Verdens dårligste synshal. Personalet er slet ikke imødekommende og er mega augante. De kan ikke engang sige hej, når man træder ind af døren. Jeg sætter ALDRIG mine ben der igen!
Drivein Bilsyn Måløv
See what reviewers are saying
Company replied
Skod synshal! Hvis du gerne vil bruge din tid på et sted hvor de er uærlige og dårlige til at kommunikere, så må det her sted lige være dig! Min bil bliver kasseret til syn, da den bliver kasseret vi... See more
Company replied
Written by the company
En professionel og topmoderne synshal i Måløv. Åbent alle hverdage samt hver søndag. Med eller uden tidsbestilling. Velkommen!
Måløv Værkstedsby 104, 2760, Måløv, Denmark
- info@drivein-bilsyn.dk
- www.drivein-syn.dk
Super service, fine priser og gratis kaffe
Jeg fik told- og registreringssynet min bil. Alle detaljer blev gennemgået, og de to gutter var også ekstremt grundige med papirarbejdet. Som en bonus har de kapacitet til at skifte defekte pærer, så man slipper for omsyn, selvom de vel kunne tjene mere på omsyn end på at tilbyde udskiftning af pærer. Det var fedt ikke at hænge på en betinget godkendelse men kunne få fikset bilen med det samme.

Reply from Drivein Bilsyn Måløv
Topklasse, fremragende- og sublim service..
Har i dag fået klargjort min Peugeot 308 SW (hvid)
Den står pænere end da den var ny! Alt tjære/asfalt fjernet, dufter som ny bil, sæderne er fantastiske, at se på, den skinner bare.. tog den store pakke, og den er helt bestemt pengene værd.. jeg vil helt klart anbefale andre, at tage til Måløv hvis bilen trænger til en opfriskning..super venlige- og professionelt personale.. helt klart 5 stjerner herfra..

Reply from Drivein Bilsyn Måløv
Super oplevelse og dejligt med…
Super oplevelse og dejligt med rådgivning. Det sætter jeg pris på.

Drivein Bilsyn og Drivein Carwash
Drivein Bilsyn og deres Drivein Carwash er helt i topklasse.
Har netop fået klargjort bil både ind- og udvendigt og resultatet er fantastisk. Virkeligt godt og grundigt udført :)
Kan varmt anbefale det til alle, der ønsker en "ny" bil.

Service i verdensklassen
Bedre service og sødere personale skal man lede længe efter...
Så snart jeg trådte ind af døren blev jeg modtaget med det største smil og blev med det samme budt på kaffe.
Personalet er effektive, hjælpsomme og serviceminded hele vejen igennem.
Sidste, men bestemt ikke mindst hjalp ejeren mig ud over det sædvanlige af et godt hjerte.
Jeg vil anbefale Drivein Bilsyn Måløv til enhver, som nu også tilbyder Carwash...

Sublim Service!
Stod med håret i postkassen nytårsdag, og havde akut brug for nye nr. Plader, og som de eneste (!) Kunne Drive-in bilsyn måløv hjælpe!
Ydermere kunne jeg ikke nå det inden lukketid, men han ventede på mig og reddede ikke bare min nytårsaften, men også min tro på at man KAN finde gode mennesker, der vægter den gode gerning højt. Af hjertet tak.

Fantastisk service
Fantastisk service ude hos drengene - altid venlige, altid kaffe på kanden - jeg har fået min bil synet derude siden bilen blev 4 år. Nu er det sønnes tur med hans bil, og naturligvis skal det være derude :-) Jeg kunne ikke drømme om at anbefale andre end jer.
Lone

Venlig og proffesionel atmosfære
Ved bilsyn 22/2/17 med min vw golf, har jeg oplevet en meget proffesionel betjening, med kunden i centrum. Personalet er meget grundige, og fortæller indgående i et let forståeligt sprog, de tekniske sammenhænge i forbindelse med gennemgangen af bilen. Man står ikke tilbage som et spørgsmålstegn efter synet, men er teknisk blevet klogere. Det er ikke mange steder man er ude for dette. Tak Drive inn syn.
Mvh Torben Nielsen

Underkendte bremseklodser selvom de kun var 25% slidte
Primo december 2014 sendte firmaet min Berlingo til omsyn på basis af en forkert måling af bremseskiverne. Det kostede så et unødvendigt værkstedsbesøg, hvor jeg fik lavet bremser for ca. 2500 kr - værkstedet brugte så en anden synshal, hvor fejlen fra første syn blev opdaget.
Til Jeres ros skal det siges at I dækkede mine omkostninger - men hvad med al tiden jeg spildte? og jeg kunne ikke få nogen dokumentation fra Jer på papir.
Kan være Jeres tekniske niveau er forhøjet siden - men jeg fraråder alle i mit nærområde at bruge jeres kompentencer.
Super god service
Super god service og meget hjælpsomme medarbejdere. Langt ud over hvad man kunne forvente. Der er en kage på vej...😊 Tak for hjælpen..

