2.5

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Malcontent

Zonnepanelen laten plaatsen, met omvormer en thuisbatterijen. Na minder dan 1 jaar werkt dit nu al sinds deze winter niet meer. Dienst na verkoop is onbestaande... afspraken worden niet opgevolgd, smoesjes allerhande. Ook vandaag dagen ze alweer niet op. Hun antwoordapparaat is zonder bedrijfsnaam, hun mail is enkel met voornaam ondertekend, ... Advocaat zal vandaag nog gecontacteerd worden, we zijn het beu. Ook gaan we de installatie laten nakijken door een expert, of alles wel is wat we besteld hebben, of alles wel comform is, en alles wel werkt. Ook merken we dat de prijs die wij betaald hebben, het dubbel is van een offerte die ik dit jaar bij een andere firma ter controle navroeg.
Ook gaan we klacht indienen. Of dit bedrijf geen andere regels schendt ?

April 28, 2025

Eigenlijk verdienen ze ook geen 1 ster

Eigenlijk verdienen ze ook geen 1 ster,
Ze zijn de slechtste aannemer ooit.
Ik wacht al een jaar tot ze mijn dak komen renoveren.
Ze hebben geen respect voor hun klanten.
Ze nemen geen contact op met klanten om een ​​passende afspraak te maken. Ze hebben altijd een excuus. Of vanwege slecht weer of ze zitten in een vergadering enzovoort,,,

February 13, 2025

Ecovatie (Solarforce BV)

Eerlijkheid gebiedt mij om een laatste review te schrijven.
Gisteren 2 december 2024 is uiteindelijk 350 euro op mijn rekening gestort.
Na 4 pogingen om ecovatie te bereiken via mijn GSM nummer, kreeg ik uiteindelijk iemand aan de lijn als ik via de vaste telefoon belde. Na het klassieke verhaal van “ik zal het met mijn collega bespreken….” , heb ik afgelegd maar later op de dag zag ik dat het bedrag gestort werd.
Eind goed, al goed zou je dan kunnen zeggen maar dit is toch niet de conclusie.
Ik herinner mij vooral wat ik in vorige reviews neergepend heb.

December 3, 2024

…fraudeurs

Hetzelfde als bij Paul en andere geduppeerden .De afspraken komen ze niet na en steeds met een smoes .Dit al van mei 2024.
We hebben alles spijtig genoeg betaald (kregen korting).
Dit zowel voor de zonnepanelen als plaatsing nieuwe ramen.
Hier moet iets aan gedaan worden en zal ook gebeuren!

November 19, 2024

Zelfde verhaal als bij Paul

Zelfde verhaal als bij Paul. Mailverkeer heb ik bijgehouden. Afspraken worden niet opgevolgd, communicatie is een ramp. Eerst de zonnepanelen veel later dan voorzien. Vandaag zou de warmtepomp geplaatst worden. Gebeurde helaas niet. Voor mij is het afgelopen. Die warmtepomp komt er wel degelijk, maar dan door een firma die wél kwaliteit levert. Mensen, opgepast, ga niet in zee met Ecovatie!!

Van Caeneghem Filip

November 4, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look