Plettet og forkert farve
Jeg fulgte alle instrukserne. Det var 3 stykker tøj (bare trøjer intet stort) jeg skulle farve, men de kom helt plettet ud og i en grå farve i stedet for sort.
Elendigt! Dylon var vist bedre i gamle dage. Farvet en ultra tynd 100% bomulds skjorte med intens sort. Resultatet blev en kedelig grå farve. Skrev til dem og skulle så udfylde verdens længste formular så det droppede jeg. Har nu igen farvet med en denim blå til et par lyse jeans og det er bestemt ikke den denim blå de reklamerer med. Mere en støvet grålig blå. Øv igen :(
Farvede 2 par bomuldsbukser med smokey gray farve. Begge fik større plamager med små blå stænk, strøet som peberkorn, efterfølgende.
Farven var desuden mere grøn end grå. Havde brugt et almindeligt 40 graders bomuldsprogram som anvist. Meget skuffende resultat.
Efter 3 mdr. kamp med Henkel ang. deres dårlige sorte Dylon farve, har de tilbudt mig 150 kr i erstatning for ødelagt tøj til 1500 kr. den almisse må de gerne beholde.
Hold Jer langt væk fra Dylon farve.
Jeg havde en mørkeblå jakke som var blevet misfarvet med tiden. Efter at have brugt Dylon Navy Blue, ser jakken lige så pæn ud, som da jeg købte den. Jeg er helt tilfreds med produktet.
Forfærdeligt produkt, jeg fulgte anvisningerne til punkt og prikke på den sorte farve. Resultatet blev virkelig dårligt, endte med en mørkegrøn bomulds taske med sorte pletter og denim vest uden forandring😒
Jeg fulgte præcist deres bruger anvisning, vaskede helt nye ubrugte hvide bukser af 100 % hør, farvede dem separat i vaskemaskinen og vaskede igen bagefter. Bukserne kom ud GRØNNE i stedet for grå!
Efter henvendelsen til dem, blev der sendt adskillige mails frem og tilbage, jeg skulle udfylde et skema, som om jeg søgte om at blive en astronaut. Resultat - de vil kun erstatte 100 kr,. for deres "lordukt". Bukserne kostede 600 kr.!
Jeg har farvet med Dylon farve i mere end 30 år. Duge, servietter,håndklæder beklædning. Hver gang med fantastiske resultater, så godt, at jeg har anbefalet Dylon til højre og venstre.
Indtil i dag ,hvor jeg efter anvisningen ville farve ny og vasket hvidt sengetøj fra Damask med smoke Grey i min 3 år gamle Miele .
Ud af maskinen tager jeg spoleret sengetøj. Farven er klattet rundt over det hele og ligner batik farvning med klatter af grønt.
Ødelagt nyt sengetøj og ødelagt humør.
Hvad F har I gjort med dette produkt.
Jeg har brugt Dylon flere gange med fint resultat, men farvede fornyligt en dug på 3 meter, med er knap så godt resultat. Dugen blev ikke farvet ensartet med med pletter. Jeg kontaktede kundeservice og fik et fint svar og en kompensation for iindkøbte farvebeholdere.Dugen var en genbrugs dug så har derfor ikke kostet mig så meget.
Er meget tilfreds med kundeservice’s behandling og vil bare fremover “ nøjes” med at farve mindre tøjstykker.
Igår købte jeg 3 hvide kjoler i 100% bomuld. De blev vasket og holdt fugtige her til morgen, da de skulle farves med Dylon håndfarve, i hver sin nuance.
Efter at have brugt en hel dag på farvning og efterfølgende skylning ser jeg, at hele mit arbejde er spildt 😡.
Jeg har fulgt anvisningen til punkt og prikke, hentet fra Dylons hjemmeside. Vandtemperatur er målt med termometer, kjoler er vejet og det samme er saltet. Tidspunkterne er sat med alarm og jeg har gennem de 45 minutter, stofferne skulle ligge i blød, rørt i vandet.
ALLE 3 kjoler er ødelagte! Farverne er voldsomt misvisende i forhold til billeder - nok ved jeg, at man ikke kan regne med samme farve 100%, men Tropical Green er bl.a. mintgrøn! Der ses store skjolder overalt på stoffet…kjolerne er faktisk bare til at smide ud!
Jeg er SÅ skuffet. Jeg forventede, jeg købte et ordentligt produkt!
Jeg er faktisk af den holdning, at Dylon burde erstatte mine produkter.
Hvis du har penge at spilde, så få dem.
Jeg har købt to stykker Dylan tekstil farve som sort og effekten er meget dårligt. Jeg følgende anvisninger til sort t-shirt og sort bokser og en grøn bokse effektiv meget dårligt. Og jeg har ventet 3 dag i vandet bland Dylan tekstil farve efter Tørring men effektiv igen dårligt. jeg har prøvet 3. gang igen med vaske maskin effektiv igen var dårligt. nogle dele af min skjorte er mørke sorte, nogle dele er lyse sorte.