Vi havde lidt problemer i starten p.g.a. nogle transportskader. Men i dag fungere samarbejdet fantastisk og jeg ser frem til et rigtig godt samarbejde i fremtiden. Man får hurtig respons og en god o... See more
See what reviewers are saying
Jeg lavede på tre dage, tre køb på deejayshop, henholdsvis købet af en Numark TTXUSB, en pick-up til denne, og til sidst et støv-cover. Min fejl var at jeg ikke købte disse ting samtidigt; men må si... See more
Søgte fede headfones på nettet. Ville have dem leveret, da jeg ikke kunne lokalisere dem fysisk hvor jeg bor... Havde hørt om Deejayshop og valgte dem, da prisen var perfekt til den bedste lyd fra A... See more
Jeg satte måske min forventinger lidt for højt angående levering, da jeg tidligere har købt en mpc sampler som jeg modtog under 24 timer efter bestilling, men når det er sagt så er jeg yderst tilfred... See more
Information provided by various external sources
Deejayshop.dk er lukket og vi henviser til www.DJ-udstyr.dk
Norddigesvej 4, 8240, Risskov, Denmark
- 7027 3041
- info@soundstorexl.com
- www.deejayshop.dk
No recent history of asking for reviews
Top service!
Har aldrig oplevet sådan en god service på hjemmesider får. Tak for en god handel, jeg kommer helt sikkert igen. Skide flot! :-)

Reply from Deejayshop.dk
Super og let service!!!
Jeg ku godt lide det followup der skete via Tlf. Bagefter, det fik en til at føle sig speciel, hehe. I det hele taget, var der rigtig god service hele vejen rundt!

Reply from Deejayshop.dk
Fint udvalg af kvalitetsvarer
Ikke så overskuelig, men med tålmodighed kan varerne findes.
Gode priser og hurtig dag-til-dag levering.
Samme gode service som lightstore.dk
Perfekt forløb
Jeg skulle bruge et DJ pult dagen efter, så det hastede. Ringede til Deejayshop kl. 15:20 og fik den leveret dagen efter kl. 08. Det er rigtig god service og prisen er konkurrencedytig med de udenlandske shops.
Super Service
Det gik som det skulle... hurtig respons og afsendelse.
Indholdet var godt beskyttet mod postens behandlinger
Super duper!
Bestilte en UDG taske onsdag eller tosdag (kan ikke huske) jeg skulle bruge fredag! Kontaktede Allan som hjalp med at få den bestilt og dagen efter kunne jeg afhente tasken hos UPS århus! Dog havde de problemer med at finde pakken og jeg måtte køre igen, en af medarbejderne blev på arbejde for at lede og kontaktede mig kl 21 og der fik jeg min pakke! og kom afsted fredag til tyrkiet! Bum! god kundeservice hele vejen igennem!
Nemt og hurtigt
Bestilte vare den ene dag og havde dem dagen efter, bedre kan det ikke være.
Super enkelt og hurtigt!
Super lækkert og få en hurtig levering med posten, når 4sound ikke kan fortælle hvornår man kan have den bestilte vare. Det fungere upåklageligt.
Du spare penge og du får varen hurtigere end andre store konkurrenter. Hvad mere kan man forlange?
Helt i orden.
Alt gik lige efter bogen.
Blev gjort opmærksom på at jeg havde glemt at indtaste hus nr. Og det blev rettet i løbet af No time. Selv var det en helligdag da jeg blev gjort opmærksom på dette.
Helt kanon.
Siger tak for en god handel, her handler jeg sikkert igen.
Kunne ikke være bedre
Jeg bestilte mit køb nemt og hurtigt på deres hjemmeside, og i løbet af den anden hverdag, fik jeg min sms ang. afhentelse af min pakke ved nærmeste GLS afhentningspost. Det kunne aldrig have gået så effektivt med Post Danmark.
5/5, handler der igen!
De lytter, og giver en fornuftig service
De lytter, og giver en fornuftig service.
Et behageligt sted at handle:-)
THE BEST
Jeg bestilte og 2 dage efter kunne jeg hente det skide god service!!!!!
Fabelagtig webshop
Uden tvivl en af de bedste steder at shoppe, kan varmt anbefales.
Jeg bestilte et headset om fredagen, men ventede til onsdagen efter til at ringe ind og hører hvorfor jeg ikke have fået pakken. Supporten var meget venlige og "friske" og vi fandt hurtigt ud af jeg blot havde misset en sms da min mobil var gået i stykker, pakken var kommet om tirsdagen.
Overall er jeg glad for mit køb og jeg vil med sikkerhed anbefale dem.