Helt igennem fantastisk service og…
Helt igennem fantastisk service og hjælp til at finde det rette hjulsæt. Både på mail og i butikken er de meget søde og hjælpsomme.
Skuffende kvalitet på TPU slanger.
Jeg har købt fire TPU slanger hos DK Bike og må sige jeg er meget skuffet over kvaliteten. Jeg valgte at købe dem hos en forhandler i Danmark, i håb om forhandleren selv havde forholdt sig til kvaliteten af produktet. Jeg har enten været ekstremt uheldig eller også er det ikke tilfældet.
Tre ud af de fire slanger er endt med at smide al luft over meget kort tid (tre-fire timer fra 28-30 psi til fladt). Jeg har desperat forsøgt at finde et konkret hul, men det virker til de siver siver fra ventilen, som må siges at være ualmindeligt skrøbelig - til trods for hvert dæk kun er pumpet om 1-3 gange.
Fantastisk service af DKBIKE købte Feather - Carbon letvægts skivebremse hjulsæt har nu været ude på dem 4 gange og bliver mere og mere glad for jeg valgte dem kæmpe smil her fra.
Super service og rådgivning og ikke mindst fantastisk produkt til en skarp pris
Kan klart anbefales
For sindsygt.
Min smukke unge brud siger go for ny cykel og nye DK Bike Wave hjul og så i dag, den 31 december sidder de klar og hjælper med købs proceduren. Fantastisk service som jeg aldrig har prøvet før. Cykel året 2025 kan bare komme an.
Mine bedste anbefalinger af DK Bike og deres staff.
Jeg købte deres Road Carbon skivebremse hjulsæt 50 mm, og jeg er super glade for dem. Hjulsættet er af høj kvalitet og kører fremragende på vejen. Man kan tydeligt mærke forskellen i ydeevne og lethed fra de gamle alu-hjul.
Servicen fra Dkbike var også i top, og jeg fik god vejledning undervejs. Personalet var meget hjælpsomme og besvarede alle mine spørgsmål hurtigt og professionelt. Leveringen var hurtig, og alt var pakket forsvarligt.
Alt i alt en rigtig god oplevelse – jeg vil varmt anbefale Dkbike til andre, der er på udkig efter carbonhjul i topkvalitet - og til en skarp pris😁
Fantastisk købsoplevelse fra start til slut med utrolig stor hjælpsomhed fra Anders. Jeg købte et par 35 mm gravel carbon hjul og er meget meget tilfreds.
I købsprocessen omkring fælg er der uendelig mange udbyder.
Hos DKBike fik jeg dog kompetent rådgivning, tryghed, et fedt produkt og god garanti.
Valget faldt på Wave hjulsættet i mat.
Nu har jeg kørt godt 2000 km på dem og må bare sige det er et helt fantastisk produkt. De kører supergodt, lette at rengøre og lever til fulde op til alt det jeg håbede på.
Derfor de største anbefalinger af DkBike, deres hjulsæt og ikke mindst tilgang til kunder og rådgivning.
Virkelig gode priser og god kvalitet - ærgerligt med det kedelige logo
Købte et feather 50mm hjulsæt med keramiske lejer til fælgbremse. 1330g på min vægt.
Foruden at det er svine let er det mega stift. Selv når man trykker igennem op ad bakkerne og vrider cyklen er der ingen slinger i valsen.
Klart det bedste hjulsæt jeg har haft til dato, og jeg har cyklet i 30 år på motions og licens plan.
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.