Bestillingen af en Sony Erricsson c905 gik fint, og er som den skal være. Dog lidt ventetid, men det er msåke hvad man kan forvente her i denne juletid.
Datatalk
See what reviewers are saying
ADVARSEL Køb ikke hos Data talk. Jeg har haft en sag om en parallelimporteret Mobil (Ericsson) hos Forbrugerstyrelsen, som har stoppet sagen, fordi Data Talk ApS nu er under tvangsopløsning. De... See more
Fik idag min nokia 6600 fold efter 4 dages leveringstid som godt nok os var max de havde oplyst der kunne gå inden man modtog den. havde ikke tjekket trustpilot inden jeg købte hos datatalk, og hav... See more
Company details
Information provided by various external sources
datatalk.dk er din første og bedste informationskilde om Cell. Her finder du også andre interessante links. Vi håber, du finder, hvad du søger!
Lyver på hjemmesiden
Bestilte en telefon fordi den ifølge deres hjemmeside er på lager og kan sendes inden for 24 timer. Tre dage efter fortæller de, at den ikke er på lager. Af hjemmesiden fremgår det fortsat at telefonen kan leveres indenfor 24 timer. Der er tale om bevidst falsk markedsføring.
Overholder heller ikke de lovede aftaler om tilbagemeldinger.
Defekt mobil - 1½ måneder gammel!
Jeg modtog for 1½ måned siden min nye NOKIA 6300, som fungerede rigtig godt fra start af. Men forleden valgte mobilen at gå ud. Jeg tilsluttede den til strøm, men der skete intet. Når jeg prøver at tænde mobilen dukker Nokia mærket frem i 1 sekund - hvorefter tlf'en blinker med lys baggrund fire gange og bagefter går ud. Det er derfor ikke muligt for mig at tænde en 1½ måned gammel mobil købt ved firmaet DataTalk.
Da jeg ventede på min tlf pga. de ikke havde den ved lager. Skrev jeg flere mails omkring hvornår jeg kunne forvente den kom. Her fik jeg ikke mails tilbage - og har stadig ikke fået en mail omkring min nuværende situation. Derudover synes jeg det er skuffende at manualen er på tysk.
Derfor anbefales DataTalk ikke! Til sidst er det heller ikke muligt at komme telefonisk i kontakt med virksomheden, og til sidst har de fået fjernet deres E-handels mærket.
Dårlig service!!!
Super god og hurtig handel.
Super god og hurtig handel. Havde påsken ikke kommet i vejen, havde jeg haft min mobil dagen efter.
DataTalk kan varmt anbefales at handle ved.
ikke helt godt
manualen til telefonen er på Tysk ???
dette var ikke oplyst ,
efter bestilling blev jeg ringet op om at leveringen ville tage lidt længer tid pga. ferie hvilket må siges at være ok
1 stjerne. Datatalk er ikke til at stole på
jeg har absulut ikke nogle gode ord at give til datatalk.
jeg bestilte 2 telefoner, og jeg ventet og ventet. 3 uger efter fik jeg en e-mail, som siger at veren er ikke på lager. velkommen at bestille en anden telefon fra os, men "NEJ TAK!!"
Aldrig før set så dårlig service
Post DK mistede min pakke og erstatter så til Datatalk..
Datatalk gjorde INTET for at jeg blev restattet hvilket loven siger de skal seneste 14 dage efter jeg ikke modtog min pakke,,, De ville ikke give oplysninger om PostDK´s restatning,,, Ville ikke erstatte mig, hverken pengene tilbage eller en ny/anden vare...
Over 2 måneder sloges jeg med dem via mail da de ikke ville tale med mig på telefon..
Pas godt på dine penge,,, Handel IKKE ved Datatalk ,, også kendt som Mobilunlock
De overholdt ikke prisgaranti
Efter 14 dage fik jeg min telefon. Det kunne jeg leve med... men da jeg bad om at få udbetalt prisdiff. i henhold til deres egen prisgaranti, så hørte jeg ikke fra dem.. (rykkede 5 gange uden held)
Dårlig og uprofessionel kommunikation, tvivlsomt foretagende.
Jeg bestilte en nokia for nogle måneder siden, til den billigste pris på markedet, som tilfældigvis var på datatalk.dk. Der stod den ikke var på lager, men at de ville kunne skaffe den i løbet af 4-6 dage. Da jeg rigtig gerne ville have netop den telefon, bestilte jeg den alligevel. Det var en onsdag, og jeg ringede ind for at høre hvornår jeg kunne forvente at få den. Vedkommende sagde, at de ville få dem hjem om mandagen eller senest tirsdag, og jeg ville så have dem den efterfølgende dag. Om mandagen ringer jeg igen, for at høre om de så har fået dem hjem. Det har de ikke, men han mener stadig de "nok" kommer senest tirsdag. 10 min efter den samtale modtager jeg en mail, hvor der står at varen venter på ordre, den er ikke på lager, men de kontakter mig når de får den. Hvis jeg ikke ønsker at vente skal jeg kontakte dem og annullere ordren. Så er jeg forvirret, for manden i tlf. havde netop oplyst mig om jeg ville modtage den 1-2 dage senere!!
