DSM Keukens - Schoten Reviews

TrustScore 4 out of 5

Bredabaan 1189, 2900 Schoten, Antwerpen, BE

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

We bestelde en betaalde in januari een keuken , (DSM Schoten) met de vraag om 22 mei te plaatsen … werd dan 4 juni … was in 2 dagen niet afgewerkt . En wijncooler was er niet bij … Zelf moeten... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij waren hier op een zondagochtend en de toonzaal rook naar heerlijke koffiekoeken. Wij kregen een lekkere latté en dan nog een vakkundige uitleg. We voelde ons niet onder druk gezet zoals we eerder... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben net een Keuken besteld bij DSM en zijn zeer enthousiast over de eerste kennismaking. Zeer aangename verkoopsverantwoordelijke met creatieve ideeën die luistert naar de klant en zijn verhaal... See more

Company details

1. Kitchen Furniture Store
  2. Interior Construction Contractor
  3. Kitchen Remodeler

Written by the company

Een keuken is het hart van je huis: hier wordt gekookt, gelachen en gepraat. DSM Keukens volgt de nieuwste technologieën en productiemethodes op de de voet. We blijven voortdurend innoveren op tal van vlakken. Wat productaanbod betreft heeft DSM Keukens een enorme keuze aan afwerkingen die nergens anders te vinden zijn. Ook blijft DSM Keukens timmeren aan het productieproces waarin duurzaamheid en ecologie centraal staan. Kom zelf ontdekken hoe DSM Keukens steeds voorop blijft lopen in één van onze inspirerende toonzalen.

Download nu ons nieuw inspiratieboek!

Written by the company

Jouw droomkeuken begint hier: Inspirerende ideeën en tips
De keuken is het hart van je huis. Het is niet alleen de plek waar je kookt, maar ook waar je samenkomt, lacht en geniet van bijzondere momenten. Hier worden verhalen gedeeld, herinneringen gemaakt en heerlijke gerechten bereid. Daarom is het belangrijk dat jouw keuken niet alleen functioneel is, maar ook een plek waar je je helemaal thuis voelt. Duik in een wereld van prachtige keukens en ontdek hoe je met stijlvolle dressings en praktische wasplaatsen je interieur compleet maakt. Laat je inspireren door onze realisaties en vind volop ideeën om jouw droomkeuken én -interieur tot leven te brengen. https://www.dsmkeukens.be/inspiratieboek/

2 jaar prijsgarantie

Jouw prijs blijft 2 jaar prijsvast

Bij DSM Keukens koop je je keuken met een prijsvastheid van twee jaar. Speciaal voor degenen die van plan zijn hun keuken in de nabije toekomst te veranderen, maar nog wat tijd nodig hebben om over het grote project na te denken. Zodra je hebt samengezeten met een van onze adviseurs en je je droomkeuken hebt ondertekend, heb je twee jaar de tijd om die te laten installeren. Gedurende twee jaar blijft jouw keuken aan de afgesproken prijs. Als dat niet straf is!

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

395 reviews in the last 12 months

Write a review

Vriendelijkheid, deskundigheid en budgetbewust

Ik werd zeer vriendelijk geholpen bij DSM keukens in Schoten. Er werd geluisterd naar mijn visie op een keuken én naar mijn budget.

November 1, 2025

Reply from DSM Keukens - Schoten

Wat fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen bij het realiseren van uw keukenwensen binnen uw budget. Dank voor uw positieve feedback!

Zeer goede begeleiding

We werden zeer goed begeleid bij alles wat er komt kijken bij de aankoop van een nieuwe keuken.

October 18, 2025

Reply from DSM Keukens - Schoten

Wat fijn dat we u zo goed hebben kunnen begeleiden bij de aankoop van uw nieuwe keuken. Dank voor uw positieve feedback, dit waarderen we enorm!

Rated 2 out of 5 stars

Wat liep er wel goed?

Wat ons allereerst enorm tegenviel bij DSM Keukens is dat we de volledige som van de keuken moesten betalen vóór levering en plaatsing, bovenop het reeds betaalde voorschot. Dit stond weliswaar vermeld in de bestelbon (in de kleine lettertjes), maar wordt tijdens het verkoopproces nauwelijks benadrukt. Toekomstige klanten raden wij sterk aan dit punt zeer goed na te lezen alvorens te tekenen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Dit geeft je als consument geen zekerheid op levering of dat eventuele gemaakte fouten met de nodige urgentie worden behandeld.

