See what reviewers are saying
Blev afmeldt fra frivillige undersøgelser. Man kan åbenbart skrive til dem og blive afmeldt..
Sender flere "breve" i e boks og ringer konstant. Jeg er den uheldige vinder af disse opkald hver eneste år og hver gang beder jeg dem om at slette mit nummer og aldrig kontakte mig igen. har nok b... See more
Spamer folk og prøve at presse dem til at videregive fortrolige oplysninger om andre. Her er et eksempel på en virksomhed som skider højt og GDPR-loven samt på folks privatliv. Fortsætter deres he... See more
Information provided by various external sources
Dansk Forside... - Dansk Forside
Tåsingegade 1, 8000, Århus C
- www.dst.dk
Ikke muligt at framelde sig I e-boks
Ikke muligt at framelde sig I e-boks, det er noget værre svineri at spam os der ikke ønsker at deltage!
Nægter at stoppe spam i e-Boks
Danmarks Statistik er meget vedholdende i deres spam i e-Boks. Jeg har bedt dem om at stoppe, men de nægter.
Hvis man er "udvalgt" til en…
Hvis man er "udvalgt" til en undersøgelse, fortsætter chikanen i månedsvis. Det får simpelthen aldrig en ende.
Konstante opkald og breve skal presse en til at besvare deres henvendelser, uagtet ens nuværende private situation.
Jeg har ikke i sinde at afgive fortrolige oplysninger over telefonen, men det lader ikke til at man kan afmelde sig fremtidige opkald.
Vanvittigt, at deres metoder overhovedet er lovlige!
Danmarks statistik spammer
Danmarks statistik spammer, på trods af jeg har bedt dem om at stoppe med at kontakte mig. Dette syntes jeg er totalt uacceptabelt og utrolig dårlig virksomhedsmoral, specielt set i lyset af at jeg formoder det er en offentlig instans. Tager jeg fejl.
Der bliver ringet op fra nummer +4577414691
I det jeg forbliver
Lars Nørremark
De sender i E-boks
De sender i E-boks, jeg svare ikke...så rykker de. jeg bede dem slette mig fra Deres mail liste, de siger jeg slettet. så sender de bare med posten. Det er da spil af vores penge..
Spammer på telefon i flere uger/sender…
Spammer på telefon i flere uger/sender flere unødvendige breve og forstår i det hele taget ikke hvad det vil sige at blive ghosted
Kommunistisk makværk
Det er os der betaler deres løn, vi burde stemme om at få skidtet lukket ned. De spilder vores tid, ringer til private - det burde være forbudt. Samt små virksomheder bliver tvunget måned efter måned, at skulle indberette dit og dat, som er ekstremt tidskrævende, meget dyrt og ødelæggende for små sårbare virksomheder. Statsligt kommunistisk makværk. Føj.
Elendigt foretagende uden sammenligning
Elendigt foretagende uden sammenligning. Svarer du ikke på deres latterlige spørgsmål får du bøder. Kan på ingen måde anbefale andre lande at få et lignende system.
de alle mulige fuldstændig ligegyldige…
de alle mulige fuldstændig ligegyldige undersøgelser man skal svare på , de masser af tid, og man bliver truet med politi osv. hvis man ikke svare .
pivringe er det. !
De ringer konstant og eboks er også et…
De ringer konstant og eboks er også et mål. Mini data kommer snart til at koste noget for alle de undersøgelse, de tro man vil deltage i.
Chikane
Deres metoder kan kun betegnes som chikane, hvis man ikke selv svarer er de flabede nok til også at chikanere andre beboere i husstanden.
Det burde forbydes.
Hjemmesiden er så forvirrende og på …
Hjemmesiden er så forvirrende og på ingen måde overskuelig. Anbefales ikke til nogen som helst!
Politisk makværk
Jeg driver en virksomhed, som så mange andre, og en dag modtager jeg i min e-boks et brev fra denne mafia, hvori man truer med politianmeldese hvis ikke jeg svarer på deres spørgsmål vedr. serviceydelser! Problemet for mig er, at det er det første brev jeg modtager fra Danmarks Statistik på trods af at det er en rykker. Så nu vil jeg sætte mig til at udfylde deres spørgsmål, så jeg slipper for fængsel og måske endda hængning.