17-01-2012 kommer der en sms fra danbo at mine møbler blive leveret i uge 9 . uge 10 havde jeg stadig ikke hørt noget,jeg
ringede til danbo,som fortalte at mistral ikke kunne levere før uge 17,lidt naivt valgte jeg at tro på dem.
da jeg ikke havde hørt noget i uge 19 ringer jeg igen til danbo, denne sælger ville ringe til hammel møbelfabrik som laver mistral,
denne sælger ringede trods alt tilbage, mine møbler ville blive sendt afsted med det samme fra hammel måske ikke det hele men det meste,
nu var jeg meget utilfreds, og ville jeg opsige købet men det kunne ikke lade sig gøre (sælger blev Yderst ubehagelig)
modtager en sms 8-5-2012 at mine møbler var på deres lager og ville blive leveret lørdag 12-5-2012.ENDELIG.....
desværre vidste det sig at den ene reol ikke var samlet ordenligt,ringede til danbo mandag jeg kunne ikke levere reolen tilbage,
men jeg skulle tage en del billeder og sende dem til danbo,som så ville sende dem til hammel som så skulle tage stilling til hvad der skulle ske.
Så kommer det bedste,blev ringede op af sælger som fortalte at han havde talt med hammel og at jeg bare skulle sætte noget meget tungt oven på,skal lige siges at mit tv modul 134,5 l 23 h 42 d er til vægmontering.
og der er vi så nu.
JEG vil ALDRIG købe noget hos Danbo møbler igen, og vil bestemt ikke anbefale dem til nogen!
Poul