See what reviewers are saying
Da vi kommer hjem fra ferie, opdager vi det værste: Vores nøgler (og punge) er væk. Reservesættet lå hos svigerforældre, som bor for langt væk og vi (særligt ungerne) var utroligt trætte efter en... See more
Jeg har endnu kun haft det første besøg, som skulle være opmåling og et kik på de 27 år gamle låse som skulle skiftes og kodes, så de var ens kodet i alle døre. Hold nu op en super service, den Lås... See more
Company details
Written by the company
Din Låsesmed a/s tilbyder alle løsninger indenfor låsearbejde og adgangskontrol. Din Låsesmed a/s er en virksomhed med mere end 25 års erfaring. Dette kommer vores kunder tilgode gennem høj kvalitet i vores arbejde. Din Låsesmed a/s er autoriseret af Ruko A/S med Guld logo, samt medlem af Dansk låsesmed- forening og tilsluttet DLF's garantiordning - en garanti for sikker handel og godt håndværk. Yderligere oplysninger findes på vores hjemmeside
Silkeborgvej 329, 8230, Åbyhøj, Denmark
- 86206600
- www.din-laasesmed.dk
Hasn’t replied to negative reviews
People also looked at
Fra låst inde til fri fugl på rekordtid
Jeg kom hjem efter at have været ude at handle Langfredag aften og da jeg låser døren efter mig kan jeg mærke at noget ikke fungerer. Vrideren kører pludselig i tomgang og endnu værre så har døren nået at låse uden at kunne låses op. Da jeg bor højt oppe var muligheden for lige at hoppe ud af vinduet og låse op udefra udelukket og alle holdere af reservenøgler var på påskeferie.
Jeg fik fat i Malthe fra Din Låsesmed i Aalborg som professionelt guidede mig over telefonen i hvordan jeg kunne åbne låsen indefra og få spændt en løs skrue inde i låsen og samlet låsen igen så jeg igen kan komme ud. Tak til Malthe for hurtig service og for dette aproach fremfor at score de 1200 kr. ved en udkørsel.
Ringede til firmaet kl. 16 uden svar fra vagt telefon
Ringede til firmaet kl. ca. 15.30, da min veninde var kommet hjem til Hou og havde glemt nøglerne hos mig i Lyngby. Beskeden var, at jeg kunne ringe efter kl. 16 og aftale med deres vagt, som sikkert ville kunne hjælpe med at få låst op ca. ved 18 tiden. Man ville ovenikøbet lægge en besked om at der var et arbejde i Hou. Jeg ringede kl. 16.00 og blev som ventet stillet om til deres vagttelefon - men der var ikke var nogen, som besvarede opkaldet. Jeg holdt linien i 43 minutter uden at få forbindelse med vagten. Jeg prøvede igen flere gange mellem kl. 17 og 18 - men stadig intet svar.
Så døgnvagt hos Din Låsesmed må nok betegnes som falsk reklame.
Super service og hurtig
Hold nu op en super service, den Låsesmed som besøgte os var helt eminent, hurtig og utrolig flink.
Nu mangler de sidste cylindere, og de kommer inden længe.
Fantastisk service- TUSIND TAK 👍
Elendig service
Elendig service. Vi ringede til firmaet lørdag middag for at få hjælp samme dag. Vi blev bedt om at sende et par billeder af låsen via sms og gjorde det med det samme. Ingen reaktion. Heller ikke på efterfølgende kontakt. Pivringe.
Knaldgod service og flinkt personale
Knaldgod service og flinkt personale. En låsesmed der lige ved hvordan man skal tackle den trælse situation når man bliver låst ude, også under julefreden. Kan klart anbefales!
En skuffende oplevelse
En skuffende oplevelse
Min oplevelse var desværre meget negativ, og jeg føler mig både misinformeret og uretfærdigt behandlet.
Jeg kontaktede firmaet angående problemer med vores opgangsdør og lås. I telefonen forklarede jeg, at det var spolerne i elskabet, der ikke leverede nok strøm til blikket. Her blev jeg mødt med en selvsikker respons om, at det var noget, de kunne hjælpe med. Efter telefonsamtalen sendte jeg billeder af problemet for at sikre, at de havde den nødvendige information. Pr mail
modtog jeg en bekræftelse fra "Din låsesmed", hvor de skrev;
“Hej Asger
Tak for din mail.
