DSM Keukens - Zaventem Reviews

TrustScore 4 out of 5

Leuvensesteenweg 427, 1930 Zaventem, Vlaams-Brabant, BE

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Geen communicatie met de klant, maar Steven de installateur heeft heel mooi werk geleverd.

Rated 5 out of 5 stars

Super clean, super débrouillard & professionnel. Un grand merci pour ma nouvelle cuisine 😊 bravo à Jordan V.

Rated 5 out of 5 stars

Wij kwamen met een concreet idee en eveneens bepaald budget voor ogen naar de toonzaal in Zavemtem . De inrichting werd anders dan we voor ogen hadden want onze ruimte werd optimaal benut.We wand... See more

Company details

1. Kitchen Furniture Store
  2. Interior Construction Contractor
  3. Kitchen Remodeler

Written by the company

Een keuken is het hart van je huis: hier wordt gekookt, gelachen en gepraat. DSM Keukens volgt de nieuwste technologieën en productiemethodes op de de voet. We blijven voortdurend innoveren op tal van vlakken. Wat productaanbod betreft heeft DSM Keukens een enorme keuze aan afwerkingen die nergens anders te vinden zijn. Ook blijft DSM Keukens timmeren aan het productieproces waarin duurzaamheid en ecologie centraal staan. Kom zelf ontdekken hoe DSM Keukens steeds voorop blijft lopen in één van onze inspirerende toonzalen.

Download nu ons nieuw inspiratieboek!

Written by the company

Jouw droomkeuken begint hier: Inspirerende ideeën en tips
De keuken is het hart van je huis. Het is niet alleen de plek waar je kookt, maar ook waar je samenkomt, lacht en geniet van bijzondere momenten. Hier worden verhalen gedeeld, herinneringen gemaakt en heerlijke gerechten bereid. Daarom is het belangrijk dat jouw keuken niet alleen functioneel is, maar ook een plek waar je je helemaal thuis voelt. Duik in een wereld van prachtige keukens en ontdek hoe je met stijlvolle dressings en praktische wasplaatsen je interieur compleet maakt. Laat je inspireren door onze realisaties en vind volop ideeën om jouw droomkeuken én -interieur tot leven te brengen. https://www.dsmkeukens.be/inspiratieboek/

2 jaar prijsgarantie

Jouw prijs blijft 2 jaar prijsvast

Bij DSM Keukens koop je je keuken met een prijsvastheid van twee jaar. Speciaal voor degenen die van plan zijn hun keuken in de nabije toekomst te veranderen, maar nog wat tijd nodig hebben om over het grote project na te denken. Zodra je hebt samengezeten met een van onze adviseurs en je je droomkeuken hebt ondertekend, heb je twee jaar de tijd om die te laten installeren. Gedurende twee jaar blijft jouw keuken aan de afgesproken prijs. Als dat niet straf is!

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

409 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 3 out of 5 stars

Geen communicatie met de klant

June 26, 2026

Reply from DSM Keukens - Zaventem

Beste, dank voor het delen van uw ervaring met name over onze monteur. We hebben vastgesteld dat de keuken volledig is afgewerkt. We nemen uw opmerking ter harte. Met vriendelijke groeten, Sofie

Top job

June 24, 2026

Reply from DSM Keukens - Zaventem

Merci pour votre avis positve, cela nous fait plaisir de l’apprendre.

Rated 5 out of 5 stars

Nicolas plaatste onze keuken met veel…

Nicolas plaatste onze keuken met veel zorg. Super resultaat!

June 10, 2026

Reply from DSM Keukens - Zaventem

We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met het resultaat. Bedankt voor uw mooie woorden!

