Eggo Kitchen & House - Hasselt (West) Reviews 24

TrustScore 3.5 out of 5

3.6

Kuringersteenweg,437A, 3511 Kuringen, BE

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Het eerste contact in de toonzaal van Hasselt met An Vranken was heel professioneel en toch hartelijk. Een plan werd gemaakt en de offerte viel mee in prijs. Verdere afspraken verliepen correct en... See more

Company details

1. Cabinet Store
  2. Furniture Store
  3. Home Goods Store
  4. Interior Designer
  5. Kitchen Furniture Store

Information provided by various external sources

èggo, cuisine et rangement sur-mesure / Keuken en opbergoplossing op maat

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Replied to 88% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Bij Eggo Hasselt hebben we 310 dagen…

Bij Eggo Hasselt hebben we 310 dagen moeten wachten op de oplossing van een banaal mankament. Onze keuken was in de zomer van 2025 pas 8 maanden oud toen de verf van de handgrepen al begon los te laten. Volgens Eggo was dit 'gebruiksslijtage', maar als keukenbouwer zou je dit na 8 maanden niet normaal mogen vinden.

Inmiddels is het begin zomer 2026 en het probleem is nog steeds niet volledig opgelost. Een proces van een jaar voor een paar handvaten is onacceptabel. Wil je een nieuwe keuken? Bespaar jezelf de frustratie en kijk eens bij DSM, De Abdij of Dovy.

Het team in hasselt heeft al geboeg kansen gekregen excuses daar zub. Klanten niets mee. Ondertussen is er een legger stuk binne de garzntie termijn het team in hasselt wil dit niet vergoeden en blikven er bij dzt een legger enkel aijn fineer laag loslaat als er wqter bij te pas komt. Ik raad idereen aan eggo te vermijdeb als je graag na de instaltie ng geholpen wild.wordeb

April 30, 2026

Reply from Eggo Kitchen & House - Hasselt (West)

Dag Jos, bedankt om dit te delen. We begrijpen heel goed dat dit voor frustratie zorgt, zeker gezien de lange wachttijd, dat is absoluut niet de service die we willen bieden. Onze excuses hiervoor.
We hebben dit intussen opnieuw opgenomen met het team in Hasselt om te bekijken waar het is misgelopen en hoe we dit zo snel mogelijk correct kunnen afronden. Groetjes, Team èggo Keukens

N tevreden klant !

Ze hebben de afgesproken plaatsingstijden netjes gerespecteerd, de keuken is exact zoals ik ze gekocht heb. Bedankt Andrea uit de winkel van Hasselt. Bedankt ook voor al je tips. Top plaatser, de Steve, bijzonder voorzichtig en enorm punctueel. Ook voor orde en netheid krijgt hij 10/10. Hij heeft ook bijzonder goed gereedschap, dat zie je niet vaak iemand die zo goed uitgerust is met alle nodige machines. Ook heeft hij doorgewerkt tot dat werkelijk alles klaar is. Ik ben n heel tevreden klant. Dikke merci !

April 17, 2026

ABSOLUUT ONTEVREDEN

- Voorziene en betaalde paslat niet geplaatst -> geen tegemoetkoming hiervoor want “het is maar een ongemak”.
- Pivoterende deur werd bij de eindafrekening plots €2400 duurder -> we krijgen geen berekening te zien hiervoor + als we dit niet betaalden, leverden ze geen keuken.
- Deuren werden verkeerd geboord ondanks dit duidelijk afgesproken was.
- Service na plaatsing trekt op niks. Eggo houdt ons aan het lijntje, ik moet steeds zelf bellen ondanks het hoge bedrag dat we hen betaald hebben.
- HEEL duur voor de service die je krijgt.

Projectnr. 132SYME240107-O

November 27, 2025

Beste,
Onze oprechte excuses voor deze negatieve ervaring. Dit strookt absoluut niet met de waarden van ons bedrijf. We hechten enorm veel belang aan de kwaliteit van onze service en de manier waarop we naar onze klanten luisteren.
Elke feedback, positief of negatief, nemen we zeer serieus. We zullen deze situatie dan ook onmiddellijk doorspelen aan de betrokken personen om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt. zou u ons uw projectnummer kunnen meedelen? Zonder deze informatie kunnen wij uw verzoek niet behandelen. Vriendelijke groeten, het èggo-team.
Het èggo team

Installatie nieuwe keuken

Heel tevreden over service van Eggo Hasselt! Sylvio heeft ons goed geholpen!

March 24, 2025

Rated 5 out of 5 stars

Goede uitleg en fijne verkoper gehad in…

Goede uitleg en fijne verkoper gehad in Hasselt en een top plaatser geweest bijde die hun werk kennen en goed en degelijk materiaal.

March 20, 2025

Wij zijn in Hasselt geweest

Wij zijn in Hasselt geweest, en Ann is echter SUPER goed, echt een aanrader 👌🏻

October 7, 2024

Rated 5 out of 5 stars

Uiterst tevreden van het resultaat

Een plan werd gemaakt en de offerte viel mee in prijs.
Verdere afspraken verliepen correct en vlot.
De plaatsing werd uitgevoerd door Steve, een echte vakman die alles tot in de puntjes afwerkte.
Wij zijn echt tevreden van het resultaat.

March 15, 2025

Reply from Eggo Kitchen & House - Hasselt (West)

Bedankt voor uw vertrouwen. We wensen u een mooie dag toe!

