Dolldripnl Reviews 12

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Nooit bestellen hier

Nooit bestellen hier. Ik in mei een bestelling geplaatst. Er stond op de site dat het de volgende dag geleverd zou worden. Na twee weken besloot ik contact op te nemen met ze helaas na 3 weken kreeg ik reactie dat ik een pre order besteld zou hebben. En dat het 2-5 maanden kan duren voor dat ik me pakket binnen zou krijgen. Heb meerdere malen gevraagd of ik het betaalde bedrag terug kan ontvangen helaas geen gehoor. Vandaag zie ik opeens dat ze per direct gesloten zijn. Oplichters dus niet bestellen!!!!

September 12, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Oplichters in mei schoenen besteld en…

Oplichters in mei schoenen besteld en betaald nooit ontvangen. Geen reactie. Blijken nu gesloten te zijn staat op hun website (failliet)??? Nu zijn ze opnieuw gestart nieuw bedrijf andere naam zelfde spullen bratzwearr, staan op tiktok hebben een website. Identiek... wederom een mail gestuurd!

August 15, 2025

OPLICHTER!!!

Oplichter! Mijn dochter wacht al 4 maanden als het niet langer is op haar €200 die teruggestort zou worden! Meerdere mails gestuurd geen reactie! Wij gaan aangifte doen.

October 7, 2024

Zijn inderdaad oplichters

Zijn inderdaad oplichters! Niets bestellen!!! De positieve reviews plaatsen ze waarschijnlijk zelf om te doen lijkn dat het goed gaat. Ik heb er een jas bestel en nooit binnengekomen. Ook nooit mijn geld teruggekregen. Communicatie stopt wanneer je om teruggave geld vraagt. En inderdaad; slechte review wordt meteen verwijderd van hun eigen website. Snap ook niet dat iemand zo nog op TikTok volop gaan promoten.

June 2, 2025

SCAM NIET BESTELLEN!!!

Zelfde verhaal als de rest, bestelling is een “pre-order” duurt 2-3 maanden. Echter tot op heden niks mogen ontvangen! Er word nauwelijks tot niet gereageerd op mails. Vind het erg bijzonder dat men kan zeggen dat ze hun bestelling wel hebben ontvangen! Als je een reactie krijgt dan is deze niks nuttigs en ontwijkt verkoper directe vragen en praat om de situatie heen! Kan vervolgens wel producten blijven promoten op haar platforms! En verwijderd daarnaast je comments als je wat negatiefs te melden hebt! Komt niet met passende oplossingen als er wel word gereageerd en bied ook geen andere alternatieven aan ter compensatie voor het niet vermelden dat het om een pre-order gaat! Probeert de situatie ook verder in de schoenen van de klant te schuiven terwijl NERGENS op de website staat vermeld dat het item een pre-order is. Erg bijzonder dat alle klanten dezelfde dingen mee maken. Alles blijkt een “pre-order” te zijn. Geld kwijt en dat is jammer maar ik wil andere wel waarschuwingen!! Ook lijkt het erop dat verkoper zelf reviews achter laat op der website! Dus bij deze mensen NIET BESTELLEN OP DOLLDRIPNL! ALLES IS EEN “PRE-ORDER” ALLES ZAL 2-3 MANDEN DUREN EN VERVOLGENS KRIJG JE NIKS! ER WORD OOK NIET OP JE MAILS GEREAGEERD! Bij het googlen van de bankgegevens van de verkoper staat deze geregistreerd als de onbetrouwbaar!

April 20, 2025

PAS OP

mensen hier niet bestellen,spul komt uit china en wel betalen maar niet leveren.

July 1, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ik heb pas schoenen besteld daar vorige…

Ik heb pas schoenen besteld daar vorige week ik krijg nog eens geen mail waar ze blijven ma Jaa geld weg jammer genoeg ik vind dat ze die website moet verbieden slechte website en scam website best betaal daar nooit ik had het anders verwacht ma ja ik moest schoenen kopen ma ja

June 28, 2025

Zeer slechte communicatie

Zeer slechte communicatie. 4 april iets besteld. Er stond niet bij dat het een pre-order blijkt te zijn, 2 a 3 maanden levertijd. Tot op heden nog steeds niks gekregen. Je kan een week wachten op antwoord van de mail. Dan mag je nog van geluk spreken. Want soms helemaal geen antwoord. Slechte reviews worden van hun site verwijderd. Aangezien ik er al een paar keer iets op heb gezet en dat wordt dan wel zeer snel verwijderd. Maar snel antwoord geven ho maar.

April 4, 2025
Rated 1 out of 5 stars

In maart besteld en nog steeds niet…

In maart besteld en nog steeds niet geleverd (juni)! Wordt ook niet op de hoogte gehouden en op emails reageren ze niet of nauwelijks! Artikel blijkt inmiddels ook al vanaf mei onder weg te zijn? ook hier weer geen info. Heel jammer dit!

June 10, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look