Dansksugardating Reviews 20

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 1 out of 5 stars

Det er en ren pengemaskine

Det er en ren pengemaskine, jeg var naiv, men da jeg så havde tanket Diamanter nogle gange og tænkte nu tanker jeg 300 = 1799,- en sidste gang, ja da vågede jeg op, ingen af de yngre kvinder jeg havde skrevet med, de vil ikke mødes til en kop kaffe eller mødes overhovedet, de vil kun skrive derinde, indtil man havde lært hinanden ordentligt at kende, hold nu op noget vrøvl, men ikke på telegram snapchat eller andre steder, så prøvede jeg at oprette en profil et andet sted, hvor det er fast månedlig pris en % del af hvad det andet har kostet
og ja nogle falske profiler, men ikke desto mindre er der en åbenhed omkring at man hopper over og skriver andre steder, ja det er faktisk kvinderne selv der foreslår det, ikke hver gang men så spørger man selv og har ikke fået et nej endnu, og der kommer der også spørgsmål om et fysisk møde for at finde ud af om der er kemi, altså i den virkelige verden. Så hold jer væk og prøv en anden side end Dansk Sugardating. Så spare i penge.

September 1, 2025

Falsk pengescM

Umiddelbart mange fine profiler, men lynhurtigt overrendt med falske beskeder fra piger (eller "forfattere") som blot sidder og skriver dig efter munden.
Kun for at hive dine penge ud så hurtigt som muligt.
Utroligt at mænd (og jeg selv)
hopper på det gamle bondefangeri!!

November 13, 2024
Rated 2 out of 5 stars

En udmærket idé! Men...

En udmærket idé!
Desværre virker det som om, der er mange falske profiler med billede "lånt" fra nettet. De prøver hele tiden at få dig til at blive ved med at skrive - hvilket koster ca. 10 kroner per besked. Men det bliver aldrig til noget møde.
Mon sitet selv betaler dem?

March 30, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Der er noget helt galt på dettte site……

Der er noget helt galt på dettte site… det er en total pengemaskine. Og pigerne som skriver tilbage siger de betaler det samme men vil kun skrive på sitet ikke via snap eller anden platform. Der er en stor interesse i at man skriver for 10kr pr besked. Det er vandvittig. Spild af penge

August 25, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Jeg troede

Jeg troede, at det var almindelig datingside. Min fejl..... Sitet fejler ikke noget efter min mening, men pigerne vil kun daddies.....

May 10, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har brugt forskellige sider

Jeg har brugt forskellige sider, når jeg ville i kontakt med en pige til at hygge med, når jeg er i København. Jeg tror, at dansksugerdating lever op til sit navn: Her møder du danske piger! Jeg har ikke noget imod udenlandske kvinder , men hvad hjælper det, når de fleste bor i Afrika ? Jeg har været meget tilfreds med mine erfaringer med sidens brugere.

March 30, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Mange dejlige piger

Mange dejlige piger, dyrt sted, fantastisk kundeservice der hjalp mig med min profiltekst, billede og finde den rigtige pige. Det er jeg meget taknemmelig for. Der er også mange forskellige typer af kvinder på siden: Dem der kun sælger billeder og ikke vil mødes , og så dem der vil mødes men primært kun går efter mænd med mange penge

December 12, 2022
Rated 3 out of 5 stars

Siden fungerer ok

Siden fungerer ok, aktiviteten er middel og intet ny-tænkende, er som de fleste andre.

September 5, 2022

Hej Boje :)
Tak for stjernerne.
Du er ny kan vi se og vi håber at du ellers kan finde rundt på siden.
Vi hjælper gerne med at finde match til dig i dit lokal område,
bare skriv til os på support@dansksugardating.com
Så giver vi dig nogle at vælge imellem.

Rated 1 out of 5 stars

I aften igen bekræftiget i scam..

I aften igen bekræftiget i scam...
HOLD jer væk mænd og brug penge andre steder.... Jeg har anmeldt siden til forbrugerombudsmanden.

June 9, 2022

Hej :)

Det gør os triste du føler du har sådan en oplevelse.

Vi stiller kun siden til rådighed for brugerne og vi har ingen indflydelse på hvad der bliver skrevet.

Hvis du mener noget er scam, så tag dog og skriv til os på support@dansksugardating.com og beskriv dine frustrationer.

Vi er klar til at besvare alle henvendelser.

Vi gør virkelig alt vi kan for at sikre os at brugerne er de, de giver sig ud for at være.
Men desværre lykkes det nogle at slippe igennem vores manuelle kontrol, vi laver på alle profiler.

Hvis du mener nogen er fake skal du endelig rette henvendelse til os, så vil vi kigge på det med det samme, naturligvis uden du vil blive nævnt.

Fup og svindel.

Fup og svindel.

Køb diamanter.

Også har de piger der skriver.

10 min så har du brugt diamanter for 249 kr.

Er man dum forsætter men god trodigt med at købe diamanter.

Og men har brugt flere 1000 kr på 1 dag.

Virkelig bonde fangeri af højeste diamant karakter.

Totalt svindel.

November 1, 2021

Hej Klaus :)
tak for din anmeldelse.
Vi opfordre generelt vores brugere til at undgå at skrive med for mange på en gang, netop for at undgå den situation du kom i.
Vi får mange tilkendegivelser ikke bare her på, det lykkes at finde sammen.
Det gør os glade om hjertet.

Vi mener bestemt ikke du er dum, men anbefaler dig at holde lidt igen med forbruget.

At alle betaler det samme betyder vi kan holde priserne nede, for her løfter vi i flok og deles om udgifterne.
Alle oplysninger som brugerne giver, deler vi ikke eller sælger til nogen, alt er 100% fortroligt. Vi har heller ingen irriterende reklamer der popper op.

Naturligvis er der også forskel på at købe en øl på tanke og så i en natklub.
Det kan vi ikke lave om på heller.

Hvis du mener noget er "bonde fangeri" så tag dog og skriv til os på support@dansksugardating.com og beskriv dine frustrationer.

Vi er klar til at besvare alle henvendelser.

Rated 5 out of 5 stars

Havde ikke de største tanker om siden…

Havde ikke de største tanker om siden men må indrømme, at jeg allerede har gode haft 2 frække dates herinde, og det er forhåbentlig ikke de sidste..;-)

March 17, 2021

Tusind tak for de fine stjerner.

Det gør os kun glade, når brugerne føler de har fået en god oplevelse og fundet det de søgte.

Rated 4 out of 5 stars

Ja kort og godt....det er helt ok !!

Ja kort og godt....det er helt ok !!! som en moden mand med en sød tand har jeg aldrig fået så god respons og der er rigeligt af valgmuligheder !!

March 8, 2021

Kan helt klart anbefaledes

Kan helt klart anbefaledes, har været i kontakt med rigtig mange smukke og friske sugar babes på siden, pigerne melder klart ud hvad de vil og der er intet at tage fejl af, jeg er fan!

February 17, 2021

Alt hvad hjertet begær

Her finder du unge sugarbabes... Jeg er selv lidt oppe i alderen, snart 56. Jeg er lyster i unge piger, og det er ikke altid lige nemt i min alder, men her kan jeg betale mig fra mine behov og forkæle pigen. Jeg har haft et par stykker og været glade for dem, men som sugardad koste det selvfølgelig noget. En side jeg har haft glæde af og vil bruge igen

February 7, 2021

Take a closer look