Zamówienie prze aplikacje dwie pizze o godzinie 20:15 z aplikacji wynikało że dostawa będzie o 20:45. O godzinie 21 zadzwoniłem na infolinię i tu niespodzianka moje zamówienie nawet jeszcze nie zosta... See more
See what reviewers are saying
Zamówiłam 2 duże pizze. Ciasto zostało posypane jakąś posypką typu bułka tarta - masakra, pierwszy raz coś takiego widzę, przez co czuć było tylko te chrupki posypki. Składników na pizzach co kot napł... See more
Nie rozumiem skąd tyle negatywnych opinii. Zamawiam regularnie w Warszawie z pasaż Muranów. Zamówienie dostarczane w 30 minut, pizza zawsze ciepła i pyszna, cena bardzo przyzwoita jak na Warszawskie s... See more
Pani z infolini godzina 17:38 07.06.2026 Dramat zero pomocy opryskliwa i nie miła nie pomogła na zamówienie czekamy już 2,5 h gdzie przewidywany czas pokazywał 30 min …. Do teraz brak zamówienia i ko... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Pizzeria Wrocław ul Zwycieska
Pizzeria Wrocław ul. Zwycięska jakieś nieporozumienie 2 godziny czekania na 1 pizzę. Do tego kierowca arogancki i jeszcze się śmieje z tego że dwie godziny czekam. Totalna porażka. Nie zasługujecie nawet na jedną gwiazdkę tak traktujecie klientów.
Pizza kebab nawet nie stała koło kbabu…
Pizza kebab nawet nie stała koło kebabu mięsa jak kot napłakał za to sałaty mnóstwo, BBQ dużo lepsza
Niestety podany był czas 30 minut…
Niestety podany był czas 30 minut dostawa prawie po godzinie i pizza zimna.....ciekawe którędy ona jeździła i jak długo skoro różnica czasu to pół godziny
Zamawiałam w te święta była przepyszna…
Zamawiałam w te święta była przepyszna z własnymi składnikami oczywiście dowóz nie zajął im długo czekaliśmy 40 minut tak jak się określili to bez problemu zmieścili się w czasie jedynie co do wielkości to ta XL mogla by być troszkę większa bo wyglądała tak samo jak duża ale smakiem przebili wszystkie dotychczasowe pizzerie . Polecam :)
Oszukiwanie klientów
Dostawa miała być w 30 minut, po godzinie dowiedziałem się że jeszcze dwie godziny bo duży ruch, żenada.
Bez przyczyny zamówienie anulowane…
Bez przyczyny zamówienie anulowane czekałem 45 minut i nic
Zamówienie nagle anulowanie przez lokal…
Zamówienie nagle anulowanie przez lokal po 30min oczekiwania, a godzina juz na tyle pózna ze nie zamowie nic innego poza tym na zwrot kasy musze czekac oczywiście, strasznie nie polecam, drugi raz zamawiane i drugie złe doświadczenie.
Ps. Za pierwszym razem pizza praktycznie zimna a ciasto smakowało jak mąka
Tragiczne ciasto ( mąka kukurydziana)…
Tragiczne ciasto ( mąka kukurydziana) na XXL szynki i pieczarek trzeba szukać , sos pomidorowy to chyba najtańszy koncentrat z biedronki , zero smaku ... połowa trafiła do kosza no nie było chętnych do jedzenia.
Nie polecam i sami już nie skorzystamy..za 45 pl byśmy mieli 2 średnie pyszne pizzę w osiedlowej pizzerii..
Mąką kukurydziana, spóźnienie, słodkie ciasto
Pizza z mąką kukurydziana to porażka. Ciasto jest słodkie. Dodatki nawet były ok. Pizza zamówiona późno wieczorem (dodam że w lokalu było pusto) przyjechała spóźniona a maja do mnie jakieś 600 metrów.
Makabra
Zamawiam pizzę z Dominos często ale to był ostatni raz zawsze zamawiałam format pizzy XXL ale niestety jak i smak tak i format jest wielkości zwykłej dużej a co do smaku to jest smak koncentratu i wysuszonego sera nie wiem czy zmienił się kucharz czy robią już na odpieprz zawsze byłam zadowolona ale tym razem nawet nie zasługują na jedną gwiazdkę.Pozdrawiam
Pizza przyjechała nie dość że zimna to…
Pizza przyjechała nie dość że zimna to nie dokańcza rozumiem rozmiary tego Dania w tej restauracji. Dużą pizzę nazwałabym raczej małą lub średnią. Wagonie ze jeszcze kiedyś zamówię jedzenie z tej”restauracji”.
Zamówiłem 3 pizze
Zamówiłem 3 pizze. Dostarczone szybko. Ale polewy, jak dla mnie, żałowały. Ale ciasto było w porządku.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.