Jeg gav min ordre den 22 Februar og der stod på hjemmesiden at jeg kunne forvente varen 1-4 dage efer bestilling. Den 4 Marts får jeg så mail om at de har pakket varen, og at jeg kan forvente den 1-2... See more
Danlet
See what reviewers are saying
Danlet.dk er utroligt svære at få fat i. Deres hjemmeside fungerer meget dårligt, med links til udskrivning af faktura som ikke virker. 3 henvendelser pr. mail uden respons, samt en hel del ubesvar... See more
Købte en "Pink" slide-telefon fra Nokia; denne bestilte jeg på en fredag og fik en umiddelbar bekraftigelse om købet, fint, men trods flere e mails om mandagen om "hvornår bli´r den afsendt" fik jeg f... See more
For lidt tid siden købte jeg en Nokia mobiltelefon hos danlet.dk som til min store skuffelse ikke blev leveret i en original Nokia æske. Den var pakket ind i et stykke boblepapir uden plastisk på skæ... See more
Company details
Information provided by various external sources
Butik samt online salg af alle gængse mobiltelefoner uden abonnement. Tilbehør til mobil telefoner Nokia SonyEricsson Iphone Samsung HTC Ipad
Contact info
Vallensbækvej 65, 2625, vallensbæk, Denmark
- +45 36967752
- info@danlet.dk
- www.danlet.dk
People also looked at
mere æv
Købte en mobil, Nokia, 1. september. Desværre ville pludselig ikke mere og vi sendte retur fredag den 17.9. Vi har intet hørt, efter vi har rykket pr. mail flere gange. Der er ikke noget telefonnr., så ringe kan vi jo ikke.
Nu er der gået 1½ uge uden nyt om telefonen. Dette er meget lidt tilfredsstillende. Eneste ros er den hurtige levering. Blev sendt dagen efter bestilling. Dette kan ikke give mere end 2 stjerner og kommer der ikke snart noget svar retur kommer der en anmeldelse uden stjerner...
Æv!!
Hurtig levering, men der gik desværre ikke en uge så ku telefonen ikke tænde og den er sendt retur til reperation det er nu 1½ uge siden og har intet hørt og de reagere heller ikke på mail :o( tlfnr. har de ikke noget af. mon ikke man sku ha betalt lidt mere og så fået en ordentlig service...
derfor kun 2 stjerner herfra.
Billigt og hurtigt
Købte en Nokia E71 mobil til 1.508,- leveret. Den ankom hurtigt på den alternative leveringsadresse med dansk tastatur og ingen fejl i øvrigt. Har ikke forstand på, om mobilen er ny, men emballagen havde været åbnet og plastic-covered over skærmen hang ikke fast i den ene side. Derfor kan det 'kun' blive til 4 stjerner. Mvh Ole B.
super hurtig
kan kun anbefale danlet.dk de er hurtige til at levere. 5 min efter min bestilling fik jeg besked om at pakken var afsendt og fik den dagen efter.
quick ekspedition
Min bestilte mobiltelefon kom dagen efter jeg havde bestilt den.
Hurtig service
Jeg bestilte en Nokia telefon, og den modtog jeg efter 2 dage.
god service
Jeg har bestilt en telefon, den kom under 24 timer ;) God service ;)
hurtig levering.
bestilte min telefonen og fik den dagen efter, hurtig levering til en god pris. Bestiller hos jeg igen næste gang jeg skal bruge en mobil. Tak for hurtig levering.
en IPAD FRA DANLET
Jeg bestilte i lørdags en Ipad 32gb hos danlet og fik min vare leveret i går men det viste sig at varen er 64 gb. På det vædlagte seddel kunne jeg læse følgende,
da vi løber tør for 32gb udgave, sender vi dig en 64gb til den samme pris.
Det kalder man en OREDENTLIG KUNDESERVICE .
Vh
Gordon
God og hurtig ekspedition
Jeg har handlet hod Danlet, og oplevede ingen problemer. Det er sjældent at jeg køber over nettet, så var da lidt nervøs... men kort efter bestillingen fik jeg en ordrebekræftelse, og få dage efter kom mobilen med posten. Jeg er glad for min nye mobil =).
Jeg kendte ikke til denne hjemmeside tidligere, men ville helt klart have brugt den! Men kan se at den faktisk ikke har haft så gode anmeldelser tidligere? Jeg synes ellers at det er en god hjemmeside. Fik en god og hurtig ekspedition. Så der er kun ros herfra.
Super service
Jeg har købt en i phone i går fredag havde lidt problemme gik forbi butiken lørdag han laverde den unde 30 min Super service
ikke kun brok
Jeg fik hurtigt leveret et LG LM900 Arena (4****) men det gik i stykker efter bare 14dage.
Så det blev sendt tilbage den 11.5.10
Jeg fik at vidde at der var sygdom i Danlet.
Men efter mange forgæves forsøg fik jeg at vidde at det var sendt til reparation.
Den LG LM900 som var indleveret enten som bytter eller som reparation-mobil var blevet sendt i de originale emballager med den original indhold som batteri, lader, værkstedshåndbog og øresneg.l
jeg fik en mobil tilbage kun i et brev måske uden batteri? Jeg ved ikke har ikke åbnet brevet men der kan ikke have været en lader et værkstedehåndbog og et hørinstument været med i.
Så Danlet fik postvendt brevet tilbage med mailbemærkning.
Wed, 28 Jul 2010 22:38:30 +0200
hej med jer.
nu er jeg rigtigt vred.
i fik den LG i den oriinale kasse med lader, brugsanvisning og alle de ting som følgte med.
hvad får jeg så tilbage, en mobil jeg har ikke åbnet brevet, ved ikke hvad der ligger i. uden æsken uden lader, uden brugsanvisning og alle de ting som fulgte med.
det kan i ikke være bekendt.
hvad gør vi så lille du, sender hele ´mobilen tilbage og kræve pengene retur. ikke bare de penge som mobilen har kostet men også de 2x 75.-kr som portoen til jer udgjorde de gange jeg sendte pakken til jer.
jeg spurgte endda hvordan skal jeg sende pakken igen. svar udbedes.
venlig hilsen franz
brevpakken blev sendt d.29.jul.2010
siden det har jeg ikke hværken hørt eller set noget til Danlet APS men fandt ud af at for det 1. Danlet er ikke den billigste som sælger mobiltelefoner uden abonnement og Danlet må være en virksomhed som har flere end en ansat fordi der modtages bestilling selv om der er sygdom.
Det overrasker at de kun fører af LGérne kun LG KF300 men ingen LG LM 900 Arena mere, hellere ingen HTCérne.
Er varerne måske anden sortering som opkøbes billigt
nu er det den 17.8.10 og jeg har endnu ikke hverken set eller hørt noget fra danlet.
ps. d.20.8.10 fik jeg telefoisk samtale til Danlet og det kan være at der kommer et resultat også fordi virksomheden er ældre end antaget (2009)
vh. franz