Ten tweede, bij de plaatsing zelf, kwam de monteur alleen aan. Wij hadden een keukenblad onder andere van 3m lang, dit kan je onmogelijk alleen installeren! Hierbij heeft mijn man toen zelfs een handje toegestoken?! Hij kon een tweede monteur bellen, maar dit ging lang duren.

Er liep tevens ook allerlei mis bij de plaatsing: verkeerde kolomkast besteld, plint verkeerd gezaagd, verkeerd geboord in onze nis, grijze silicone op een beige keukenblad, front van de vaatwasser niet goed gemonteerd, keukenblad werd slordig gezaagd… daarbij was de monteur van DSM ook een hele dag lang aan het vloeken en brabbelen in zichzelf, waardoor je als klant niet echt een gerust gevoel kreeg.

Dit werd na afloop van de plaatsing opgenomen met de servicedienst en zij bestelden alles terug opnieuw en zouden dit in orde brengen. Fingers crossed zeker? Oh ja, ze zouden nu wel meteen met twee monteurs komen!

September 11, 2025

Reply from DSM Keukens - Schoten

Het spijt ons te horen dat u dergelijke bedenkingen heeft omtrent het verloop van uw keuken. We waarderen uw feedback en we zullen uw opmerkingen over de communicatie en de plaatsing intern bespreken om onze service te verbeteren. We merken wel op dat u steeds correct geïnformeerd werd door uw projectopvolger, ze stelde alles in het werk om kort te schakelen. Uw dossier zal met de nodige zorg worden afgewerkt. Mvg Sofie

TOP geholpen

TOP geholpen! Binnengekomen met een idee, buiten gegaan met een droom keuken in bestelling!

September 9, 2025

Reply from DSM Keukens - Schoten

Wat fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen! We zijn blij dat u nu een droomkeuken heeft besteld en danken u voor de mooie woorden.

Uitstekende voorbereiding, goede service

Keuken besteld augustus 2024 aan zeer goede voorwaarden met prijsgarantie. Zeer goede voorbereiding van de binnenhuisarchitecte, duidelijke communicatie. Kleine onvolmaaktheden werden , ondanks de vakantieperiode, binnen 2 weken volledig opgelost. Dikke pluim voor het team van dsm!

July 24, 2025

Reply from DSM Keukens - Schoten

Wat fijn te horen dat de voorbereiding en communicatie goed waren en dat de onvolmaaktheden snel zijn opgelost. We zijn blij met uw positieve feedback en de pluim voor ons team!

Keuken van onze dromen!

Wij hebben recent onze droomkeuken door DSM laten ontwerpen. Er kwam veel maatwerk aan te pas omdat we een oud huis aan het renoveren zijn. Dit was voor DSM absoluut geen probleem. Alles kon en in elke kleur, materiaal,… dat we ook maar wouden. Bij andere keukenbouwers was het aanbod vele kleiner en leek het maatwerk steeds een probleem, hoewel ze wel adverteren dat ze maatwerk doen. Evelien Lybaert (DSM Schoten) luisterde aandachtig naar onze wensen, bekeek mijn Pinterest foto’s en ging aan de slag en ontwierp onze droomkeuken. Wat een talent! Ik hoop een tijdje niet meer te moeten renoveren, maar moesten we dit ooit toch terug doen dan bestel ik mijn keuken sowieso nog eens bij DSM.

May 25, 2025

Reply from DSM Keukens - Schoten

Wat fijn te horen dat we jullie droomkeuken mochten ontwerpen, ondanks de uitdagingen van de renovatie! We zijn blij dat onze flexibiliteit en het maatwerk in de smaak vielen. Bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden over onze collega. We hopen dat jullie lang van de nieuwe keuken genieten!

Rated 1 out of 5 stars

Absolute afrader!

Keuken gekocht in Schoten, absoluut vermijden! Keuken werd “geplaatst” eind maart. We zijn intussen 2 maanden verder en nog altijd is de keuken niet in orde! Nu zouden we nog tot juni moeten wachten voor opnieuw bestelde stukken (die door hun fout opnieuw moesten besteld worden) en verdere afwerking. Service is echt om te lachen, maar intussen heb je wel al alles betaald sedert 15/03. Ver van wegblijven dus.

