Doxx Hundecenter Reviews 15

2. Dog Day Care Center
  3. Dog Trainer
  4. Animal Feed Store

Written by the company

Hundepension, hundesvømning, hundetræning og hjælp til adfærdsproblemer, er alt sammen muligheder hos Doxx Hundecenter. I Jordrup ved Kolding finder du en bred vifte af serviceydelser til den enkelte kvalitetsbevidste hundeejer og den professionelle hundefører.

4.5

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har lige haft mine to hunde på…

Jeg har lige haft mine to hunde på hundepension hos Doxx Hundecenter i 1 døgn, da jeg skulle til påskefrokost. De havde hundekurve med gode tæpper, legetøj, foder og godbidder med. Jeg skrev og spurgte til dem, og det gik rigtig godt, - da jeg dagen efter kom efter dem - fik jeg et par rigtig glade - men også fysisk og mentalt trætte hunde med - og de havde hygget sig med nogle andre hunde - hvor de kan socialisere og få en god oplevelse. Jeg kan klart anbefale at få sin hund i pension igen. 🌞🌞🌞🌞

April 3, 2026

Ny hund - samme pension

Efter at have haft vores gamle hund i pension hos Doxx hundecenter mange gange, var vi ikke i tvivl om at vores nye labrador Retriever på 1,5 år også skulle i pension hos Doxx, da vi drog på 18 dages ferie.
Desværre var Bailey så uheldig at komme i hendes 2. løbetid en uge før. Det betød ingen svømning, men så fik hun massage i stedet. Hun kom på mindre luftehold uden hanhunde. Det betød dog ikke, at hun ikke fik brændt krudt af.
Undervejs på vores ferie, skrev vi hjem for at høre hvordan det gik. Svaret tilbage var at alt gik godt, og vi fik også en både glad og træt hund hjem. Ved afhentningen af hunden, fik vi også et lille resumé af opholdet, og deres oplevelse af hendes ophold
Bailey kan godt forberede sig på flere ferier hos Doxx. Forhåbentlig rammer vi ikke løbetid næste gang

February 18, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Bare det helt rigtige sted for hunden

Vores Shiba Kylo skal ikke passes andre steder end hos Doxx.
Vi har tidlige haft Huskyer som også elskede stedet.
Fantastisk at komme til en pension, hvor hunden trækker i snoren for at komme ind.
De er utroligt kompetente her og Annette som ejer det er en hundeguru 😉

February 3, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Doxx hundepension giver ro i maven

Vi har brugt Doxx hundepension siden 2012. Vi har kun oplevet at der er styr på tingene. Vores hunde udviser stor glæde så snart vi rammer grusvejen ned til parkeringspladsen. De er super glade og trygge ved personalet. De nyder altid deres ferieophold og virker aldrig stresset. Vi som hundeejere har altid fuldstændig ro i maven når vi kører derfra, for vi ved at vores hunde er i de allerbedste og kyndige hænder. Alle vores hunde bliver mødt med kærlighed og omsorg. Vi har en allergi hund som kræver daglig medicin - det er der også fuldstændig styr på. Vi sender de varmeste og bedste anbefalinger.

December 20, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Glad og træt hund med hjem

Det var med uro i maven vi afleverede vores 5 årlige westie for første gang i pension. Men hos Doxx var det er glad og træt hund der kom med hjem. Så næste gang vi bruger Doxx er vi helt rolige. Varme anbefalinger herfra

April 13, 2024

Trygt og varm hundepension

Yrsa & Vera ❤️❤️fik svømning og massage på deres ferieophold hos Doxx Hundecenter🥰
Doxx får vores varmeste anbefalinger👍🏻 🥇
Pigerne løber ind, og springer i favnen på det kyndige og tilstedeværende personale, når vi ankommer, og vi kan se og mærke de er glade og trygge hos Doxx🥰
Dejligt at vi altid får en rapport over, hvordan opholdet er gået.

February 10, 2024

Tillid og tryghed

Har igen haft mine to labrador passet hos Doxx Hundecenter. Og endnu en gang hentede jeg glade og trætte hunde, som havde leget med ligesindede og var blevet nusset af personalet. Den ene er 12½ år og har brug for medicin flere gange om dagen og et stille hold, mens den anden er 4 år og fuld af krudt. Begge kom mig glade i møde og havde haft det godt.
Så stor tak til personalet hos Doxx, der passer godt på mine elskede hunde, hver gang de er der.
Det, som overbeviser mig om, at hundene er glade for at komme derud, er, at når jeg tager dem og deres kurve ud af bilen, så løber de hen mod døren med viftende haler for at hilse og komme ind. Så herfra ingen tvivl om, at det er et godt og trygt sted!!

