Hallo, ik heb de Desiro reeds 8 jaar in gebruik en hij werkt nog steeds perfect. 1 vraagje: kan ik de bliebjes bij 'n beweging uit (of zachter) zetten? , omdat dit wel hinderlijk is als je 't niet no... See more
See what reviewers are saying
Goeie afhandeling van bestelling. Enige wat beter kan is de bevestiging wanneer u via een internationale overschrijving betaald. Ik kreeg niets van bevestiging, na 4dagen belde ik zelf. Men heeft m... See more
Na eerder twee camera's via Desiro te hebben gekocht ontstonden veel later enige problemen aan de camera. Na contact met Desiro te hebben opgenomen stuurden zij zonder de oude te moeten inleveren een... See more
Camera is prima bevallen.gemakkelijke installatie. geen pc nodig zoal veel ip-camera tegenwooordig.moest even wachten op levering,maar werd goed op de hoogte gehouden.Mijn extra beeldscherm aansluiten... See more
Company details
Information provided by various external sources
De Meest Complete Digitale Grootbeeld Baby Monitor op de markt Vandaag besteld voor 15 00, morgen in huis U controleert van op afstand. Met
Contact info
postbus 59, 2678 ZH, De Lier, Netherlands
- 06-34215161
- info@desiro.nl
- www.desiro.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Perfect
Zeer goede camera, perfecte afhandeling en levering, zeer tevreden.
perfect beeld en geluid
het is makkelijk te instaleren en te gebruiken altijd goed beeld en geluid ik heb nu twee kinderen en heb ze bij allebij hangen en bij de derde die nu opkomst is komt hij ook op de kamer.
Een goed systeem om je kind in de gaten te houden
Het systeem werkt goed om je kind in de gaten te houden. Alleen piept hij als in het midden van de camera wordt bewogen. Niet als alleen een arm beweegt. Voor ons is dit eigenlijk wel essentieel aangezien onze dochter epilepsie heeft. Dit is ook de reden dat wij de Desiro hebben aangeschaft. Verder werkt hij prima.
Geweldig product, super service
Heel goed. Moesten even wachten omdat het even niet leverbaar was maar we werden goed op de hoogte gehouden van de voortgang van onze bestelling.
Snelle levering en goede service
De levering van de camera was snel, de installatie simpel en door een leuke actie kregen we er gratis kinderboekjes bij. Supermooie en goede set! Na een paar maanden deed de infraroodfunctie van de camera het niet meer maar door de snelle actie van Desiro had ik snel een nieuwe in huis. Top!
Mijn zoon en schoondochter zijn er erg blij mee
Hij voldoet precies aan wat u aangaf.
Geeft rust en is het leuk om, wanneer je maar wil, te kunnen zien en te horen hoe het met de kleine gaat.
The Trustpilot Experience