DHosting.dk

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Vi ejer pt. 3 servere, en 12, 16 og 18 slot 12 Slot virker perfekt, men nogle gange crasher den ! 16 Slot crasher når vi er omkring 5-6 stykker på serveren, eller's kan der opstå lag spike... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg er VIRKELIG blevet skuffet vdr. server hosting. Jeg vil næsten "advare" alle mod at købe hos Dhosting, da jeg synes at deres support er elendig og deres servere er ikke meget bedre (sry). I starte... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jeg giver DHosting 5 ud af 5 stjerner fordi.. Billige priser danmarks billigste. Super support Danmarks bedste ifølge mig. Utrolige søde supportere der gerne hjælper med det man har brug for:... See more

Rated 5 out of 5 stars

Gode servere, som kører. Til tider opleves mindre delays, men det skyldes mere tidsrummet på dagen - generelt problem med alle sider på dette tiidspunkt. Nem opsætning og overskueligt kontrolpanel... See more

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Fin service, gode servere

Nem opsætning og overskueligt kontrolpanel.

Fin service fra support. Venlige svar og hurtig respons.

June 15, 2010
Rated 3 out of 5 stars

Kan godt se at det er et problem at jeg spørger om i gider at arbejde.. Det er jo det i for penge for?!

Jeg er såmænd meget tilfreds med mine éne server, men den anden har de bare valgt at undgå, de har fejlet ved: Den kan ikke installeres.
Det giver ingen mening og Mathias har svaret mig på andre support tickets, men han har valgt at ignorere den ene del af min support ticket #198204
Er der en mulighed for et relevant svar for dette Mathias? Så må du meget gerne skynde dig at svare.

June 14, 2010

Hejsa Noeikz

Kan se det er Mads der har svaret dig på dine tickets :).
Omkring den supportticket du henviser til, kan jeg se den er besvaret med en rettelse som Mads samtidigt har foretaget, jf. det han har skrevet til dig.

Mads har fundet en uoverensstemmelse i sv_minrate og sv_maxrate, som er blevet ændret således serveren ikke fejler længere :).

Jeg kan se din server er online, og håber du fremadrettet vil have en god oplevelse med DHosting.

Rated 2 out of 5 stars

omg

Min server har laggede siden dag 3. de har ikke fixet det endnu købte den i istarten af maj, det eneste der virker er deres ftp!

June 14, 2010

Hej Lenny

Jeg kan se vi ikke har haft kommunikation med dig siden 10. maj omkring serveren, og at den bliver brugt flittigt.

Jeg vil henvise dig til at skrive en besked til support@dhosting.dk, således vi kan se på dit eventuelle problem.

Rated 3 out of 5 stars

Gode servere, for dårlig support.

jeg har købt min server for et par dage siden og den kører fint, men dog kan jeg ikke ændre noget i min ftp, og det tager lang tid for dem at svare på mine support tickets. jeg synes de burde forbedre deres ftp og support..
derfor kun 3 stjerner fra mig.

June 12, 2010

Hej Morten

Der bestræbes på support indenfor 24 timer, jf. hjemmesiden.
Omkring din FTP, vil jeg foreslå at oprette et nyt FTP-Login - Dette løser mange af de fejl der i øjeblikket opstår, når man installere vores plugins online, og efterfølgende vil rette dem manuelt :).

Rated 2 out of 5 stars

FOR DÅRLIGT!!

Jeg Købte min server for ca 1,5 måned siden, og den har virket fint, meeeeen så reinstallerede jeg den og installerede hoejhus9 på min server, og så kunne jeg ikke starte min server i hoejhus9 eller de_tuscan osv.....!? - så skriver jeg til support, og spørg hvordan det kan være, så kommer der et latterligt svar; "Vi kan ikke se din email er registreret i vores system, så derfor kan vi ikke give dig nogle oplysninger" Så skriver jeg til dem at den email jeg har registreret min server i ligger under samme mail som jeg skriver fra, også kommer der intet svar resten af dagen!? - Rimelig Lamt!!