November 11, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Traumatisk oplevelse.

Vores hund skulle på pension for første gang som 2½ årig i en uge. Da vi hentede ham igen fik vi noget af en forskrækkelse. Vores tillidsfulde hund fremstod angst, utryg, nervøs, bedrøvet og beskidt.
Han lå og sov på et betongulv som fremstod uacceptabelt beskidt . Hans madras, dyne og bamse lå uden for boksen og var sat ud dagen før kl. 17:00. Så han havde sovet på et beton gulv en hel nat.
På kinden havde hen et såkaldt Hot Spot som var inficeret og det kan jeg godt forstå med den hygiejne.
Da vi afleverede hunden fik vi at vide at han skulle have 2 bokse efter lovkrav fra fødevarestyrelsen og derfor dobbelt pris grundet størrelsen med vægt over 60 kg. Det var selvfølgelig ok for os.
Men da vi afhentede hunden blev det oplyst at de desværre havde overbooket med en anden hund ved et uheld. Derfor havde vores hund kun haft èn boks i to dage. Så var reglen fra fødevarestyrelsen pludselig ikke gældende. At undvære sin bamse og sine ting har selvfølgelig været traumatisk. Det lignede en beskidt fængselscelle.
Da vi skulle afregne fik vi reduceret prisen med betaling for en dag selv om hunden fik frataget sin ekstra boks i to dage.
Det har taget to uger inden hunden er blevet tryg og glad.
Vi vil aldrig aflevere hunden der igen.

October 1, 2023
Doxx Hundecenter logo

Reply from Doxx Hundecenter

Hej Dina og Jan

Jeg beklager meget, at I har haft en dårlig oplevelse med Doxx Hundecenter.

Jeg har valgt at splitte jeres skrevne op, sådan at jeg kan svare isoleret på de enkelte kritikpunkter.

Beskidt hund. Angst, utryg, nervøs og bedrøvet:

Hundene i pensionen bliver luftet på vores indhegnede mark- eller skovareal. Melvin har været på luftehold med 8 andre hunde og han har virket tryg og glad. Alt efter vejr og vind vil det være at se, at hundene bliver luftet på frie arealer, kontra at de bliver luftet med en gåtur i snor.
Vi vasker helst ikke hundene, inden de skal hjem ud fra, at mange hunde reagerer negativt derpå, og vi vil helst ikke slutte et godt ophold af med en negativ oplevelse. Er hundene total mudret til - hvilket kan ske i meget våde perioder - så skyller vi naturligvis hunden.
Inde i pensionen har Melvin virket rolig og afbalanceret. Han har spist sin mad, hvilket for mig indikere, at der ikke er den store stress at spore.

Beskidt boks:

Alle bokse bliver rengjort hen over opholdet, dertil bliver boksene rengjort, hvis hunden har haft et ”uheld” i boksen.
Vi noterer på hundens boks sedlen, hvis hunden har tisset eller gjort andet i boksen. Der er på Melvins boks seddel ikke noteret nogle ”uheld”.
Iflg. mit personale var boksen ikke uacceptabel beskidt, men der kan naturligvis være forskel på definitionen deraf.

Madras, dyne og bamse udenfor boksen:

Når pensionshundene skal hjem, så pakker vi hundens ting sammen, sådan at hunden er klar til at blive hentet. Dvs. alt efter tidspunkt for afhentning, vil det være kort før kl. 9.00 eller kl. 17.00 Det gør vi for at selve processen med at aflevere hunden til jer, bliver så enkel og stressfri som muligt. Dertil vil vi gerne bruge tiden, til at få en god snak med jer omkring opholdet.

Hotspot:

I aflevere Melvin i pensionen fredag d. 22/9 kl. 17-18. Onsdag d. 27/9 noterer vi begyndende hotspot. Torsdag d. 28/9 ringer jeg til jer og har en snak med Dina. Iflg. Dina har Melvin haft Hotspot tidligere. Aftalen blev, at dyrlægen ikke skal involveres, men at vi renser flere gange om dagen, samt bruge de få midler vi kan, som ikke er dyrlægeordineret. Dertil finder vi en krave som Melvin får på, i håb om at han ikke kan kradse i såret.
Hotspot er en drilsk størrelse og kan hurtig eskalere. Der kan være mange grunde til hotspot, se medsendte link:
I henter Melvin søndag d. 1/10. Mandag d. 2/10 ringer jeg til Dina for opfølgning på bla. hotspot. Vi har en god snak, bla. om immunforsvar og hotspot.