Uitmuntende ervaring

Nadat we de toonzaal bezocht hadden, zonder afspraak, werden we spontaan geholpen door Jarno. Deze medewerker is van kapitaal belang voor het uiteindelijke resultaat van de keukenopstelling. Na veelvuldig veranderen van het voorstel, door ons, werd dit door Jarno onmiddellijk aangepast. Zo fijn, want bij een nieuwe keuken, komt veel kijken , wat ik op voorhand echt niet voorzien had. Een topmedewerker van een degelijk bedrijf. Van harte dank Anne

March 10, 2026

Reply from DSM Keukens - Zaventem

Wat fijn te horen dat u zo goed geholpen bent bij het samenstellen van uw keuken! We zijn blij dat de aanpassingen vlot verliepen en dat u de begeleiding waardeerde. Bedankt voor uw mooie woorden over onze medewerker en het bedrijf.

Rated 4 out of 5 stars

We waren overtuig van de kwaliteit…

We waren overtuig van de kwaliteit alleen ben ik bij een tweede verkoper moeten gaan om vertrouwen te krijgen ivm de prijs

January 19, 2026

Reply from DSM Keukens - Zaventem

Fijn dat de kwaliteit u overtuigde. We betreuren het dat u een tweede verkoper nodig had voor vertrouwen in de prijs. Uw feedback is belangrijk voor ons.

Cuisine Zaventem

J’ai eu l’occasion de visiter des cuisines équipées à Zaventem avec Monsieur Burim, et je suis vraiment ravie de cette expérience.
C’est une personne très professionnelle, à l’écoute, patiente et de très bon conseil. Il prend le temps d’expliquer, de comprendre les besoins et de proposer des solutions adaptées, sans jamais forcer.
On sent qu’il connaît parfaitement son métier et qu’il le fait avec sérieux et passion.
Une expérience vraiment positive que je recommande sans hésitation.
Rosaly

December 27, 2025

Bonjour, merci pour cette avis positive. Cordialement, Sofie pour DSM cuisines

Rated 5 out of 5 stars

Keuken kiezen en plannen ging heel vlot

We zijn hier terecht gekomen nadat we online een afspraak gemaakt hadden. Bij het betreden van de winkel werd er ons aanbevolen eerst eens rond te kijken om inspiratie op te doen.
Er zijn vele mogelijkheden wat maakt dat je veel vrijer bent qua inrichting van jouw keuken.
Toen we aan tafel gingen zitten samen met de ontwerper bleek al snel dat ze veel ervaring hebben met het plannen van keukens en van wat er mogelijk is en wat niet.
We kwamen al vrij snel tot een mooi ontwerp en toen kwam de vraag hoeveel dat nu allemaal kost.
Dank zij een lopende promotie kregen we een mooie korting op onze maximumprijs. Dat is de prijs waar alles van opties en mogelijkheden in zit.
Wij zitten nu in de fase waarin we ons akkoord gegeven hebben op het ontwerp en de prijs.
We kunnen haast niet wachten tot onze keukenkruimte klaar is zodat ze deze in detail kunnen opmeten en nadien alles plaatsen.

October 4, 2025

Reply from DSM Keukens - Zaventem

Wat fijn dat jullie een prettige ervaring hadden bij het ontwerpen van jullie keuken! We zijn blij te horen dat de expertise van onze ontwerpers en de promotie jullie geholpen hebben. We waarderen jullie feedback enorm en kijken ernaar uit om jullie droomkeuken te realiseren.

Prachtige toonzaal

Prachtige toonzaal. Zeer aangenaam onthaal door gerant Zeer behulpzaam en efficient. Een absolute aanrader.

May 19, 2025

Reply from DSM Keukens - Zaventem

Fijn dat u onze toonzaal mooi vond en de ontvangst prettig. We zijn blij met uw aanbeveling en danken u hartelijk voor de feedback!

Rated 4 out of 5 stars

Vriendelijke ontvangst

Vriendelijke ontvangst, zonder verplichtingen om overhaaste beslissingen te moeten nemen. De verkoper nam de tijd om de gevraagde informatie te verstrekken.

