Deejayshop.dk Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde lidt problemer i starten p.g.a. nogle transportskader. Men i dag fungere samarbejdet fantastisk og jeg ser frem til et rigtig godt samarbejde i fremtiden. Man får hurtig respons og en god o... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg lavede på tre dage, tre køb på deejayshop, henholdsvis købet af en Numark TTXUSB, en pick-up til denne, og til sidst et støv-cover. Min fejl var at jeg ikke købte disse ting samtidigt; men må si... See more

Rated 5 out of 5 stars

Søgte fede headfones på nettet. Ville have dem leveret, da jeg ikke kunne lokalisere dem fysisk hvor jeg bor... Havde hørt om Deejayshop og valgte dem, da prisen var perfekt til den bedste lyd fra A... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg satte måske min forventinger lidt for højt angående levering, da jeg tidligere har købt en mpc sampler som jeg modtog under 24 timer efter bestilling, men når det er sagt så er jeg yderst tilfred... See more

Company details

1. Hi-fi shop
  2. Computer Store
  3. Music Store

Information provided by various external sources

Deejayshop.dk er lukket og vi henviser til www.DJ-udstyr.dk

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Service i verdensklasse! :-)

Jeg har lagt mange penge i deejayshop'en, og må indrømme af deres service har været større end jeg har set ogen andre steder.
De ligger inden med et bredt udvalg og står inde for det hele, og man får hjælp hurtigt hvis problemer opstår, og det er det der tæller når jeg skal lægge mine penge et sted.

Jeg lægger ikke mine penge andre steder end hos deejayshop'en.

January 19, 2011

Super!

Alt var som det skulle være og det gik dejligt hurtigt! Og så er det super at man kan følge med i hvor langt ens pakke er kommet og også hvornår den bliver sendt afsted!
Og så er deres priser noget af det billigste jeg har set! Det er lang fra sidste gang jeg køber DJ-gear fra DeejayShop!

January 17, 2011
Rated 5 out of 5 stars

Go service, go pris og rimelig hurtig ekspedition

Købt en Numark Mixtrack controller. Der gik 2 dage længere med levering end forventet, dog ikke Dj shops skyld, da dhl var midt i et skift til anden lokal leverandør, så varen blev sendt med post dk i stedet. men har haft go kommunikation med sælger.
Produktet er ganske udemærket.Kassen er lidt plastic agtig, men står alligevel stabilt på bordet. Pris og kvalitet hænger altså også sammen. Der er tilpas med knapper og lamper til man sagtens kan få noget sjov ud af den. Den er perfekt til folk der ikke gider at slæbe det store gear med ud til en fest, hvor man så kan klare sig med højtalere forstærker, samt en bærbar PC(samt et eksternt lydkort). man har alle funktioner til rådighed.
Den er også fin til folk der har lyst til at se om det er noget man kan finde ud af, og gider bruge tid på, uden at først skulle ud og investere i cd afspillere og mixerpult. eller hvis man bare har lyst til at sidde derhjemme og pille. Om den er egnet til at stå ude og spille i klub, kan man diskutere, om den holder til i længden. Den ser jo Ikke helt så Bling ud som en Pioneer CDJ'er
Det er jo også Numarks Entrylevel controller.
Der være lidt forskel i træghed på joghjulene, men dette drejer sig kun og tilslidning, og fortager sig relativt hurtigt.

Selve mapping til Traktor, har lidt at hente ind på. er ret simpel, men fungerer!
I Traktor LE, er der kun mulighed for 2 decks, så der drejer det sig om simple ændringer.
Har dog lavet en tilretning af mapping, så man i Traktor Pro har fuld kontrol over alle 4 deck, samt der er indikering af End of track mindre end 30sek på cue knap der i std mapping kun har den funktion at den lyser når man trykker knappen(som virker lidt for simpelt)
samt beat indikering på "stutter" knappen (cue play).
selve skifte knappen mellem decks er lagt over på Key knappen, da jeg altid har key låst i programmet, og ikke har noget at bruge den til så funktionen ku benyttes til noget andet.

Jeg arbejder på diverse små finjusteringer af mappings, og rundt om på forums er der også begyndt at komme flere og flere opsæt til rådighed. men da det er et temmelig nyt produkt er det stadig lidt sparsomt.
MEN takket være bla traktors flexibillitet, er muligt at forbedre oplevelsen selv, og tilpasse efter egen smag, så man ikke er fuldstændig låst. såsom at flytte fadere, master volume ligger mellem deck volume sliders, og kan nemt få et skub ved et uheld, så den har byttet plads med headphone gain.
Det kræver dog lidt "nørderi" da editoren i selve traktor er lidt tung at danse med, men det er ikke Numarkens skyld!... den samme oplevelse vil man få i mere eller mindre grad uanset hvilken controller man får fat i, hvilket man også kan finde ud af ved at læse diverse forums igennem.

