Har virkelig været tilfreds med at handle mine Herbalife produkter på DinWellnessGuide.dk Martin leverede produkterne dagen efter, og senere ringede han for at høre hvordan det gik med produkte... See more
See what reviewers are saying
Jeg har nu flere gange bestilt produkter hos dinwellnessguide.dk og har været rigtig tilfreds hver gang. Hurtig levering, gode produkter og opfølgning på ens forløb med produkterne. Alt i alt rigtig g... See more
Bestilte d. 12. Marts, varene blev først sendt d. 17. Marts og har først modtaget dem d. 22. Marts, 10 dage efter bestilling. Det er for lang leveringstid specielt når det bl.a. skyldes at varene... See more
Fantastisk service. Varerne ankom dagen efter bestilling Martin er desuden parat med gode råd og dig til en god og sund hverdag.
Company replied
- Vitamin and Supplements Store
- Fitness and Nutrition Service
- Health Food Store
- Skin Care Clinic
- Weight Loss Service
- Wellness Program
Written by the company
Herbalife's brede vifte af ernæring, kosttilskud og personlig pleje produkter, kan hjælpe dig til at nyde en sund og aktiv livsstil. Køb Herbalife produkter online
Frijsenborgvej 12, 7400, Herning, Denmark
- martin@dinwellnessguide.dk
- www.dinwellnessguide.dk
No recent history of asking for reviews
Jeg fik hurtigt de bestilte varer
Jeg fik hurtigt de bestilte varer, så jeg er nu igang med at bruge det.
Meget fantastisk
Jeg er Taknemlig og jeres produkter…
Jeg er Taknemlig og jeres produkter sider og det fantastisk godt ♥️🙏
Hurtig levering efter nem bestilling..
Fin kommunikation og hurtig levering
Er helt tilfreds ingen problemer
Hurtig levering og fantastiske produkter
Laaaang leveringstid
Det er for lang leveringstid specielt når det bl.a. skyldes at varene først sendes 5 dage efter bestilling.
Handler et andet sted frem over.
Super hurtig levering
Dejlig overskuelig hjemmeside og hurtig…
Dejlig overskuelig hjemmeside og hurtig levering 😊
Hurtig og nemt
Hurtig og nemt, der kunne godt være en måleske med, ellers er det super
Altid super dejlig og hurtig service 👍
Det er en sikker leverandør
Det er en sikker leverandør, varen kommer til aftalte tid👍
hej vi er rigtig glade fore service og…
hej vi er rigtig glade fore service og levering, super produkter som virker hver gang.
Servicen er god
Servicen er god, hurtig levering og produkter der er nemme og få en i sin hverdag.. 😊