June 12, 2010

virkerlig dårligt

Dhosting er blivet noget rigtig l*rt jeg har haft en server som kørte hos dem lige da de startede den kørte super godt abselut intetog brokke sig over

nu har jeg så købt en igen i lørdag som jeg ville bruge til cw server så jeg købte en 15 slots server.. servern siger så hver gang jeg prøver at starte den at "dhosting arbejder i øjdeblikket på din server" skrev så til support men det fik man da meget mindre ud af.. han kunne åbenbart ikke forstå at jeg har haft en server hos dem tidligere og at jeg havde oprettet et nyt bruger navn i den anledning.. da det så endelig går op for ham så skirver han en dejlige mail med "har du husket og installere din server" og dette spørger han om selvom jeg skirver det så smukt i min første mail..´

i mandag siger han så at han ville kontakte den tekniske del af suporten og der tænker jeg YES endelig sker der noget.. meeen nu det onsdag og der er sket abselut ingen ting..

så vis ikke dhosting begynder og oppe sig en del så udser jeg dem en meget dårlig skæbne..

June 9, 2010

Godt.

Hjemmesiden er lidt bøvlet og skabte problemer for mig, men jeg fik fat i supporten og fik rettet op på fejlen som 100% var min egen 5stjerne af den grund at så lille et firma som dhosting lyder til at være, har så god og hurtig support.

Gi mig hjælp!

Jeg har nu købt en server med 12 slot i 6 måneder og vil rigtig gerne have den afbestilt eller have noget hjælp.

mit problem er ikke at få serveren op at køre, da den kører helt fint og folk har lave pings osv, problemet er det at jeg ikke kan få lov til at ændre noget på serveren overhovedet, jeg kan ikke engang give mig selv admin.
jeg vil meget gerne have hjælp snarest muligt, eller en hurtig forklaring på hvordan jeg får disse 14 dages fortrydelsesret brugt.

Hej Tobias

Jeg finder det beklageligt at du ikke har fundet vores support tilstrækkelig, har du skrevet til support@dhosting.dk for at få hjælp ?
Omkring admin på serveren, kan dette gøres direkte fra hjemmesiden ved valg af Konfigerer Addons --> SourceMod --> Indtast dit SteamID og vælg hvilke rettigheder der skal gives.

Omkring fortrydelsesretten du sende en mail til mathias@dhosting.dk med din købsfaktura samt et notat om vi skal annullere produktet, hvorefter en kreditering vil finde sted.

Mathias
DHosting

den var ok

den er meget god den lagger ikke men det er lidt dårligt med de der addons kan nemlig ikke lave alle de der normale ting en admin kan som Fx slap ban kick og den slags

en okay server anbefaldes

server var hurtig at komme op det godt support er os godt men serverne er ikke alt for gode de lagger meget og ftp er heller ikke for godt og cfg greater virker ikke så vil ikke anbefalde

May 31, 2010

Få problemer med serveren

Det gik hurtigt at få sat serveren op, så det var da et +...
Men i starten kunne jeg ikke ændre server navnet, så jeg måtte personligt selv lave en server.cfg fra starten af, og det hjalp så på server navnet. Men den siger dog stadig konstant "bad rcon password". Har installeret bullettime, men dette virker ikke ordentlig, da den lagger i de små 5 sekunder når bullettime bliver aktiveret. Ellers er det nogle udemærked servere de har. :)

May 30, 2010

Hej Simon

Vi arbejder konstant på at forbedre vores service, og jeg synes det er dejligt at høre du har taget godt mod vores "140 sekunder oprettelse".

Omkring server.cfg er denne fejl her til aften blevet rettet, da en række brugere i forbindelse med Server15 blev lanceret fik problemerne omkring denne service.

Hvis du har valgt et RCON kodeord med specialtegn, kan dette være hvad CS:S reagere over, ellers må du gerne skrive til mig på mathias@dhosting.dk - så vil jeg tage et kik på sagen.

Med venlig Hilsen
DHosting Tekniske Support
Mathais Gajhede

Rated 5 out of 5 stars

God support og god server

Jeg meldte til dem at mine maps ikke gad du 1 dag senere var det ordnet det var fint nok, jeg skrev så om wcs men problemet var at jeg re installeret serveren da han satte det ind efter 5 timer så god support og server næsten ingen lag men det er fint nok for jeg lagger lidt selv så fin server :) akn anbefales til alle :)

May 27, 2010
Rated 4 out of 5 stars

Dhosting det bedste sted at købe CSS Server :D!