Dobbeltboks:

I havde booket en dobbeltboks til Melvin som loven foreskriver og da I hentede Melvin var han i en enkelboks. Her ligger jeg mig fladt ned på gulvet. Lovkrav er lovkrav.
Som nævnt til jer ved afhentning, så havde vi en kunde der pga. forsinkelse var forhindret i at hente hund til aftalt tid lørdag kl. 17-18. For at hjælpe kunden, tillod jeg mig at lukke lågen mellem Melvins to bokse, sådan at Melvin fra lørdag kl. 17.00 til søndag kl. 9, hvor I hentede Melvin, kun havde en enkeltboks. Dvs. lovmæssigt havde han en nat i en mindre boks, end lovkravet siger. Var det jer der havde stået i situationen med f.eks. en flyforsinkelse og ikke kunne hente Melvin, så havde jeg naturligvis også forsøgt at hjælpe jer.
Set i bakspejlet, så burde jeg have ringe til jer om lov for ”lån” af den ene boks og det beklager jeg – et ok fra jeres side, havde dog ikke ændret på lovkravet.
Da det var natten over (fra lørdag kl. 17.00 til søndag kl. 9.00) at Melvin var i enkeltboks, blev prisen reduceret med en dag. Melvin havde naturligvis fortsat sin bamse, madras og dyne den sidste overnatning.

Pensionsfremvisning:

Ønsker man som hundeejer at se vores hundepension og dermed få et indblik i, hvordan vi som hundepension fungere, samt standarten deraf, så kan det fint lade sig gøre – vi har ikke noget at skjule
Fremvisning bookes via link: https://www.supersaas.dk/schedule/Doxx_Hundecenter/Pensionsfremvisning

Rated 5 out of 5 stars

Vi har nu 3 gange haft vores hund i…

Vi har nu 3 gange haft vores hund i pension med stor tilfredshed. Personalet er kompetent og man mærker deres passion for hundenes trivsel.
Vores hund er glad når han bliver afleveret og det er bestemt vores oplevelse at han nyder opholdet med svømning og massage

August 26, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Anmeldelse

Vi afleverede en tryg, social, glad og velfungerende 3 årig hund til 1 uges pension i juni. Vi afhentede den i en tydeligt ændret forfatning. Nu 2 måneder efter har vi fortsat en forvirret, urolig og utilpasset hund. Det er vi meget kede af og forundret over at Doxx beskriver forløbet som helt normalt og uden anmærkninger.

August 25, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god hundepension med plads og…

Rigtig god hundepension med plads og hensynstagen til hunde med ( og uden ) specielle behov. Dygtigt og kompetent personale, Super rådgivning fra Annette, omkring vores hund og hans behov. Et trygt sted for din hund som får den bedste pasning,i skønne og rolige omgivelser. kan varmt anbefales.

May 15, 2018

God hundepension!

Vi har fået passet vores hund hos Doxx adskillige gange og er tilfreds. Vores hund er tilfreds og glad når den kommer ligesom den er det når vi henter den. Vi har også benyttet Doxx's hundepool. Vi kan bestemt anbefale stedet.

January 20, 2018
Rated 4 out of 5 stars

Glade hunde!

Der er gode forhold hos Doxx, og hundene var glade og trætte, da de blev hentet efter en uge i pension.
Jeg kunne dog godt bruge liiiidt mere "observation" af "det fysiske", f.eks. om hundene havde spist "normalt", og om det, der kom ud i den anden ende også var "normalt".
Jeg er dog ikke i tvivl om, at der bliver taget hånd om "det sociale", og jeg er helt tryg ved at aflevere hundene i Doxx.
Det er fagkyndige mennesker, der omgåes hundene, og når hundene er glade ved afhentning, har de haft et godt ophold.
Mine bedste anbefalinger.

August 12, 2013

Rigtig god hundepension

Jeg har fået min hund passet hos Doxx og kan oprigtigt anbefale pensionen. Jeg føler min hund er i rigtige gode hænder, hos mennesker der holder af hunde.

Min hund var træt og glad efter opholdet og det er bestemt ikke sidste gang hun bliver passet der.

June 24, 2013

Take a closer look