Efter at have læst alle disse dårlige anmeldelser bliver jeg meget nervøs, og har ikke specielt lyst til at handle med dem. Man spekulerer på om de allerede har trukket de over 1000 kr fra ens konto..
Jeg skriver en mail til dem, hvor jeg giver udtryk for min frustration, og beder om en redegørelse for status, men får først senere en mail hvor der kort står: "hej, hvad er dit ordrenr..." Ikke nogen afsender eller på anden måde professionelt formuleret. I mellemtiden besluttede jeg mig for ikke at vente mere, men gik i stedet ned i en sonofon butik, og købte tlf. lidt dyrere. Da jeg kommer hjem, skriver jeg igen en mail, hvor jeg udtrykkeligt skriver, at jeg regner med de ikke har hævet penge på min konto, og beder dem bekræfte at min annullering af ordren er registreret. Jeg modtager en mail 2 min efter hvor der står ordret:"Hej.... din ordre er hermed annulleret"... igen, ikke noget afsender navn, eller svar på mit spørgsmål om pengene...
Jeg handler der ikke igen, og finder det frustrerende at så mange har haft SÅ dårlige oplevelser med datatalk
Hold jer langt væk fra datatalk. De fralægger sig ethvert ansvar!
Jeg købte en nokia 6300 til min kæreste via datatalks netshop. For det første kom den først 2 uger efter bestilling selvom de lover levering fra dag til dag. Jeg havde bestilt den en uge inden jeg skulle bruge den, men det var så ikke nok! For det andet fralægger de sig ethvert ansvar nu, hvor telefonen er gået i stykker. Vi havde haft den ca. 3 mdr. da der kom fejl i skærmen og uret hele tiden "tabte" minutter selvom vi gang på gang indstillede tiden korrekt. Jeg ringede for en sikkerhedsskyld til datatalk og forhørte mig om, hvorledes jeg skulle forholde mig og, hvortil telefonen skulle sendes. Jeg gjorde herefter som jeg fik besked på. Jeg kan via postdanmark se, at telefonen er afleveret d. 17. nov. 08. i dag er det d. 15. januar 09 og vi har stadig ikke fået den retur. Jeg har haft mailet til værkstdet + datatalk 2 gange. Desuden påstår Datatalk, at de har mailet til værkstedet 3 gange for mig. Det er næsten umuligt at komme igennem til datatalk pr. telefon, og når man endelig lykkes får man besked på, at det ikke er dem, der kan hjælpe en, men kun værkstedet. Værkstedet som sjovt nok kun har en mail, men intet telefon nummer og adresse. Det samme værksted, som ikke svarer på deres mails! Da jeg sidste gang sagde, at det lige nøjagtigt var deres problem at finde ud af hvor min telefon var henne, for det var dem jeg havde købt den af og derfor deres ansvar, var svaret: "tror du jeg kan trylle"
Desuden svarer datatalk ikke på min anbefalede brev om, at jeg hæver handlen.
Alt i alt en rigtig frustrerende oplevelse. Man overvejer om man overhovedet ser sin telefon igen. Men hvis ikke er det vel tyveri?
Dårlig kundeservice
Bestilte en mobil d 22 dec, de skriver levering fra dag til dag på deres hjemmeside, vi ventede med at ringe til dem, til mellem jul og nytår, jeg var så vred at jeg afbestilte mobilen, for pengene havde de allerede reserveret på min konto, det drejer sig om 1179, kr. Har skrevet og ringet og de har lovet gang på gang at bringe det i orden, men jeg venter stadig, det er sku dårlig service. Har sku lyst til at skrive til ekstrabladet om det ... Grethe
Handl der aldrig!!
Købte en mobil den 17 december. Der stod på deres hjemmeside at den var på lager, så jeg forventede at få den et par dage efter. Jeg fik en email om de havde modtaget ordren, og alt var fint. Dagen efter kiggede jeg på deres hjemmeside og så at telefonen ikke var på lager! De snyder altså med lagerstatusen!! Jeg havde fået en mail om at ordren var under behandling, så jeg regnede med at den kom en gang i næste uge.
I går den 22 december fik jeg så en mail, hvor der stod:
Kære kunde
Vores leverandør kan desværre ikke levere den bestilte vare. Vi bliver derfor nødt til at annullere din ordre.
Vi beklager ulejligheden.
Datatalk
Jeg har altså spildt 5 dage, og de har nu mine kortoplysninger!
HOLD JER LANGT VÆK FRA DATATALK.DK!!!
denne butik siger de har noget på lager, som de ikke har...
f.eks fortæller du at de har en mobil på lager, som jeg så bestiller. der går 5 dage(de sagde jeg havde den dagen efter) men på 5 dag siger de at de er ved og behandle min ordre, og at den bliver sendt i morgen der går nu 4 dage mere, hvor jeg så får en mail hvor der står:: Kære kunde
Vi beklager ulejligheden.