March 29, 2025

Reply from DSM Keukens - Zaventem

We zijn blij te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad tijdens uw bezoek. Het is fijn om te weten dat onze verkoper de tijd heeft genomen om u de benodigde informatie te verstrekken.

Rated 1 out of 5 stars

Super mauvaise expérience

Super mauvaise expérience, je déconseille fortement… des manières commerciales inadaptées.

March 6, 2025

Reply from DSM Keukens - Zaventem

Bonjour, nous avons lu votre avis avec l'attention nécessaire. Après l'achat de votre cuisine, vous avez exprimé le souhait d'annuler cet achat. Comme mon collègue vous l'a déjà indiqué, nous aimerions nous asseoir ensemble pour trouver des solutions appropriées. Nous pouvons rediscuter du design, de la disposition, du choix des matériaux et des couleurs, évidemment en pleine concertation avec vous. Malheureusement, nous n'avons pas encore reçu de réponse à ce courriel. Pourriez-vous contacter le showroom pour résoudre cela à l'amiable ? Merci beaucoup.

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring. Eddy is een top verkoper met aandacht voor de wensen van de klant. Zeer goed filiaal

April 22, 2025

Reply from DSM Keukens - Zaventem

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u een goede ervaring heeft gehad en dat Eddy u goed heeft geholpen. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Mooi en binnen budget

De inrichting werd anders dan we voor ogen hadden want onze ruimte werd optimaal benut.We wandelden buiten met een fantastisch ontwerp èn volledig binnen ons budget!Dank aan de enthousiaste Eddy die luisterend naar onze wensen,onze droomkeuken vorm gaf

Familie Bonte

April 18, 2025

Reply from DSM Keukens - Zaventem

Het is fantastisch om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe keuken! We zijn blij dat Eddy u heeft kunnen helpen om uw droomkeuken te realiseren, rekening houdend met uw budget en wensen. We streven ernaar om onze klanten een unieke en persoonlijke ervaring te bieden, en we zijn verheugd dat u deze positieve ervaring heeft gehad in onze toonzaal in Zaventem.

Zeer aangename eerste ervaring bij DSM keukens Zaventem

Vandaag ben ik even binnengestapt bij DSM Keukens in Zaventem om inspiratie op te doen voor een mogelijke nieuwe keuken. De showroom zag er verzorgd uit en bood veel ideeën. Ik werd snel en vriendelijk geholpen door Eddy, die echt de tijd nam om mee te denken en samen te bekijken welke keuken het best bij mijn wensen past. Toen ik thuiskwam, heb ik meteen een web afspraak ingepland. Een vlotte en professionele eerste indruk, ik ben benieuwd naar het vervolg!

April 17, 2025

Reply from DSM Keukens - Zaventem

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u een goede eerste indruk heeft van DSM Keukens. Het is fijn te lezen dat u zich welkom voelde in onze showroom en dat Eddy u goed heeft geholpen. We streven ernaar om onze klanten een persoonlijke en professionele ervaring te bieden. We hopen dat u tevreden zult zijn met het vervolg van uw keukenproject. Met vriendelijke groeten, Sofie voor DSM keukens

Rated 5 out of 5 stars

DSM Zaventem, tres professionel!

Notre experience chez DSM Zaventem etait excellente! Burim nous a pris en charge et etait vraiment a l'ecoute de notres idees. Il a fourni des idees supplementaires et nous a conseillé tres professionalement. La qualité des cuisines et materiaux semble etre trés elevée.

March 28, 2025

Reply from DSM Keukens - Zaventem

Merci beaucoup pour vos excellents commentaires ! Nous sommes ravis d'apprendre que votre expérience chez DSM Zaventem a été si positive. Nous faisons de notre mieux pour offrir non seulement des cuisines de haute qualité, mais aussi un service exceptionnel, et nous sommes heureux d'apprendre que nous avons réussi dans ce domaine.

Nous espérons avoir le plaisir de vous accueillir à nouveau à l'avenir !

The Trustpilot Experience

Take a closer look