May 22, 2025

Reply from DSM Keukens - Schoten

Beste mevrouw, ik heb met grote verwondering uw review gelezen.
Zoals eerder gezegd stellen we alles in het werk om snel mogelijk de keuken finaal af te werken maar daarvoor dienen wij eerst nog de stukken te ontvangen. Van zodra we deze stukken hebben ontvangen, worden deze gecontroleerd en zullen we overgaan tot inplannen van de werken. We hebben reeds aangegeven dat we dit zo kort mogelijk trachten te houden. We betreuren dat u dit alles zo ervaren heeft. Met de meeste hoogachting, Sofie voor DSM keukens.

Prachtige keuken

Op 17/04/2025 is de afwerking van mijn keuken gedaan, bij de start in Schoten enkele maanden geleden zijn wij toen heel goed geholpen bij het kiezen van onze keuken door Jeroen, alles is volgens afspraak verlopen en wil ik ook langs deze weg een dikke pluim geven aan Bob voor de zeer prachtige wijze waarop hij de keuken geplaatst heeft, een echte stielman die zijn beroep met plezier uitvoert.
M.v.g.; Rudy Goossens.

April 17, 2025

Reply from DSM Keukens - Schoten

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service die u heeft ontvangen. Het is fijn om te weten dat Jeroen u heeft geholpen bij het vinden van de perfecte keuken en dat Bob de installatie zo vakkundig heeft uitgevoerd. We streven ernaar om onze klanten een positieve ervaring te bieden en uw feedback motiveert ons om dit te blijven doen.

Enorm behulpzaam en meedenkend

Tot zover een zeer aangename samenwerking met DSM Schoten. Van begin tot eind werden we goed geholpen en ondersteund. Ze luisterden aandachtig naar onze wensen voor de keuken en hebben deze perfect afgestemd op onze stijl.

Bij het eindgesprek heeft Tessa, de binnenhuisarchitect, ons uitstekend begeleid. Toen bleek dat ons oorspronkelijke werkblad niet meer leverbaar was, zorgde ze meteen voor alternatieve opties die sterk op onze eerste keuze leken. Ook bij onze speciale aanvraag voor een utility-kast heeft Tessa ons enorm geholpen.

We kijken nu vol verwachting uit naar het eindresultaat!

February 21, 2025

Reply from DSM Keukens - Schoten

Goedermorgen, wat fijn te vernemen dat onze collega's u optimaal konden begeleiden, daarvoor staan we dagelijks paraat. We kijken samen met u uit naar de komst van jullie keuken. Met vriendelijke groeten, Sofie voor DSM keukens

Rated 5 out of 5 stars

Onlangs bij DSM keukens geweest in…

Onlangs bij DSM keukens geweest in Schoten bij Evelien.
Het was een zeer enthousiast en vriendelijk ontvangst.
We waren met een idee naar DSM keukens gekomen maar deze paste uiteindelijk niet mooi in de ruimte.Evelien kwam met een volledig nieuw en prachtig ontwerp, we waren direct verkocht.
Ze dacht mee na over punten waar wij niet bij stilstonden.
Ook Qua toestellen deed Evelien haar vergelijkingen en opzoekwerk grondig.
Wij zijn tot hiertoe zeer tevreden en kijken alvast uit naar het eindresultaat!

February 9, 2025

Reply from DSM Keukens - Schoten

Hartelijk dank voor deze mooie feedback! We zijn ontzettend blij te horen dat je zo goed geholpen werd door Evelien in onze showroom in Schoten. Het is fijn om te weten dat ze je heeft geholpen met een nieuw ontwerp dat beter bij de ruimte paste en dat haar grondige vergelijking van toestellen ook gewaardeerd werd. Het doet ons plezier te horen dat we met jullie hebben mee kunnen denken en dat je tevreden bent met het resultaat tot nu toe.

We kijken er ook naar uit om het eindresultaat te zien en staan altijd voor je klaar als je verdere vragen hebt.