Datatalk
Elendig service - holder ikke hvad de lover
Svarer ikke på mails eller tager telefonen og når man endelig kommer igennem og spørger hvorfor den vare der skulle kunne leveres indenfor 24 timer ikke er sendt, så får man en plade om at den er indleveret, men at postdanmark er "bagud med at scanne"..... Hvorefter man kontakter PostDK og får at vide at det intet har på sig. Ordren blev annulleret, men alligevel sendt (3 dage for sent). Det er ganske enkelt en amatørvirksomhed uden lige. Bondefangere og klamhuggere af værste skuffe.... Jeg håber at lortet lukker og at de går ned med et brag!
FUCK DATATALK!!!!!
Kristine
Jeg bestilte en Sony Ericsson, eftersom de på hjemmesiden havde angivet, at telefonen var på lager, og ville blive leveret indenfor højest to dage! Efter en uge havde jeg intet hørt - jeg skrev mails, ringede (ingen tog tlf.) og til sidst valgte jeg at annullere ordren. Jeg har heller ikke fået noget svar på det, og når jeg prøver at logge ind på deres hjemmeside, vkan jeg ikke - det er, som om de har sletet mig!! Det er helt FORARGELIGT og FORKASTELIGT, at de har fået e-mærket. Det skal jo garantere god service og sikker nethandel, men det blev på ingen måde indfriet i mit tilfælde - så mit råd er - HOLD JER LANGT VÆK fra´dette firma!
Reklamation tog 2 måneder!
Jeg sendete d. 27/10, et stk 6300i retur, da jeg modtog den med en fejl i skærmen. Det var en mandag og jeg regner, så med at have afklaring på sagen i løbet af ugen. Der gik dog 2 MÅNEDER, til d. 20/12 før jeg fik telefonen retur.
Det var 2 lange måneder, uden svar på noget som helst. Butikkerne man kunne ringe til, kunne kun sige at man skulle prøve at maile til netshoppen igen.
Når jeg så fik fat på netshoppen, lovede de kontakt fra lageret, men dem hørte jeg aldrig fra.
Så bare ren og skær elendig "service"!
Ingen varer, ingen service, ingen svar ingenting.....
Det er dog den ringeste service jeg nogensinde har oplevet, de tager ikke telefonen, svarer ikke på mail, heller ikke via formularen på deres hjemmeside - bestilte en telefon men modtog ingenting - suk, nu er der ingen julegave til kæresten... AMATØRER
Det sælge ikke varer, samler sansynligvis din info.
Alt det hvad der står på deres hjemmeside er bare snyd. Man får ikke svar på email, heller ikke få mulighed af et telefon snak med kundeservice. Man får aldrig sin ordre afsendt. Man bare sender siine fortrolige oplysninger "gratis".
Vi anbefaller at holde sig væk fra DataTalk webshop.
lang lang behandlingstid for reklamation
Da firmaet efter to mailrykkere og efter mere end 14 dage fandt det passende at reagere på vores henvendelse, fik vi blot den besked at den fysiske fejl, der var på vores telefon den skyldtes, at telefonen havde lidt overlast - hvilket ikke er sandt, den havde ikke lidt nogen overlast hos os. Da den blev returneret, den havde blot den fejl, at bagcoveret ikke kunne slutte helt tæt - hvis den har lidt nogen overlast, så må det være hos DataTalk. Nu sidder vi så uden nogen funktionerbar telefon og firmaets eneste svar er altså betal kr. 70 ind på vores konto, så kan vi returnere din beskadigede telefon......en rigtig dårlig oplevelse, og vi skal aldrig handle hos DataTalk igen, måske vil vi helt overveje at undlade at handle på nettet.
Amatører
Jeg bestilte for et par dage siden en Samsung u600, og jeg har fået den nu. Men jeg fik da et chok da jeg åbner pakken...
Den originale forsegling er brudt, og der sidder i stedet en label fra mobilunlock.dk. Dvs allerede der ryger både fortrydelsesret og det hele.
Da jeg pakker telefonen ud, mangler der beskyttelsesfilm på skærmen, hvilket kunne tyde på den er brugt. Da jeg så tænder telefonen, er alt standard sat op til polsk. Det er virkelig noget gylle at tilbyde folk!
Grunden til de 2 stjerner er den gode information om forsendelsen, og meget hurtige levering.
Men alt i alt en dårlig oplevelse. Jeg handler der aldrig igen, og jeg kan heller ikke anbefale det til andre
Sjusket service
Bestilte en telefon hos firmaet som var på lager og burde have været sendt inden for 24 timer. 3 dage efter er der ikke sket noget. I mellemtiden har jeg sendt en mail til dem og rykket på ordren. Mailen bliver ikke besvaret. Jeg ringer ind til dem, og de siger at de HAR besvaret alle mails hvilket ikke stemmer overens med virkeligheden. Det kan ikke lade sig gøre at ringe direkte til dem der har ansvar for netshoppen - så det kan ikke lade sig gøre at komme i kontakt med nogen personer fra netshoppen bortset fra at sende en mail der ikke bliver besvaret.
Der er for lang leveringstid og deres service er bare ikke god nok. Er ærgerlig over at jeg valgte deres firma