Telefon med portugisisk opsætning
Jeg har lige købt en telefon hos Danlet, forløbet gik ganske fint og telefonen kom til tiden. Opsætningen på telefonen vister sig desværre at være på portugisisk, og da jeg langt om længe fandt frem til sprogvalg i telefonen (uden hjælp fra manualen som også er på portugisisk) viser det sig at dansk opsætning ikke eksistere på telefonen, altså telefonen stammer fra portugal, dvs ingen Æ, Ø, Å på tasteturet. Hjælp fra Danlet er ikke let at få da de ikke tager telefonen og umiddelbart ikke svare på mails. Tror umiddelbart jeg har handlet med sigøjnere.

mobil sony erickson w395
det er føste gang jeg handler danlet, ,og er rimelig imponeret over den fine service især omkring tilbage meldlinger om købets forløb der fortjener i kun ros for så jeg vender gerne tilbage vh. frede lindegaard andersen
Hurtig levering!
Bestilte en Sony Ericsson i weekenden, modtog afsendelsesbekræftelse mandag og havde telefonen i hænderne tirsdag.
Tak for en god handel - jeg er glad for min nye telefon!
Telefoner modtaget i uoriginal emballage!
Jeg har i dag modtaget to telefoner, der begge ankom i uoriginal emballage. Det var en rimelig stor kasse, hvori telefon og diverse tilbehør var smidt ned i. Der manglede desuden brugsanvisning og batteriet sad allerede i telefonen!
Kan absolut ikke anbefales med mindre du vil tage chancen og modtage en brugt telefon!

Hurtig svar og levering
Købte en Sony Ericsson w393 hos Danlet. Havde et par spørgsmål til produktet som jeg fik besvaret. Telefonen blev afsendt samme dag som den blev bestilt.
Super hurtig levering
Bestilte en ny mobiltelefon søndag eftermiddag og den var leveret tirsdag formiddag, kun ros herfra :-)
Ingen kontakt
Onsdag i sidste uge bestilte vi en mobiltelefon, ordre bekræftigelsen kom hurtigt. Der loves 2-4 dages levering. Der er nu gået en uge og vi har ikke modtaget nogen telefon. Jeg har mailet til dem flere gange, svaret er grundet sygdom...., de tager ikke telefonen, og faxen er optaget. Pengene er reserveret på kontoen men ikke hævet, det klarede de hurtigt. Jeg har nu sendt en mail hvor i jeg, hvis jeg ikke kontaktes i morgen ønsker at annulere ordren og få ophævet reservation af beløbet på kontoen.
Meget useriøst firma.
Britta
Brugte varer
Købte en Sony Ericsson w715. Fik tilsendt en brugt i sammentapet embalage som var fyldt op med flamingo chips, ridset display, klister på bagsiden af coveret. Jeg har ikke modtaget nogen faktura på mit køb. hverken via mail eller sammen med telefonen. Danlet "kræver" kopi af faktura hvis man vil fortryde sit køb... Og det ønsker jeg bestemt... MEN når man kontakter Danlet får man den besked at man ikke kan vesvare mails pga sygdom... Man kan godt sende bruget vare ud, og opkræve fuld pris for dem, men man kan ikke sende en faktura via mail...

The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.