Mijn recente ervaring met Dutch Cabin Houses
Mijn recente ervaring met Dutch Cabin Houses was helaas verre van positief en heeft mijn voorpret van een leuk weekendje weg volledig verpest. Het begon al met de onduidelijke en onzekere gang van zaken rondom de borgbetaling van €227,50. Na betaling ontving ik geen bevestiging en moest ik zelf actief contact opnemen om te verifiëren of de borg correct was ontvangen, wat het vakantiegevoel zeker niet ten goede kwam.
De beloofde instructies, die uiterlijk drie werkdagen voor aankomst zouden worden verstrekt, lieten op zich wachten. Na herhaalde pogingen om hierover opheldering te krijgen via e-mail, stuitte ik op een uiterst onvriendelijke en niet behulpzame klantenservice aan de telefoon. Deze medewerker bleef volhouden dat de instructies waren verstuurd, zelfs nadat ik aangaf niets te hebben ontvangen. Het feit dat hij vervolgens adviseerde om contact op te nemen met het boekingsplatform Vipio, en vervolgens zonder verdere uitleg de verbinding verbrak, was ronduit onprofessioneel en frustrerend.
De communicatieproblemen werden alleen maar erger bij mijn poging om extra hout bij te boeken. Na het ontvangen van verwarrende e-mails en een teleurstellende telefonische interactie met dezelfde onvriendelijke medewerker, werd duidelijk dat de klantenservice van Dutch Cabin Houses niet alleen slecht bereikbaar is, maar ook moeite heeft met begrijpend lezen en het correct verwerken van verzoeken.
De melding van lekkage in het geboekte huisje onderweg naar de bestemming was wederom onhandig. In plaats van direct geruststellende informatie te verstrekken over beschikbare alternatieven, kreeg ik een emotioneel geladen verhaal te horen dat onnodige zorgen veroorzaakte. Gelukkig was er wel een ander huisje beschikbaar en was de accommodatie zelf uiteindelijk wel naar tevredenheid en hebben we genoten van ons weekendje weg. Helaas was dit nog niet het einde van het gedoe.
Na mijn terugkeer heb ik herhaaldelijk contact opgenomen met de klantenservice om te informeren naar de terugbetaling van mijn borg van €227,50. De beloofde termijn van 14 werkdagen (wat belachelijk lang is) werd niet nagekomen, en zelfs na 15 werkdagen ontving ik niet het volledige bedrag terug. Ik heb namelijk maar €200 borg terug ontvangen. De klantenservice reageerde met standaardantwoorden en gaf geen duidelijke uitleg over het verschil in het terugbetaalde bedrag.
Het meest frustrerende aspect van mijn ervaring was de volledige radiostilte van de klantenservice nadat ik herhaaldelijk en met bewijsmateriaal mijn vragen over de onvolledige terugbetaling had geuit. Na 1,5 maand wacht ik nog steeds op een passend antwoord en mijn volledige bedrag.
Al met al was mijn ervaring met Dutch Cabin Houses ronduit verschrikkelijk, en ik raad het af om met deze organisatie in zee te gaan. Het gebrek aan transparantie, klantvriendelijkheid en effectieve communicatie hebben voor veel frustraties gezorgd.
Voor mij geen Dutch Cabin Houses meer.
November 3, 2023
Unprompted review