Schoten mevrouw chloe

Wij hebben onze keuken gekocht in de toonzaal van Dsm te schoten bij Mevrouw Chloe.
Wij zijn gegaan voor een cottage keuken
Kleur nude. In 1 woord een geslaagde Aankoop. De keuken is echt mooi
Plaatsing gebeurde zeer professioneel
Wij zijn zeer tevreden
Evita Stephan
Loenhout

March 14, 2025

Beste Evita en Stephan,

Hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn ontzettend blij te horen dat jullie zo tevreden zijn met de aankoop van je cottage keuken in de kleur nude. Het doet ons plezier dat zowel het ontwerp als de plaatsing aan jullie verwachtingen hebben voldaan. We zullen Chloe zeker bedanken voor haar hulp!

Veel plezier met jullie nieuwe keuken en als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar!

Rated 5 out of 5 stars

Een top service bij DSM schoten !

Wij hebben een jaar geleden een nieuwe keuken laten ontwerpen bij DSM Schoten en werden geholpen door Evelien. Ze luisterde goed naar onze wensen en zorgde ervoor dat alles wat we in gedachten hadden, perfect werd vertaald naar het ontwerp. Evelien dacht mee, gaf waardevolle adviezen en stelde ons op ons gemak. Het eindresultaat is een prachtige keuken die niet alleen praktisch is, maar ook een echte blikvanger in ons huis. We zijn zeer tevreden met haar werk en de service van DSM Schoten!

October 28, 2024

Reply from DSM Keukens - Schoten

Hartelijk dank voor je fantastische feedback! We zijn erg blij te horen dat Evelien goed naar je wensen heeft geluisterd en dat zij een ontwerp heeft kunnen maken dat perfect aansluit bij je ideeën. Het doet ons plezier dat je tevreden bent met het eindresultaat en dat de keuken niet alleen praktisch, maar ook een echte blikvanger is geworden.

We waarderen je vertrouwen in DSM Schoten en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Rated 4 out of 5 stars

Tot hiertoe heel tevreden bij DSM

Tot hiertoe heel tevreden bij DSM . Een goede aangename eerste ontvangst van Evelien in Schoten Luisterde goed naar onze wensen en zorgen en gaf ons een fantastisch eerste ontwerp. Nu zijn we een tweede keer geweest en alles werd nog eens tot in detail overlopen en we hebben nog een aantal aanpassingen gedaan waardoor de keuken er nog strakker en rustiger uitziet. Onze vragen via mail worden snel beantwoord en goed opgevolgd.Benieuwd naar het eindresultaat in mei en wachten vol gezonde spanning . Tot nu toe zeer positief over DSM .

March 14, 2025

Goedemorgen,

dank je voor het vertrouwen in DSM keukens, we kijken met evenveel enthousiasme uit naar de komst van jullie nieuwe keuken. Met vriendelijke groeten, Sofie voor DSM keukens

Rated 1 out of 5 stars

Geen aanrader

Bij de plaatsing van de keuken liepen verschillende zaken mis. Zo werd bijvoorbeeld de vloer beschadigd en veroorzaakte een monteur een lek in de keuken. De communicatie was ondermaats, afspraken werden niet nagekomen. De dienst na verkoop liet ons keer op keer in de steek. Deze week als kers op de taart een kraan laten vervangen nadat de werfleider ons vertelde dat de tweede lek door die kraan kwam, wat overigens niet hun verantwoordelijkheid was. Na dat werk bleef het lekken en we werden opnieuw afgescheept. We deden nu dus nog extra kosten op hun aanraden die on nodig bleken. Ik raad iedereen aan ver weg te blijven van DSM.
@DSM ik bezorg jullie graag het overzicht dat ik maakte met alle mails/ telefoongesprekken en problemen in chronologische volgorde.

March 12, 2025

Reply from DSM Keukens - Schoten

Goedemorgen, na ontvangst van jouw overzicht zal ik u nadien contacteren.
Dank je alvast.
---------------
Beste, het spijt me te vernemen dat u dergelijke ervaring heeft gehad. Om u verder van dienst te zijn beschik ik over te weinig informatie, kan u me via info@dsmkeukens.be bijkomende informatie bezorgen aub? We dragen klanttevredenheid hoog in het vaandel en betreuren dat u niet tevreden bent. Hopend op een tegenreactie, met vriendelijke groeten Sofie voor DSM keukens.

The Trustpilot Experience

Take a closer look