Droomboeket.nl Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

De vader van een goede vriendin van mij was overleden. ik heb 2 dagen na de begrafenis een mooi zomerboeket laten bezorgen bij haar als troost namens al de vriendinnen van vroeger van haar. (Waar i... See more

Rated 3 out of 5 stars

Het was een leuke ballon, met adequate levering. Echter binnen enkele dagen hing hij op de grond, en daarvoor vond ik een en ander toch wel te duur.

Company details

1. Flower Market

Information provided by various external sources

Droomboeket.nl verstuurt uw bloemen en boeketten door heel Nederland. Dagelijks veilingvers met toevoeging van wijn, champagne, knuffels en bonbons.

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

super service

De bloemen waren na 2 dagen op,heb een mail gestuurd en ze kreeg de volgende dag opnieuw verse bloemen aangeboden die nu volop staan de stralen in de woonkamer.

April 15, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Mooie blijven voor een vriendelijke prijs en altijd op tijd bij ontvangers bezorgd!

Ik vind Droomboeket.nl gewoon een van de beste online bloemen-leveranciers in Nederland! Ze zijn altijd goed telefonisch bereikbaar, hebben goed advies en keveren sublieme medewerking bij aparte bestellingen én de bloemen zijn niet alleen van zeer goede kwaliteit, maar ook nog buitengewoon vriendelijk geprijsd!
Voor mij geen andere online bloemen-leverancier dan Droomboeket.nl, waar ik al jarenlang vaste klant ben en waarbij ik nu na jaren nog steeds even tevreden ben als in het begin!
Droomboeket.nl is gewoon Top!

Norma Rison,
Rijswijk

April 15, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Waanzinnige bloemen laten bezorgen!

Beetje late reactie, maar ik heb voor mijn vriendin tijdens Valentijnsdag echt een waanzinnig boeket bloemen laten bezorgen. Normaal zijn de prijzen tijdens deze commerciele dag altijd erg hoog, maar op Droomboeket.nl viel me dat reuze mee.
En de bos bloemen die werden bezorgd, waren er niet minder om!

March 28, 2014

Goede en snelle levering

Ik ben erg tevreden over deze webshop. Het boeket dat ik bestelde werd precies op het aangegeven tijdstip bezorgd. Bovendien zaten de bloemen in een stevige doos zodat ze er helemaal top uitzagen! Mij zie je hier zeker nog terug!

March 27, 2014

Leuke combinaties!

Ik wilde iets meer bestellen als alleen een boeket, bij droomboeket.nl kon ik er heel makkelijk een doos bonbons bij doen. Dit maakte mijn bestelling helemaal af! Ze hebben nog veel meer leuke dingen voor erbij, ik zal hier zeker vaker wat bestellen!

March 17, 2014

Tevreden!

Ik heb een boeket bij Droomboeket.nl besteld en ben daar erg tevreden over. Het bestellen gaat makkelijk en snel. Verder werd het precies op de afgesproken dag bezorgd. Zeker een aanrader als u een boekt wilt bestellen!

October 26, 2013

Uitstekende webshop!

Mijn bestelling bij Droomboeket verliep heel makkelijk. Ik heb besteld als gast waardoor ik niet al mijn gegevens hoefde achter te laten (wat ik persoonlijk erg fijn vind). Ik heb meerdere malen bloemen besteld nu en alle ontvangers waren erg tevreden over de kwaliteit van de bloemen, zeker een aanrader dus!

October 23, 2013

Ontzettend leuk boeket!

Op droomboeket.nl heb ik een wat groter boeket besteld voor mijn vrouw op onze trouwdag. Boeket werd bezorgd op de afgesproken datum en mijn vrouw was er gelukkig heel erg blij mee. Hopelijk koopt ze nu ook is wat voor mij, ha ha.

December 4, 2012
Rated 4 out of 5 stars

Leuk champagnepakket!

Ik heb bij droomboeket.nl wel eens een goed boeket besteld, maar onlangs ook eens wat anders geprobeerd! Ik heb namelijk voor mijn goede vriend Kristian een fles champagne besteld en alles was goed geregeld. Het was leuk verpakt en op tijd bezorgd dus ik heb niks te klagen!

February 4, 2012

Mooi boeket, goede bezorging

Helaas kon ik bij een verjaardag van m'n zus er niet bij zijn, maar doordat ik een bloemetje heb laten bezorgen was ze toch nog erg blij.

De bezorging was prima op tijd, en volgens mij zus was het boeket rijk gevuld met bloemen, en kwam dit aan in een mooie verpakking.

In de toekomst zal ik dit bedrijf zeker nog een keer gebruiken.

June 24, 2011
Rated 1 out of 5 stars

Leuk assortiment, maar de kwaliteit is minder.

Ik wou mijn vriendin verrassen met een grote boeket rozen. Normaliter bestel ik bij Fleurop, maar ik wou nu eens een keer wat anders proberen, vandaar dat ik terecht kwam bij Droomboeket.

Na even gekeken te hebben, ging mijn voorkeur uit naar Rozenboeket Bouwmeester (extra groot natuurlijk). De totale kosten kwamen uit op 49 Euro!

De rozen werden de volgende dag, conform afspraak, afgeleverd op het werk van mijn vriendin. Zij was hier enorm blij mee, maar helaas was dit van korte duur, want na een half etmaal gingen de rozen al hangen.

Iets wat je niet mag verwachten bij een prijs van 49 euro!
Voor 49 euro (bijna 110 ouderwetse guldens) mag je wel wat meer kwaliteit verwachten, lijkt mij.

Mijn mening is dan ook; als u uw geliefde wilt verrassen met een bos bloemen, die lang blijven bloeien, dan kunt u beter uw geld ergens anders besteden.

June 25, 2009

The Trustpilot Experience