de-matrassenkoning.be Reviews 6

2. Bedding Store
  3. Bedroom Furniture Store
  4. Home Goods Store

Written by the company

De Roi du Matras staat voor slaapexpertise, afgestemd op uw nachtrust in België. Als specialisten in matrassen, bodems en slaapaccessoires (kussens, toppers, beschermhoezen, dekbedden, enz.) zetten wij onze vakkennis centraal in elk advies, zodat u de oplossing vindt die het best bij u past. Omdat een goede matras rechtstreeks invloed heeft op de kwaliteit van uw rust, begeleiden wij u op basis van uw lichaamsbouw, uw comfortvoorkeur (stevig, medium, zacht) en uw slaapgewoonten. Wij bieden u een complete ervaring via onze webshop en ons winkelnetwerk. Met 82 winkels in Frankrijk, België en Luxemburg is er altijd een adres in de buurt om advies te krijgen en onze producten te testen. Online kunt u onze modellen eenvoudig bekijken en vergelijken, duidelijke informatie raadplegen en op uw eigen tempo uw keuze voorbereiden. In de winkel geniet u van een essentieel voordeel: verschillende comfortniveaus en technologieën uitproberen, al uw vragen stellen en begeleid worden door teams die gespecialiseerd zijn in slaapcomfort. Dankzij die combinatie verloopt uw traject eenvoudig en flexibel: een model online selecteren en het vervolgens in de winkel bevestigen, of eerst in de winkel ontdekken en de aankoop online afronden—wat voor u het beste past. Onze belofte is ook een sterke klantendienst: beschikbaar, luisterbereid en snel—vóór, tijdens en na uw aankoop. Wij doen er alles aan om een vlotte, transparante en geruststellende ervaring te bieden, zodat u met een gerust hart uw slaapoplossing kiest. Met De Roi du Matras kiest u voor betrokken experts die klaarstaan voor uw comfort en tevredenheid, van het eerste advies tot uw eerste nachten.

Contact info

1-star

Replied to 80% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Slechte ervaring

Ik heb enkele maanden geleden een beddenlaken besteld, maar dit is nog steeds niet aangekomen. Ik heb het bedrijf al eens telefonisch gecontacteerd, toen werd mij gezegd dat het product nog niet in de winkel was aangekomen en dat ik nog even geduld moest hebben.
Sindsdien heb ik echter niets meer van hen vernomen. Intussen zijn we bijna twee maanden verder en heb nog niets ontvangen. Ook geen terugbetaling. Ik bestel hier nooit meer!

February 1, 2026

Beste,

Onze oprechte excuses dat u uw bedlaken nog steeds niet heeft ontvangen, noch een terugbetaling heeft gekregen, ondanks uw eerdere contact.

Dit is absoluut niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden, en wij begrijpen uw ontevredenheid volledig.

Om uw dossier zo snel mogelijk te kunnen controleren en de situatie te regulariseren, nodigen wij u uit om opnieuw contact op te nemen met onze klantenservice via e-mail. Ons team kan uw aanvraag dan verder onderzoeken en u zo snel mogelijk een passende oplossing bieden.

Onze excuses voor het ongemak.

Terugbetaling matras

Wij hebben een matras gekocht met een extra verzekering om volledig terugbetaald te worden in geval van niet tevredenheid. Op 8/2/26 hebben wij een mail gestuurd om te melden dat we de matras willen retourneren met een volledige terugbetaling. Ze erkennen dat ze deze zullen terugbetalen, maar elke week krijgen we een nieuw excuus te horen waarom dit nog niet gebeurd is. Elke keer zeiden ze dat ze in het begin van de volgende week zullen betalen, maar telkens niets. Gisteren zeiden ze op het einde van deze maand. En vandaag is het al het begin van de volgende maand. Zo gaat het elke keer. Hun woord betekent niets. En een verantwoordelijke/manager krijgen we niet te spreken.
Dienst na verkoop bestaat gewoonweg niet.

February 8, 2026

IK ZOU HIER NOOIT MEER AANKOPEN

IK ZOU HIER NOOIT MEER AANKOPEN. Er stond bij de bestelling dat dit 1 tot 2 weken zou duren, geen probleem mee. Echter na 3 weken had ik nog steeds niets ontvangen wanneer de levering ging plaatsvinden. Nu zijn we aan 4 weken, nog altijd niets. Sturen mails om hun te veronderschuldigen maar dat er iets mis is met de levering van de hoofdkussen. Dan probeer ik te bellen, is het alleen maar in het Engels!!!

March 4, 2026

Hallo,

Wij bieden onze oprechte excuses aan voor uw ervaring en begrijpen volledig uw ontevredenheid over deze situatie.

Het kan voorkomen dat er vertragingen optreden, met name door bevoorradingsproblemen, maar wij betreuren het dat dit uw ervaring heeft beïnvloed en dat er een gebrek aan duidelijkheid was over de levering.