I får 4 stjerner af mig i får ikke den sidste stjerne fordi at jeres support når jeg beder jer om at gøre noget for mig som jeg selv har prøvet på på min gamle for jeg svar tilbage at jeg selv skal klare mit problem de er kun til hjælp ikke til at installere ting for mig men jeg kunne ikke forstå deres svar ordentligt de var meget inviklede så jeg forstod ikke hvad jeg skulle ...

May 26, 2010

Hej Ruben

Jeg er glad for dit valg af DHosting som udbyder af din spil-server :).
Jeg er dog ked af at høre, vores support ikke har levet op til dine forventninger, og dette vil jeg selvfølgelig gerne gøre noget ved.

Hvis jeg kan få dig til at sende en mail til mathias@dhosting.dk, med de ticketnumre du har fået i forbindelse med dine supportsager, så vil jeg tage et kik på dem og sørge for de bliver løst, på den ene eller anden måde.

DHosting, Produktansvarlig

Rated 4 out of 5 stars

Mindre problemer som burde fikses, har været bedre

Jeg foretrak at bruge online-servers.dk som nu er blevet opkøbt af DHosting.
Der havde de live support (Og jeg havde direkte kontakt med ejeren men det er ligemeget) og det virkede 5 sekunder efter registrering.
Da mine 2 gamle måneder var udløbet, besluttede jeg mig for at udvide men jeg kunne ikke fortsætte mit abonnement på DHosting så derfor er jeg i dag nødt til at uploade alt igen. Det er en PIA men det var så også lidt min egen skyld. Hvad angår service kunne det foregå på en langt mere stilfuld måde og mailserveren forekommer mig at være dødelig langsom.
For eksempel kan man sende en mail, men man kan ikke følge op på sit spørgsmål, om det overhovedet er blevet læst, og den omtrente ventetid kan ikke ses nogen steder. Desuden er det rart hvis man kunne logge ind på sin bruger og læse sit eget spørgsmål igen. Altså et support system i stedet for e-mail formularer.
Uden at tage det med i min rating vil jeg påpege at alle der har skrevet ind og har haft dårlige oplevelser åbenbart sendt masser af mails men i har tilsyneladende kun modtaget 1 eller 2. Det skuffer mig og ser ud til at skulle forbedres en hel del.

I har desuden en del problemer i forhold til Steam som har gjort at jeg ikke kunne uploade alle mine filer igen, i løbet af natten. Så jeg håber virkelig at blive krediteret for den hele dag jeg har betalt for en server ude af service!
Det er ikke meget nej, men det er da det mindste man kan gøre.
Serverne virker fint når de endelig kan opdatere spilfilerne.

-----------
Vil lige tilføje at hvis man skal bruge addons på en server er det en luksus service at få det installeret gratis. Man får sjældent max ud af sin server hvis man ikke kan finde ud af at bruge den, så råder jer kraftigt til at lære det. Det bliver en så meget federe oplevelse.

-----------
Rart at vide at DET virker. Vil lige sige at jeg desværre ikke har modtaget nogen kopi af mine tickets :(
Det andet abbonnement er et gammelt et, som desværre gik tabt ved overførslen da min server i forvejen var inaktiv og jeg havde problemer med min registrerede e-mail adresse.
Returretten er dog tilfredsstillende.

May 17, 2010

Hej Steen

Det er muligt forsætte dit abonnement ved at klikke på linket: "Forlæng" :). Omkring det at sende en mail, modtager du en kopi af mailen så snart vi har registeret den i vores ticketsystem - her er det også muligt at læse gamle supportbeskeder og lignende. Omkring addons kan disse installeres direkte på nettet ved klik på knappen "Konfigurer Addons" :). Jeg kan se vi har 2 åbne henvendelser liggende fra dig, en omkring steam og én omkring et returnering af beløbet. For returnering af beløbet er det nødvendigt du sender en mail til mathias@dhosting.dk med en kopi af din købsfaktura, hvorefter dit abonnement vil bringes til ophør.......

ikke god public

jeg købte en server til en public Hns server men det tog mig 1 månede nærmest at få den oppe og køre ordentlig.. troede jeg for hvis der kommer mere end 8 personer inde så får folk et rigtig høj ping

May 16, 2010

Frederik Esbensen

JEG ELSKER JER BARE! JEG HAR KØBT EN SERVER OG DEN VIRKER FANTASTISK, MEN JEG HAR IKKE FÅET ADMIN PÅ DEN): Kan du hjælpe mig?

May 16, 2010

Take a closer look