Fremragende kundeservice!
Jeg kørte for nyligt min bil til syn, velvidende at den havde set bedre dage, og var forberedt på, at skrotning muligvis ville kunne komme på tale. De venlige medarbejdere i hallen gennemgik dog med stor grundighed de enkelte fejl for mig, og med baggrund i deres kyndige vejledning, besluttede jeg mig for, at det godt ville kunne svare sig at få udbedret fejlene og syne bilen på ny. Derudover er det i øvrigt også en af de pæneste synshaller jeg har besøgt i min tid som bilejer, hvilket bestemt efterlader et godt og professionelt indtryk. Varmeste anbefalinger herfra!

Reply from Drivein Bilsyn Måløv
Fint, rent, venligt og effektivt synsted med søndagsåbent
Har netop fået synet min bil his DriveIN, hvor jeg er kommet flere gange før. Det er med synssteder som tandlæger at man både gerne vil have en professionel behandling, men man vil helst have at de ikke "finder noget".
DriveIN er i mine begreber dybt seriøse, de finder det der skal findes, men fortæller også hvad der kan betale sig at lave til næste gang. Og det sker på en venlig og klar måde. Stedet er næsten pertentligt rent, dagligstue-agtig og med fri kaffe og blade til ventetiden, Den var der ikke noget af, jeg kom til tiden og rullede lige ind.
Og så har de søndagsåbent og får derfor mine varmeste anbefalinger.

Altid Super service
Altid venlig og god service!
Overholder aftaler og passer godt på bilen

Helt i orden!
Kanon synsted!
Behageligt møde med personalet.
Synet var grundigt og professionelt.
Prisen var fair.
Intet at klage over. ;)

100% i orden !
Hurtig og effektiv ekspedition. Et par behagelig gutter som samtidig viste mig steder på bilen, som på sigt kan volde lidt problemer.
kaffen var også ok :-)

Reply from Drivein Bilsyn Måløv
Lille yderst professionelt synsted. Prisbilligt og med god rådgivning om bilens stand og vedligeholdelse
Det er et rigtigt godt synssted, som jeg har brugt gennem flere år, både med vores 2 biler der blev godkendt første gang eller skulle til omsyn. Man får altid professionel og venlig behandling. De 2 gange hvor bilen skulle til omsyn, var det helt rimeligt. Bilerne skal jo kunne bremse ordentligt.
Man kan både bestille tid, men jeg er bare kommet "drive-in" og kommet til med det samme.
Jeg glæder mig, hver gang jeg skal til syn, på grund af den positive oplevelse.
Benny Lyng Nielsen

Sådan skal det gøres!
Lige til og nemt. Det kan vist ikke gøres meget bedre.

Fejlagtig fortolkning af bilsynsregler hos Drive-in Bilsyn i Måløv
Min bil blev kasseret på baggrund af følgende paragraf i Detailforskrifter for køretøj:
“Chassisramme, selvbærende karrosseri og stel må ikke være deformeret eller i øvrigt beskadiget eller tæret i en sådan grad, at køretøjet er til fare for færdselssikkerheden.”
Bilen har en mindre skade fortil som tidligere er godkendt i syn, og som ikke, ifølge værkstedet (og undertegnede) er til fare for færdselssikkerheden.
Efter at have læst ovennævnte tekst, hævdede synsmand at han forstod ovennævnte som at der ikke måtte være nogen deformation. Det uanset at der sidst i paragraffen står at det blot ikke må være til skade for færdselssikkerheden. Et forsigtigt forsøg på at hjælpe en korrekt fortolkning af paragraffen på vej, medførte blot et kortfattet: så siger vi det og jeg kunne jo bare klage.
Det er selvsagt irriterende at skulle betale for reparation af en skade på ovennævnte baggrund, men det er også bekymrende at synsmanden, tilsyneladende ikke er i stand til at læse og forstå de paragraffer, som ligger til grund for det syn har skal udføre.