DronningmolleReviews

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde en vidunderlig uge på campingpladsen. Legepladsen var virkelig god, poolen var lækker og alle faciliteter var flotte, rene og vores børn elskede børne-toiletter og bade. Camping-“far” va... See more

Rated 5 out of 5 stars

Uden tvivl Nordsjællands bedste campingplads! De har rene og ordentlige faciliteter, en lækker pool med god plads og så er de ualmindelig gode til at hjælpe med arrangementer. F.eks havde vi fornøjels... See more

Rated 2 out of 5 stars

Dejlig plads med fine faciliteter ! Det er bare ærgerligt at Brian betjent skal rende rundt og irettesætte folk hele tiden ! Jeg har overhørt flere uheldige ting som bliver sagt til de besøgende ! Det... See more

Rated 5 out of 5 stars

Dejlig og hyggelig plads med venlige mennesker og et fantastisk værtspar, som gør alt for at børn og voksne får en god oplevelse, og man får lyst til selv at gøre lidt ekstra. Stenkast til strande... See more

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Trussel

Efter at have lavet en dårlig anmelde på dronningmølle campings FB gruppe .. modtager vi en trussel, der kan have konsekvenser for os, hvis vi ikke sletter den dårlig anmeldelse..

August 11, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Karina & Brian er det bedste værtspar!

Stenkast til stranden, kæmpe, men overskuelig og aflukket legeplads med noget for alle aldre.
Børneklub og begivenheder for både børn og voksne og fine faciliteter, inkl. iskiosk/grill.
Fedt nærområde med masser af mulighed for cykelture, gårdsalg, gåture, hygge i fiskerbyerne eller ture til Helsingør og meget mere.

July 9, 2019
Rated 3 out of 5 stars

Det er sådan en dyr

Det er sådan en dyr, dårlig campingplads, aner ikke hvordan de har opnået 4 stjerner, men låsene til familierummene er slidt op, 2 x kunne jeg ikke låse mig ud, der er for få brusekabiner til for mange gæster, det er dyrt at bade 5 kr. For 3 minutter, det var et forfærdeligt vejr da vi skulle pakke teltet og campingvognen , jeg gik op med nøglen til bommen kl. 10,45, for hvis den ikke blev afleveret inden 11, kostede det 50,- kr. Jeg spurgte forsigtigt om det gjorde noget hvis vi først kørte ud ved 11.15 tiden, damen svarede surt så kan du betale 150, - kr, så må du blive her til kl. 14, nej tak, vi skal nok nå det, svarede jeg, det kostede trods alt 2600, - kr. For 1 uge for 2 mennesker, de skulle skamme sig, vi kommer ikke tilbage, og dette kaldte de en fordelsplads. Gad nok vide hvad fordelen var. Hmmm

August 13, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Magen til ubehagelig oplevelse skal man lede længe efter

Efter en overnatning på Dronningmølle Camping i en af deres hytter, blev vi opkrævet 600,- for ekstrarengøring. Efter at have kontaktet pladsens ledelse, blev jeg spist af med at "du er den første kunde i 10 år som er utilfreds" - ja eller måske er jeg ikke.
Men jeg kunne ikke få svar på mit spørgsmål omkring hvorfor der skulle ekstra rengøres, udover "at det gider jeg sku ikke tale med dig om".
Jeg kan kun, på det kraftigste, overfor andre campister på det kraftigste opfordre til at finde et andet sted at campere end på Dronning Mølle Camping

September 20, 2016

Kommer aldrig igen.

Vi havde glædet os til at komme til Dronning Mølle Strand Camping, men blev utrolig skuffede.
Der er meget støj fra togbanen der er lige op af pladsen, der skal bruges nøgler til alt, også når man skal af med affald og når man skal tømme toiletspand, hvilket foregår uden for brummen. Personalet er i den grad uvenligere og uhjælpsomme, så her kommer vi aldrig mere - vi havde betalt 1900,00 kr. forud, men kørte efter kun en nat.

