Dutchbeautyacademy Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb een 8-weekse make-up cursus…

Ik heb een 8-weekse make-up cursus gevolgd bij deze beauty academy en kijk er met een heel goed gevoel op terug. De kwaliteit en het niveau liggen echt hoog; in vergelijking met andere scholen merk je dat er hier veel aandacht is voor techniek, detail en je ontwikkeling als make-up artist.

De lesmethode met schermen vond ik heel fijn werken. Terwijl je zelf bezig bent, kun je stap voor stap meekijken en ook terugspoelen wanneer nodig. Dat gaf me de rust om alles goed te begrijpen en op mijn eigen tempo te leren. In het begin is het even schakelen, maar al snel merk je hoeveel je ervan oppikt.

Wat voor mij echt het verschil maakte, was de begeleiding. Er liepen voortdurend professionele make-up artists rond die je op een hele fijne en persoonlijke manier helpen. Ze nemen de tijd voor je, geven duidelijke uitleg en delen waardevolle tips, waardoor je echt groeit in korte tijd.

Al met al een hele leerzame en prettige ervaring die ik zeker zou aanraden. Tot slot wil ik de professionals echt bedanken voor hun tijd, aandacht en geduld — jullie hebben deze cursus extra bijzonder gemaakt.

March 2, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ik heb een 8-weekse cursus gevolgd bij…

Ik heb een 8-weekse cursus gevolgd bij Dutch Beauty Academy en ik ben echt super tevreden over mijn ervaring. In slechts 8 weken heb ik enorm veel geleerd en waardevolle kennis opgedaan die ik meteen in de praktijk kan toepassen.

De lessen waren duidelijk, professioneel en goed opgebouwd, waardoor je stap voor stap alles onder de knie krijgt. Wat ik vooral fijn vond, is dat er veel aandacht wordt besteed aan zowel theorie als praktijk. Hierdoor voel ik me nu een stuk zelfverzekerder in wat ik doe.

Het is absoluut de investering waard als je jezelf wilt ontwikkelen in de beautybranche.

Ik zou Dutch Beauty Academy zeker aanraden aan iedereen die serieus aan de slag wil en snel veel kennis en skills wil opbouwen!

March 29, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ik had geen beter visagie school kunnen…

Ik had geen beter visagie school kunnen uitkiezen. Ik had de geluk dat ik in een klein groepje geplaatst ben, waardoor er meer tijd was voor individuele aandacht. Wat ik heel erg fijn vond is dat we met tablets werkte waar de lessen stap voor stap duidelijk werden uitgelegd met een video van de make up look. Er waren ook producten die wij mochten lenen als we de juiste kleur of producten niet hadden dat ook heel erg fijn was!

Daarnaast hadden we ook een kei van een docent, heel lief en geduldig. Maakt gezellig een praatje met je tijdens het leren en motiveert je om het beste uit jezelf te halen! Heb echt genoten van mijn lessen en ervaring rijker geworden en heel erg veel gelachen!

Het geeft zo’n gezellige welkom gevoel dat je soms gewoon langs blijft gaan voor gewoon een bezoekje.

May 25, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik heb met veel plezier deze opleiding…

Ik heb met veel plezier deze opleiding gedaan. De leraressen zijn echte toppertjes. Hanae, Lynn & Amel bedankt voor het begeleiden tijdens deze opleiding. Leuke opdrachten & kansen gekregen en connecties gemaakt. Ik zou dit aan iedereen aanbevelen

December 2, 2024

Fantastische opleiding!

Fantastische opleiding!! Zoveel geleerd en zoveel gedaan in een hele korte periode! En met de nieuwe online leeromgeving kan je in je eigen tempo werken en hoef je niet te stressen over dat je iets van de uitleg mist!! Ik ben ik zó blij met het eindresultaat van mijn examen ❤️

September 28, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik heb zelf mijn opleiding hier gevolgd

Ik heb zelf mijn opleiding hier afgerond. Supertevreden! Hele leuke school, veel geleerd in korte tijd. Veel nieuwe technieken. Al met al een goede ervaring. Heel fijn dat je hier je zelf je eigen materialen kunt inkopen. Dat scheelde voor mij een hoop geld.

February 20, 2025
Rated 1 out of 5 stars

GEEN AANRADER

Na het lezen van veel positieve ervaringen had ik dit ook bij me zelf verwacht maar tevergeefs, ik raad dutch beauty academy NIET aan! de prijs is te hoog voor zulke gehaaste lessen, ja de lessen zijn erg gehaast gedaan en de make-up die je tijdens de les moet doen is ook niet echt van de tijd van nu veel arabische make up ? Je krijgt op een grote bord een filmpje te zien en die make up look moet je daarna proberen na te doen, er loopt ook maar 1 lerares rond vaak ook best wel jonge meiden die eigenlijk op alles zeggen ja ja goed zo of mooi en je niet echt corrigeren, daarna worden er foto’s gemaakt en het is echt van snel de deur uit jullie . En je moet helaas ook nog eens belachelijk dure make up pakket aanschaffen van plus duizend euro wat dus niet in de prijs zit, stoelen kraken en zitten ook niet goed tijdens de lessen en je krijgt met moeite water aangeboden…, ik vind het ook zo frappant dat er zoveel goede reviews zijn je zou bijna denken dat ze helaas gekocht zijn….

was er maar iemand die mij had gewaarschuwd dus bij deze mensen . Kortom ik had dit ook thuis kunnen leren met youtube filmpjes bij wijze van en dat vind ik zo jammer omdat het me 4 k heeft gekost !!!

October 31, 2022
Dutchbeautyacademy logo

Reply from Dutchbeautyacademy

Beste 'Esmee' of wie je ook bent. We herkennen ons niet in je review. Dit lijkt op zwarmakerij. Onze cursisten werken staand; alleen modellen zitten. In de academy staan standaard kannen met koffie, thee en water. Bij groepen vanaf acht cursisten zijn er altijd twee docenten aanwezig etc etc. Je review staat vol met onwaarheden. Omdat je review niet geverifieerd is en we geen melding van ontevredenheid van je hebben ontvangen, kunnen we je helaas niet verder helpen.

The Trustpilot Experience

Take a closer look