Tror generelt, er det sådan at jo dyrere og proff en controller er, desto bedre opsæt kan man nok forvente at der følger med fra fabrikken. og har man en eller anden form for midicontroller, uanset mærke, så kan den altid sættes op til at benytte et af de tilgængelige softwares, Traktor, Mixvibes, Virtual Dj, eller det gratis MIXXX .
Oftest er det så bare op til en selv om man orker at lave en mapping fra bunden af eller om man kan finde en mapping til en anden controller, og så selv lære den knapperne i traktor, med learn funktionen og bagefter tilføje det man synes der mangler.

January 16, 2011

Kort sagt, perfekt levering

Jeg købte forleden en Laptop-Stand fra Deejayshop.dk og den ankom 3 dage efter jeg havde bestilt det. Den var ikke blot pakket ind i en kasse, men to kasser for at optimere sikkerheden. Alt lå velorganiseret da jeg åbnede pakken så jeg kan kun sige fremragende service

January 10, 2011
Rated 4 out of 5 stars

Glimrende køb

Vi bestilte en icdmix2 fra Numark med boxkasse, som vi fik leveret af UPS. Desværre var UPS en uges tid om at levere varerne, men vi er meget glade for musikudstyret. Det værste var at varen blev lovet ultimo oktober, men var først tilgængelig i midten af december 2010. Men det gjaldt også alle de andre musikleverandører i Danmark. Vi fik god besked fra Allan i Deejayshop, så det er fint.

January 9, 2011

meget tilfreds

jeg har købt en UDG slingbag trolley deluxe. jeg er meget tilfreds. havde pakken 2 dage efter bestilling da jeg først havde bestilt den sent om aftenen. er meget tilfreds. så det er ikke sidste gang jeg forkæler kæresten med gaver fra jeres side. :) glædelig jul.

December 22, 2010

Fair butik

Min søn og jeg har handlet en del med deejayshop.dk og har en rigtig god behandling hele vejen igennem, også når det gælder reklamation.
Vi kan kun anbefale denne butik.
Mvh. Caspar og Lars Hansen

December 20, 2010
Rated 5 out of 5 stars

Det hele fungerede. Jeg blev enda kontaktet telefonisk om jeg vidste der ikke var lydkort til den mikserpult jeg havde bestilt.
Meget flot.

December 15, 2010
Rated 5 out of 5 stars

Ikke mindre end fantastisk!

Jeg har købt en komplet mixerpult, og jeg er MEGET tilfreds med købet, folkene bag deejayshop.dk kan virkelig klappe sig selv på skuldrene for det arbejde de laver, ingen problemer og hurtig levering, det er klasse!

December 13, 2010
Rated 5 out of 5 stars

Ikke noget at sætte en finger på!

Har handlet hos Deejayshop.dk og kan ikke finde en eneste ting at sætte en finger på! Alt lige fra produkt udvalg til råd, support eller andet. Lige meget om der et problem eller et/flere spørgsmål, formoder Allan og Maria ejerne af Deejayshop at give suveræn behandling. Kort levering, komplet support også hvis noget skulle ske med produktet fixes det på ingentid.

Kan kun sige at du som den næste kunde ikke skal være i tvivl, om noget mht. køb på deres site. De giver komplet betjening og svarer også på dine mails på kort tid.

Derfor vil jeg til hver en tid henvise købere af dj udstyr til Deejayshop, om i er nye eller rutinerede, er der som sagt ikke en finger at sætte på dem.

December 10, 2010

Suveræn service

Deejayshop yder kompetent rådgivning og leverer det aftalte til en god pris til aftalt tid. Jeg har handlet hos butikken en gang og vil ikke tøve med at gøre det igen

December 6, 2010
Rated 5 out of 5 stars

En god og sikker handel uden overraskelser!

Da jeg bestilte mine Headphones host Deejayshop.dk faldt jeg først over prisen, som var den laveste jeg har set af online firmaer til dato. så jeg kigger en hurtig gang på ordrer-betingelserne og bestiller varen.
2 dage efter var det lækre set hovedtelefoner hos mig og der bliver ikke lagt ekstra oven i prisen, ud over fragt som der ses til sidst i bestillingen.
Jeg kan varmt anbefale Deejayshop til andre der vil have topudstyr og service til nogle fair priser!

December 3, 2010

Super og hurtig service

Deejayshop var hurtige og effektive, da jeg skulle bestille julegaver:-) Godt nok løb de tør for varen jeg bestilte, men tilbød mig samme via mail en erstatning. Varen kom allerede dagen efter! Hurtigt og effektivt.

December 1, 2010

Take a closer look