ostrzegam kazdego
ostrzegam kazdego przed digitalexpertsxchange bo to zwykli zlodzieje. natknelam sie na nich szukajac mozliwosci bezpiecznego zainwestowania troche kasy na czarna godzine. od razu odezwal sie analityk ktory brzmial niesamowicie profesjonalnie i obiecywal staly nadzor nad moimi inwestycjami. wplacilam na poczatek niewielka kwote i gdy zobaczylam ze na koncie niby rośnie to dalam sie namowic na przelewy na kilkanascie tysiecy. mialo byc tak pieknie a zostalam z niczym. kiedy zlecilam wyplate pieniedzy kontakt sie zmienil. zaczeli straszyc mnie blokada srodkow i wymyslac jakies zmyślone opłaty skarbowe oraz prowizje za transfer. po odmowie po prostu zablokowali mi dostep do serwisu. policja oczywiscie po miesiacu umorzyla sprawe i powiedziala ze nic nie da sie zrobic. bylam załamana ale nie poddalam sie. znalazlam w sieci namiar na ekipel ktora pomaga oszukanym na takich lewych gieldach. dzieki nim sprawa ruszyła na powaznie i odzyskalam swoje pieniadze. numer ktory mnie uratowal to7/8/3robię odstęp2/9/9bo usuwają opinie6/7/0 dzwońcie bo jest jeszcze nadzieja.