Super god service og altid dejligt at få leveret så hurtigt Sødt og hjælpsomt personale Dejligt med så mange mærker af hundefoder
See what reviewers are saying
Bestilte noget mad til mine fugle unger fra dem, og modtog allerede pakken dagen efter bestillingen. Alt er som det skal være så kan derfor kun give jer 5 stjerner. Jeg bestilte faktisk ting samme dag... See more
Webshoppen er nem og bekvem og levering går altid enormt hurtigt! Nu bor jeg tæt på, men det er min opfattelse at andre der bor langt væk, stadig får deres pakker rigtig hurtigt! :-) Butikken er fa... See more
Company details
Information provided by various external sources
Familie drevet dyrehandel, med fysisk butik i Ølstykke og webshop med lokal udbringning og afsendelse af varer til hele Danmark og Sverige.
Bryggertorvet 4.b, 3650, Ølstykke, Denmark
- info@dyrenepaatorvet.dk
- www.dyrenepaatorvet.dk
No recent history of asking for reviews
Perfekt
Efter min mening, nok Danmarks bedste dyrebutik. Fantastisk Service, både på nettet og i butikken i Ølstykke. Bl.a. læderhalsbåndene som jeg har købt, er i superb kvalitet. Absolut positive anbefalinger fra mig.
tilfreds
jeg er meget tilfreds med at handle med dyrene på torvet, mine vare kommer hurtigt frem efter bestilling
Hurtig levering og gode priser
Hurtig levering og gode priser handler der helt sikkert igen :)
Rigtigt godt tilbud
Faldt over et knaldtilbud på Royal Canin ageing tørkost til katte hos Dyrene På Torvet. Bestilte, og det kom meget hurtigt. Fin, overskuelig hjemmeside. Vil helt klart holde øje med, om der kommer flere relvante tilbud; da de her slår både Petworld og Maxizoo, som vi ellers har i byen, med flere længder på de lidt mere specialiserede foderprodukter.
Gode priser, billig levering
Jeg havde svært med at finde en butik der kunne sende mine produkter billigt. Jeg skulle kunne have lette ting (samlet under 1kg) og da jeg fandt Dyrene På Torvet var jeg solgt.
Jeg fandt præcist hvad jeg havde brug for (og mere!) og det blev afsendt meget hurtigt. Det eneste "problem" jeg havde er at det blev sendt på dagen jeg købt, men jeg fik det ikke indtil 2 dage efter, da der går en dag mellem aflevering i pakkeboks af butikken og afhentning af PostDanmark. Det ville være hurtigere hvis de afleverer i en posthus eller får det hentet af PD, da pakken så bliver samlet op den samme dag.
Det koster dog ingen stjerner, da resten af min oplevelse var perfekt!
Køber gerne igen.
nemt og hurtigt
Velfungerende måde at købe dyrefoder online. Hurtig levering.
Perfekt :)
Let at handle,gode priser samt hurtig levering..TOMMEL OP :)
Super
Billige varer. Lynhurtig betjening. Og jeg fik en gratis snack med til hunden, så all var glade😃
Super sted at handle
Vi får leveret varerne hver gang og der har aldrig været problemer :-)
Rigtig god betjening
Jeg fik en meget venlig betjening da jeg ringede til Dyrene på Torvet.
Efterfølgende kom min bestilling to dage senere. Kunne ikke være bedre.
super service
Rigtig god og venlig service og ikke mindtst hurtig :)
Skøn dyrehandel
Har handlet i deres webshop flere gange, da jeg bor i Jylland. De har et dejligt udvalg af kvalitetsvarer til hunde.
Let og overskuelig webshop, god kundeservice og hurtig forsendelse.
Kan varmt anbefale Dyrene På Torvet
En fantastisk butik..!
Dyrene På Torvet er en super butik. Personalet er utroligt søde og servicen er helt i top! Butikken er super hyggelig og man kan virkelig se at dyrene har det godt.
Har man ikke mulighed for at komme forbi butikken, kan jeg også klart anbefale deres webshop, som også er super god. Uanset om man skal have mad, legetøj eller lign. til sine dyr. Der er mulighed for levering til hoveddøren og ens varer leveres med et smil.
Det er intet mindre end en super butik, som varmt kan anbefales.!
Go' butik men med mange mangler
Det er en meget lille butik. Som der har en stor mangel på både vare og dyr, Og det der er og vælge imellem er ikke særlig forskelligt.
Har også en gang prøvet at få et rigtig grimt svar, det finder jeg mig som kunden/med menneske ikke i.
Den er desvære kun blevet dårligere og dårligere med årene, men sådan går det jo oftest!
Her kommer dyrenes behov i første række - og sådan bør det også være !
"Dyrene på torvet" er stedet hvis du har brug for at tale om hvad der er bedst for lige præcist dit dyr. Der bliver lyttet og du får kvalificeret rådgivning. Jeg har en ældre hunkat på 10 år og jeg har kun haft hende i et par år. I starten var hun enormt kræsen og derfor blev hun tyndere og tyndere, for jeg ville absolut ikke servere whiskas for hende hele dagen lang. Den tørkost som jeg havde ville hun ikke have, heller ikke selvom det var dyrt tørkost. Til sidst prøvede vi 1st Choice efter vejledning hos "Dyrene på torvet", og dette foder blev så blandet med whiskas, og dermed blev det indtaget. Efterhånden blev whiskas udfaset og efter et par måneder fik hun 100% 1st Choice. Og dette er hun nu så glad for at der intet tiggeri er mere efter whiskas. Herudover har hun taget på og fået meget flottere og tykkere pels. Hendes humør er også ændret markant fra sur og tvær til glad og legesyg igen. Mange tak sir jeg bare :-)
Zirkalina Rasmussen
Dyrene På torvet
Det er nok en af de bedste dyre forretninger der ligger pt på sjælland. De har stort set alt hvad man skal/kan bruge ellers tager det kun 2-3dage så har de det.
ville Gerne give Butikken 5 stjerner
* For go service.
* For det venlige personale.
* * For god rådgivning.
*** For kvaliteten
Håber Den butik Består
Fantastisk butik med god rådgivning
Jeg har været i selve butikken på Bryggertorvet, Ølstykke, flere gange. Jeg har købt mange forskellige ting, såsom hunde-godbidder, flere slags legetøj, hundekurv, sele og foder. Jeg har hver gang fået rigtig god rådgivning. Personalet i butikken, er søde og venlige. De virker som meget entusiastiske dyreelskere, og prioriterer tiden til at tale med kunderne og give erfaren rådgivning. Jeg ved, jeg altid kommer hjem derfra med det bedste til min hund. Meget anbefalelsesværdigt, og jeg køber helt sikkert også dér næste gang - eller på deres fine webshop.