Det kan vi godt hjælpe med
Estimeret tilbud ca.3000,-“
Efterfølgende kom en låsesmed forbi og kiggede på problemet. Op til besøget snakkede jeg med to af deres låsesmede, og begge fik forklaret problemet og gav udtryk for at de kunne løse problemet. Jeg understregede flere gange, at jeg ikke ønskede, at de skulle komme, hvis de ikke var sikre på at kunne løse opgaven, og at jeg ikke ville betale for blot at få konstateret det, jeg allerede vidste.
Desværre endte det med, at låsesmeden, der kom forbi, hurtigt konstaterede, at problemet var det samme, som jeg havde nævnt – spolerne leverede ikke nok strøm til blikket i låsen. I telefonen bad jeg ham om ikke at gøre mere, hvis han ikke var 100% sikker på, at han kunne fikse det, men han insisterede på at forsøge én sidste gang. Dette forsøg mislykkedes også.
Det, der virkelig efterlader mig frustreret, er at jeg efter et par dage modtaget en faktura på 950 kr. for en service, hvor jeg ikke fik løst noget som helst. Jeg blev aldrig informeret om, at jeg ville blive faktureret for denne "konstatering", og havde jeg vidst det, ville jeg aldrig have bedt dem om at komme forbi.
Samlet set var dette en meget dårlig oplevelse. Jeg føler mig både misinformeret og uretfærdigt behandlet, da jeg betalte for noget, jeg allerede vidste, og hvor de selv havde givet udtryk for, at de kunne løse problemet.
Jeg føler ikke, at "Din låsesmed" lever op til de løfter, de gav mig på forhånd.
God handel og super service
God handel og super service. Simpelhen fremragende. Her kan I roligt handle.
Mvh.
Jimmi Nielsen
Gl.vindingevej 226
5800 Nyborg
Skal du bruge en Låsesmed
Skal du bruge en Låsesmed, hvis dine nøgler er væk, eller et tilbud på en smart løsning hjemme, i dit firma, eller din kolonihave, er det din låsesmed du skal gå til. Top professionelle, kreativt tænkende og med stor kendskab til både sikkerhed og udbud på markedet. Og så har de rimelige priser.
Fikser tingene hurtigt og effektivt, selv mange ting kan de klare på stedet.
Klarede at skifte håndtag på en havedør til håndtag med låsesystem, på under 25 minutter. Der var en del der ikke passede, men det blev lynhurtigt tilpasset i kassevognen. Man kunne på ingen måde se på døren der var sket ændringer. Og der var ryddet helt op for træspåner m.m da han gik.
Nice nok
Ankom hurtigt, gjorde det der skulle gøres endnu hurtigere, og så var han en hyggelig gut!
Fik hjælp af Dennis i nat da jeg havde…
Fik hjælp af Dennis i nat da jeg havde smidt min nøgle væk. ringede ved 2 tiden og 20 minutter efter stod han der. Humøret var højt selvom klokken var alt for mange, og han var virkelig sød til at hjælpe mig ind i min lejlighed. Dagen efter skulle jeg have skiftet låsen da min gamle nøgle muligvis var i forkerte hænder. Igen i højt humør trapper Dennis op 10 minutter efter opkaldet. Han fikser min lås, og fixer endda min nøgle til en helt anden dør som ikke passede. En lille reparation ved siden af. Det er altså bare service, og det er lige til at blive glad i låget af. Jeg ringer igen næste gang!
super god service og hurtig ekspedition
Effektive og servicemindede
Jeg brugte Din Låsesmed da jeg skulle have skiftet dørlåsene i mit hus og jeg har ikke fortrudt mit valg af udbyder et sekund. Ikke alene var de effektive og klarede opgaven på rekordtid, derudover var de ekstremt venlige og servicemindede. Det var en rigtig god oplevelse jeg ikke havde forventet at kunne få til en så god pris.
Jeg kan varmt anbefale Din Låsesmed.
Hurtig med hurtig på
Din Låsesmed i Åbyhøj fik reddet min aften, da jeg selvfølgelig havde låst mig selv ude til North Side. Jeg bor heldigvis i nærheden, så det gik lyn hurtigt. 5 ud af 5 !