Indien uw bestelling in de winkel is geplaatst, nodigen wij u uit om rechtstreeks contact op te nemen met de betreffende winkel, zodat zij u gerichte informatie over uw dossier kunnen geven.

Indien uw bestelling via onze website is geplaatst, kunt u contact met ons opnemen via het volgende contactformulier: https://www.de-matrassenkoning.be/contact-form. Onze klantendienst kan u perfect in het Nederlands per e-mail te woord staan en uw dossier grondig bekijken om u zo snel mogelijk een passende oplossing te bieden.

Wij danken u dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen. Dit soort feedback is voor ons zeer waardevol om alert te blijven en het serviceniveau te blijven bieden dat onze klanten mogen verwachten.

Garantie klopt niet!

Geven 17jaar garantie, wat dus NIET klopt! Matras in ingezakt, elke ochtend met een pijnlijke rug opstaan. Ze vragen verschillende foto's om het aan te tonen(met voorbeeldfoto's bij). Wij mailen deze gevraagde foto's door en nu krijgen we geen garantie omdat er op de foto geen matrasbeschermer te bespeuren is?! Jullie vroegen deze foto niet en er stond ook geen voorbeeldfoto's MET matrasbeschermer. Wat een flauw excuus om toch maar geen garantie te moeten geven! Ik koop onze volgende matrassen en hoofdkussens wel bij iemand anders!

Update: op 12 maart mailde we terug foto's door (ook met onze matrasbeschermer)en meer dan een maand later is er nog geen reactie

February 19, 2026

Hallo,

De garantie is inderdaad onderhevig aan bepaalde gebruiksvoorwaarden, waaronder het gebruik van een matrasbeschermer, om correcte hygiëne- en gebruiksomstandigheden te waarborgen. Het spijt ons echter indien deze informatie niet duidelijk genoeg werd gecommuniceerd of tot verwarring heeft geleid.

Wat uw dossier betreft, maakt de analyse van de foto’s het mogelijk om verschillende noodzakelijke elementen te controleren voor een eventuele garantieaanvraag. Wij begrijpen uw onbegrip met betrekking tot de matrasbeschermer en bieden onze excuses aan indien dit niet vooraf duidelijk werd vermeld.

Om uw situatie opnieuw te kunnen bekijken, nodigen wij u uit om opnieuw contact op te nemen met onze dienst na verkoop en de gevraagde elementen opnieuw over te maken. Wij zullen uw dossier met de grootste zorg opnieuw onderzoeken.

Wij danken u voor uw feedback, die ons helpt om deze punten te verbeteren, en hopen een passende oplossing voor u te kunnen vinden.

Rated 1 out of 5 stars

Leveren een item dat er niet uitziet…

Leveren een item dat er niet uitziet als de foto in een compleet kapotte verpaking. Dan nog door hoepels springen voor het terug te sturen. Nooit meer van hier bestellen en raad iedereen aan hetzelfde te doen.

November 19, 2025

Hallo,

Het spijt ons oprecht om te lezen over uw ervaring en we begrijpen volledig uw frustratie over de staat waarin uw artikel is geleverd en de benodigde stappen voor retourzending.

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat onze producten correct verpakt zijn en overeenkomen met de afbeeldingen op onze website. Het lijkt erop dat we in dit geval niet aan deze standaard hebben voldaan, en daarvoor bieden wij onze oprechte excuses aan.

Als u nog steeds problemen ondervindt of vragen heeft over uw eerdere bestellingen, nodigen wij u uit om contact op te nemen met onze klantendienst via ons contactformulier: https://www.de-matrassenkoning.be/contact-form. Ons team staat klaar om u alle nodige ondersteuning te bieden.

Uw feedback is waardevol en helpt ons verbeterpunten te identificeren zodat dit soort ongemakken in de toekomst kan worden voorkomen.

Rated 1 out of 5 stars

Kunnen niet leveren wat ze verkopen.

Kunnen niet leveren wat ze verkopen.
Zelfs niet waarmee ze online reclame mee maken.
Express zending (?) 28.11.2024.
Zeer slechte communicatie. Klant moet het zelf maar uitzoeken.

December 28, 2024

Hallo,

Het spijt ons oprecht om te lezen over uw ervaring en we begrijpen volledig uw frustratie over de levertijd en de communicatie rond uw bestelling.

We doen ons uiterste best om onze producten beschikbaar te hebben en te leveren zoals aangegeven op onze website, maar het kan voorkomen dat er vertragingen of voorraadtekorten optreden, vooral bij zeer populaire artikelen.

We betreuren het dat de communicatie niet aan uw verwachtingen voldeed en dat u zelf informatie moest opzoeken. Uw feedback helpt ons om deze punten te verbeteren en onze klanten duidelijker en efficiënter te ondersteunen.

We hopen uw vertrouwen in de toekomst te kunnen herstellen en blijven uiteraard beschikbaar voor vragen of opvolging.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look