August 20, 2016
Dronningmolle logo

Reply from Dronningmolle

Tak for dit indlæg. Vi er kede af at havde skuffet jer.
MEN - du glemte lige at fortælle ,: at I måtte afbryde jeres ferie på grund af dødsfald i familien og at I fik tilbudt, at de dage som der var betalt for - kunne I få igen på et senere tidspunkt.
Det var altså ikke vores "opførsel" der var skyld I jeres afrejse.

og ja - der køre et lille tog ved siden af os - ikke om natten og max. 2 gange i timen
og ja - nogle campingpladser bruger kort til toiletbygningen, vi har valgt at bruge nøgler .
venlig hilsen
Campingchefen - Lars Baltzer

Rated 4 out of 5 stars

Dejlig plads for hele familien med fantastisk strand

Vi har lige været på dronning mølle strandcamping i Kristi himmelfartsferien og det var rigtig godt. På trustpilot er der nogle dårlige anmeldelser som jeg slet ikke kan nikke genkendende til. Jeg har børn på 7 og 10 samt en hund og alle havde det godt der. Rigtig god og stor legeplads til forskellige aldre. Gratis minigolf, som dog er af ældre dato, til gengæld er der frit spil🏑 sødt personale, pænt rent, fantastisk strand, en dejlig, hyggelig fiskesø lige ved siden af. Sød kioskdame der laver store is. HVIS jeg skulle sige noget der kunne være bedre, må det være at der kun er en toilet/servicebygning, og vi boede lidt langt fra den, til gengæld er det pænt og rent og alle brusere er gratis med mindre du vil i familiebad.
Så er deres netto lukket da taget er faldet ned, hvilket gør, at man skal køre til Hornbæk for at handle. Til gengæld er der mange cykelstier, hvis I tager cykler med. Fastliggere og nomader ligger blandet, det kan jeg godt lide, alle er meget søde. Jeg vil gerne dertil igen☀️Kan kun anbefales!

May 12, 2016
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk strand og hyggelig teltplads

Vi de sidste 8-9 somre tilbragt op til et par uger på teltpladsen med rigtig mange gode minder. Der er meget kort til vandet, og der er fantastisk natur i området. En cykeltur til Gilleleje af stisystemet langs kysten er helt speciel, og Dronningmølle by har mulighed for indkøb i Brugsen og mad på pt. fire forskellige caféer.

Vi har altid følt os velkomne og godt behandlet. Jeg kan på ingen måde genkende beskrivelserne i de andre indlæg. Vi kommer helt sikker tilbage igen mange år fremover, og kan jeg klart anbefale pladsen.

July 16, 2014
Rated 1 out of 5 stars

lever ikke op til derse tilbud

Har bukke en pakke med alt incl har i påsken
Cykel til børn var med i tilbudet den første dag men ikke næste dag for så ville de har penge for det
Internettet virker heller ikke

Vil også have penge for at kommer i bad og når man skal vaske op
Det er ikke det vi forstår med alt incl når vi bokker
Og nå man henvender sige info for man bare en dårlig behandling at det kan kan de ikke gøre noget ved og vi har jo selv valgt at komme

Så ikke et sted vi kan anbefale at tage hen

April 18, 2014

Topcamp Dronningmølle strand

Fint skulle det være og bras var det. Vi havde lejet en komfortplads med kabel tv afløb og vand. Jeg ville sætte mit antennekabel på, men der skulle bruges et specielt stik der skulle skrues på. Gik derfor op i receptionen for at høre om jeg kunne låne et kabel, for det stod der at jeg kunne i vinduet. Men nej, den alt andet end venlige dame sagde at hun ikke havde flere og at jeg i øvrigt selv skulle medbringe det....nå sagde jeg....men der står jo...og så blev jeg nærmest bedt om at gå. Næste dag prøvede vi igen på at låne et kabel...nu var venligheden ved at hidse sig helt op i skyerne....vi måtte da kunne forstå at hun ikke kunne fremskaffe nogen. Ok vi kommer fra sydsjælland, her gør man alt hvad man kan for hjælpe eller fremskaffe de ting campisten mangler. vi havde betalt 1350 kr for 3 overnatninger for 2 voksne og to små hunde. Sætter aldrig mine ben mere på den campingplads...sådan en gang snopperi.

May 13, 2013

Take a closer look