Dansk Klimaenergi Reviews 7

Company details

1. Air Conditioning Store
  2. Air Conditioning System Supplier
  3. Solar Energy Equipment Supplier

Information provided by various external sources

Jordvarme, ventilation, varmegenvinding, varmepumper, rådgivning, besparelser, alternativ energi.

3.2

3-star
2-star
1-star

Rated 2 out of 5 stars

Dårlig service og ingen svar

Jeg har fået sat genveks anlæg op, som jeg har købt gennem Dansk Klima.
Det blev udskudt en del grundet corona og Jens var ret langsom om at svare på mails men det er hvad det er.

Da montøren endelig kommer siger han at én af de ledninger, der skulle ned i vores bryggers så jeg kan følge med i hvordan systemet kører, var defekt. Derfor ligger den nu oppe på loftet ved selve maskinen. Han ville komme og lave det næste gang han var i området.
Det har han så tilsyneladende ikke været de sidste 3 måneder!

Jeg har skrevet til både montøren og Jens Damgaard men ingen repons på en hel måned!

Dårlig service.

Find nogle andre at købe igennem!

Mvh Mathias

September 3, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Fik i 2017 etableret et solcelle anlæg…

Fik i 2017 etableret et solcelle anlæg etableret som vi har været super glade for .
November 2019 fik vi så udvidet vores anlæg til et 6,4 kWh samt batteri pakke .
Vi er yderst tilfredse og har kun godt at sige vi er blevet behandlet super godt og der er udført et flot stykke arbejde 😊
Kan varmt anbefale klimaenergi de er ærlige og prøver ikke sælge dig noget bare for at sælge som jeg stiftede bekendtskab med fra andre firmaer .
Takket være klima energi har vi nu et anlæg der dækker vores behov og mere til da der er forberedt til hybrid bil .

February 28, 2020

Købte LiFEo4 batterier for 10.000 kr

Købte LiFEo4 batterier for 10.000 kr. Men kan ikke få svar på simple spørgsmål omkring tilkobling og opladning. Grunden til Dansk KlimaEnergi A/S ikke får den laveste rating, er at man faktisk svarer på mails. Men svarene man giver har intet at gøre med det man spørger om. Når jeg kort spørger om spændingsindstillinger på en solcelle regulator, så svarer man at man kan anbefale denne oplader. Når jeg forklarer jeg har en regulator, men savner spec. på indstillingerne, så svarer man at man ikke kan anbefale nogen bestemt regulator. Når jeg spørger om 2 batterier der parallel kobles har godt af, at stå natten over inden der kommer load på, for måske at lade den indbygget BMS udligne cellernes spændingsforskelle - så svarer man at de har prøvet at serieforbinde batterierne og det gik fint.

Goddav mand? Økseskaft!

August 31, 2019
Rated 5 out of 5 stars

I processen for at finde den helt…

I processen for at finde den helt rigtige ventilations løsning til vores hus fik vi hjælp af Dansk Klimaenergi.
Jeg blev fra starten behandlet rigtigt godt, jeg fik et fint besøg af dem så de kunne se hvordan loft, tag, mm skulle munde ud i en konkret løsning. De fulgte regelmæssigt op i forhold til hvor langt vi var i procesen i forhold til salg. De var meget professionelle og brændte for erhvervet. Desværre endte det ikke i et salg i denne omgang.
Tusind tak for den service i har ydet. Det kan i være stolte over!

February 2, 2019

Ikke serviceminded Dansk Klimaenergi

Kontaktede Dansk Klimaenergi på mail 09-08-2018 fordi jeg skulle bruge viden omkring hvilken type Nilan genveks anlæg som vil egne sig bedst til det hus vi skal til at bygge. Det gør jeg da Nilan.dk henviser til deres Nilan-forhandlere på deres hjemmeside.

I mailen beskrives at den entreprenør som bygger mit hus som standard isætter et Nilan Comfort 450 i deres huse. Da jeg selv har læst lidt om Nilans anlæg på deres hjemmeside, ved jeg, at der findes nogle anlæg som heder Nilan VPL15 som har køleeffekt. Derfor behøver jeg rådgivning omkring hvilket anlæg som vil anbefales hvis man gerne vil have køleeffekt, så jeg kan fortælle min entreprenør, hvilket anlæg han skal sætte i. I mailen spørger jeg desuden om man kan ringe til mig.

Da jeg ikke har hørt noget d. 13-08-2018 ringer jeg selv til dem op af dagen. Jeg finder ud af, at mailen faktisk er modtaget og læst og man henviser til at min entreprenør skal finde ud af det for mig, da de ikke vil være tredje part.

Det synes jeg er meget dårlig service, når Nilan beskriver på deres hjemmeside, at alle deres forhandlere får uddannelse i systemerne, så de kan rådgive kunder. Men Dansk Klimaenergi så nok ikke nogen fortjeneste på denne henvendelse, så sikkert derfor der blev lukket af for service.
Synes også det er ringe service at der ikke bliver skrevet eller ringet tilbage. De kunne have forklaret det samme og fået en stjerne mere.

August 13, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Nu skal min DKI Luft til vand varmepumpe kasseres.

Købte i 2007 en luft til vand varmepumpe hos DKI (Kr. 100.000)
Systemet var på flere områder fejlmonteret (forkert vandomløb o.m.a.) og har forvoldt et utal driftsproblemer med store omkostninger til følge.
Service er et ukendt begreb hos DKI og indehaveren af DKI har tilsyneladende specialiseret sig i via en uendelig talestrøm, at tale problemerne bort i stedet for at løse det.
Nu har vi endelig fået sparet sammen til et nyt anlæg og ser frem til at kassere den fejlinvestering DKI stod bag.
Og forresten Jens, den tilskuds-check jeg skulle modtage - hvor blev den af?
/N.J. Laursen

October 1, 2015
Rated 1 out of 5 stars

virkelig dårlig

jeg kan bekræfte Henriks oplevelse af dansk klimaenergi.

Jeg fik også installeret et jord varme anlæg hvor montøret monterede rørerne så langt ude mod taget at tilstrækkelig isolering var helt umulig..
Det var stort set umuligt at få montøren ud og se på anlægget igen for at vurdere hvorfor der hele tiden kom fejl alarmer. Efter rigtig mange telefon samtaler kom de ud og så på det et halvt år efter, en fredag eftermiddag, tømte min 300 l varmtvandsbeholder for at se systemet starte op. Og så kørte de ellers igen. Og de kom aldrig igen.

Jeg endte også med at få en anden montør ud og lave rør arbejdet om for egen regning.

En pumpe som brændte sammen efter 3 månder fik jeg også lovning på at de selvfølgelig ville komme og skifte... Det var også bare tom snak.. Så ikke engang ting der går i stykker inden for garantien gider de komme og lave..

Jens som ejer firmaet lover og lover... jeg har endda givet ham et uventet besøg i kongerslev hvor han bor.. vi fik en rigtig god snak , hyggeligt , jeg fik virkelig indtryk af at nu ville han få tingene på plads.. Men det var åbenbart skuespil. Der skete intet..

Jeg vil fraråde alle at tage kontakt til dette firma , stor som lille opgave

Det er utroligt at man kan drive virksom hed på den måde.

September 9, 2011

Is this your company?