Mine erfaringer med uddannelsen…
Mine erfaringer med uddannelsen innovation og entrepeneurship varierer mellem dårlige og gode oplevelser. Jeg synes, at det er var for vanvittigt fra starten med 40 elever i en klasse. Man kan ikke fortælle mig, at det er ikke svært for lærerne at holde styr på klassen. Hvad jeg slet ikke forstår er, hvorfor de laver fælles aktioner med den internationale linje. Kun engelsk tales om sådanne foranstaltninger. Nogle af PowerPoints for det danske hold er også kun på engelsk. Selv tekster i bøgerne skal læses på engelsk. Hvorfor???? Du finder tilstrækkeligt informationsmateriale på dansk. Måske på grund af at undervisning i på danske hold ved at bruge de samme PowerPoints som undervisning i internationale hold. Og disse tekster og PowerPoints blev læst i intercity-tempo. Jeg ved, at læreren siger, du har haft et hurtiglæsningkursus, men hvis beskrivelsen siger, at den uddannelse er på dansk, forventer jeg også dansk undervisningsmateriale. Jeg forventer også, at du ikke lægger det, du skal læse, på lærred en dag eller to før deadline. En anden ting er hele dette rod med præsentationssystemerne. Clevershare, Airtame og andre. Man hører kun, at det er elevernes ansvar, at finder ud hvilket system det er i hvilket klasseværelse i øjeblikket. Det kan jeg ikke mere hører. To gange fungerer min Laptop ikke på grund af det rod. Sidste gang gå jeg ind spurgte efter hvilken system det brugte, og da fået jeg at ved at man bruger Clevershare. Ok tænkte så nu må du komme i gang og downloade Clevershare. Det har jeg gjort. Bagefter siger man hvor jeg kommer ind at jeg skal, bruger HDMI- stik. Hvad er det??? Jeg vidste i forvejen at min computer fungerer ikke med HDMI-stik. Også denne gang. Jeg har ikke har haft lov til at prøve Clevershare. Jeg skal forklare Power pointen på min laptop. Usikkerhed stiger fuldstændig automatisk. Senere spørger jeg om en forklaring, da siger man til mig at tid skrider ja.???? Hvorfor siger man det? Da var mere forståelse i Kolding! Men i alt må jeg gerne sige, at jeg lærte meget. Først i omgangen med mennesker og deres forskellige mentaliteter og på den anden side har jeg udviklet mig yderlige vidensmæssigt. Jeg lærte også, at man ikke kan stole på mennesker, men at man kun kan stole på sig selv og sin egen familie. Men det har jeg glemt af starten, hvor jeg tror på de gode i andre mennesker. Men jeg bliver skuffet så mange gang i løbet af uddannelsen. Man skal ikke fortælle så meget om sig selv, hvad man har oplevet. Det er det bedste.
Du bør stole på dine egne styrker og ikke lade dig bøje. Ville jeg starte en uddannelse som denne igen? Det tror jeg ikke, men ved man det nu? Ved man hvad fremtiden bringer, nej det ved man ikke. Derfor synes jeg også at det er problematisk, hvis man spørger folk hvor se du dig i fem år?
Hvad vil jeg savne? Det er et svær spørgsmål. Jeg tror det første de gode faciliteter i Århus. Det bekendtskab med forskellige mennesker. Hvad jeg ikke vil savne, er det køreture da oppe. 310 km for 3 timer undervisning, eller delvis nu for 1 times undervisning i litteraturstudie, hvor du blev tvunget faktisk oppe, på grund af hvis du ikke kommer at tjene du ikke punkter. Det regner sig ikke. Jeg står oppe kl.04.00, køre kl.05.00 og er hjem kl.14.00-15.00. det er 10 timer for maksimal 3 timers optimal undervisning.
Hvorfor oprette man ikke så en uddannelse i Sønderjylland, f.eks. i Sønderborg eller Aabenraa eller Kolding. Nej man skal køre ekstra langt. Regeringen tænk lidt over det!!!!!!!!!!!!!!!!
January 22, 2023
Unprompted review