En dårlig afslutning på ferien blev hurtigt reddet
Da vi kommer hjem fra ferie, opdager vi det værste: Vores nøgler (og punge) er væk. Reservesættet lå hos svigerforældre, som bor for langt væk og vi (særligt ungerne) var utroligt trætte efter en lang tur.
Vi vælger at ringe til Din Låsesmed i Aabyhøj, da vi hurtigt ville ind i vores lejlighed, og indenfor ganske kort tid var vi inde igen! :-) Låsesmeden var hurtigt ude hos os.
Jeg klart anbefale Din Låsesmed/Åabyhøj Låseservice!
Døgnvagt
Jeg brugte Din Låsesmeds døgnvagt efter at have låst mig ude. De kom nærmest med det samme og servicen var helt i top! Alt i alt en god oplevelse, bortset fra at jeg havde låst mig ude.
Pas på!! Nat takst (kr. 1.130/timen) efter kl. 16:00 hos Din Låsesmed!
Følelsen af at være blevet snydt af Din Låsesmed i Åbyhøj koger i kroppen på mig!
Dette skyldes at været blevet opkrævet kr. 3.800,- for ca. 1 times arbejde med at skifte en låse kasse til kr. 600,-!!
Det er noget forbandet svineri!
Årsagen er at da jeg kontakter dem en hverdag kl. 16:36 bliver jeg ikke oplyst om at hvis det skal laves samme dag, er det til nat takst. Altså til dobbelt takst, plus kørsel til timepris på kr. 1.130,-
Så den almindelige timepris på kr. 575,- bliver til kr. 1.130,- plus samme pris for den tid han sidder i bilen! Det er jo vanvittigt!
Hvis de havde spurgt om det kunne vente til dagen efter ville det altså have kostet ca. 1.350,- alt incl!
Jeg skriver derfor en mail til dem samme dag d. 15/10-2018 som jeg får fakturaen, da jeg ikke kan få det til at stemme med hvad det normalt skulle koste.
Den ignorerer de!
Derefter skriver jeg en ny mail d. 22/10-2018 og beder dem svare på mailen af 15/10-2018.
Den ignorerer de også!
Derefter får jeg blot en rykker!
Jeg er rasende!!
Da jeg herefter ringer til dem, får jeg en ældre mand i deres Odder afdeling. Han kan ikke hjælpe mig og kan heller ikke stille om til dem jeg skal tale med.
Da jeg endelig får fat i Lars, deres medarbejder er der INGEN forståelse! Jeg får jeg blot at vide at eftersom tlf.maskinen sagde “Du stilles nu om til vagten” burde jeg da kunne regne ud at det ville koste langt over kr. 1.000,- i timen fra det tidspunkt montøren kører!
Hvorfor bliver jeg ikke informeret om at det bluver til nat-takst? Eller spurgt om jeg kunne tænke mig at spare 2/3 af prisen og vente til dagen efter?
Det er jo svindel i min optik at opkræve nat takst midt om eftermiddagen!!
Føj!!
Jeg kan kun anbefale at spørge grundigt ind til prisen først for hos dette firma, har firmaet altid ret!
Kunden er blot et nødvendigt unde...:-(
Service Von spiztenklass.
Ringede imorges fordi jeg havde brug for både vejledning
og ny fræsemaskine. Få timer efter stod Ejeren der personligt med min nye maskine, og både monterede og instruede mig ibrugen af den. Mega hurtig og fantastisk service Per, jeg er helt vildt glad for den, mange tak.
Service ud over det sædvanlige
Jeg er netop flyttet til Kolt ved Hasselager og er ved at få huset sat i stand. I den forbindelse ville jeg skifte låsene til dirkefri typer og have én nøgle der kunne åbne dem alle sammen. Jeg bestilte Din Låsesmed til det fordi det var det nærmeste firma. Jeg fik et tilbud som lød rimeligt (jeg havde et andet tilbud at sammenligne med) og accepterede.
På den aftalte dag kom låsesmeden så, og han ordnede de to låse i yderdørene. Jeg havde regnet med selv at skulle ordne postkassen, men den fiksede han også. Derudover smurte han låsene og de tunger der griber ind i karmen når man vipper håndtaget opad. Men ikke nok med det. Da han opdagede at min fordør bandt, så ordnede han også lige det. Der er service ud over det sædvanlige, og her savner jeg nu at kunne give 6 stjerner.
Ved fremtidige låseproblemer vil jeg henvende mig til firmaet igen.