Rated 5 out of 5 stars

Zeer goede begeleiding bij heel het…

Zeer goede begeleiding bij heel het project. Van advies in de winkel, communicatie algemeen van levering tot en met uitvoering. Zeer goede plaatser die alles tot in de detail afwerkt. Kleine schade wordt direct opgemerkt en er worden andere stukken besteld. Nieuwe datum wordt de dag zelf nog gemaakt om dit recht te zetten. Ik heb zeer goede reacties van familie en vrienden gekregen over het eindresultaat. De keuken heeft een moderne en luxueuze uitstraling. Zeer tevreden.

May 14, 2024

Rated 5 out of 5 stars

Eggo is voor mij de ideale match gebleken

Sylvio is de persoon die je nodig hebt om mee te denken en je idee helemaal uit te tekenen.
Super vriendelijk, professioneel met kennis van zaken.

November 9, 2024

Bureau op (alles perfect) maat

Zoals mijn keuken vorig jaar, ook door EGGO geplaatst, is mijn bureau op maat (in dezelfde look en materialen als de open keuken) perfect ingetekend en geplaatst.
Dankjewel aan An en Steve!!!
Van een zeer tevreeden klant,
Steven

February 2, 2024

Nieuwe keuken

Vanaf het eerste gesprek voelde het juist aan. Dit gevoel werd dan ook bevestigd tijdens het plaatsen van de keuken. Verkoopster An heeft ons goed begeleid van begin tot eind. Plaatser Koen kent zijn vak. Wij kunnen niet anders dan Eggo aanbevelen!

May 3, 2024

Reply from Eggo Kitchen & House - Hasselt (West)

Bedankt voor uw bericht. Wij wensen u veel leuke momenten in uw keuken toe !

Rated 5 out of 5 stars

Goeie service, het bestaat nog!

Na 10-15 jaar verbouwen is Eggo de 1e firma die menzo goed geholpen heeft. Van de 1e tot de laatste stap. Alles waar gemaakt wat ze beloofde & een top opvolging. Fijn dat het zo ook nog kan! En nog betaalbaar ook!
Speciale dank aan Kathleen Vandevenne voor de assistentie & advies. En aan Steve Vanderkinderen voor de afbraak & plaatsing. Vakman 👌🏼 Happy customer! G.

April 18, 2024

Reply from Eggo Kitchen & House - Hasselt (West)

Hallo, dit doet ons héél veel plezier om te lezen. Bedankt voor deze ontzettend mooie review. Een fijne dag gewenst. Jouw Eggo team.

topie

stipte afspraken,eerlijke prijs,een goede afwerking

February 11, 2023

Onbetrouwbaar

Onze keuken werd deels geïnstalleerd in januari. Pas in augustus werd de keuken ‘volledig’ afgewerkt. (Met nog steeds het verkeerde keukentablet > De mensen van de steenkapperij zagen de foto die ik doorstuurde naar de winkel en hebben mij bevestigd dat ik een verkeerde naam van steen doorkreeg van de mensen van de winkel. De verkeerde naam staat in de offerte (omdat ik vertrouwde op de expertise van het personeel). En die offerte werd getekend, dus niets aan te doen??)

Een half jaar hebben we op het afwasmachine gewacht, op de juiste kraan. De vervangkraan lekte enorm waar ik enkele keren voor belde en mailde maar nooit reactie op kreeg. Er werd zelfs geen schadevergoeding gegeven. Nu in december, enkele maanden nadat de keuken zogezegd volledig werd afgewerkt, zijn er sommige deuren en schuiven die wat openstaan en je extra tegen moet duwen om volledig toe te krijgen, 1 schuif die zelfs niet meer mooi toe gaat.

Fouten kunnen gemaakt worden, is menselijk. Het gaat er vooral over hoe hiermee wordt omgegaan en dat is gewoon niet. Ben eigenlijk gedegouteerd hoe er met klanten wordt omgegaan.

December 26, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Onze keukenadviseur An heeft prima…

Onze keukenadviseur An heeft prima rekening gehouden met onze wensen, en heeft ze naargelang het proces ook aangepast naarmate onze ideeën veranderden. Ze dacht mee en gaf advies waar dat nodig was. De ontvangst was altijd heel hartelijk. De levering gebeurde ook heel vlot, vriendelijke mannen. Ook de installatie gebeurde zeer vlotjes. Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe keuken, ik heb het al zo vaak tegen mensen gezegd, vroeger kookte ik niet graag, maar nu is er precies een hele nieuwe wereld opengegaan… 😄

October 3, 2023

We zijn blij te lezen dat u uw nieuwe keuken leuk vindt

Goede ervaring van begin tot eind met Eggo Hasselt West

De verkoopster die ons hielp in Eggo Hasselt-West heeft echt naar ons geluisterd en een mooi ontwerp neergezet. Vervolgens gebeurde plaatsing feilloos. Een rimpelloze ervaring!

June 1, 2023

Geweldige ontvangst gekregen

Geweldige ontvangst gekregen, ze namen tijd om goed te luisteren door veel vragen te stellen (zaken waar ik zelf nog niet aan gedacht had). Prijs offerte was OK en dus hebben we daar gekocht. De levering en plaatsing was zeer professioneel. Een aanrader.

May 10, 2023

Dank u Hendrick

Rated 4 out of 5 stars

Mooie keuken

Mooie keuken. Goede installateur!

September 16, 2022

We zijn blij te lezen dat u uw nieuwe keuken leuk vindt

Rated 5 out of 5 stars

Vanaf het eerste moment werd ik warm…

Vanaf het eerste moment werd ik warm onthaald bij Eggo. Ik had ook het gevoel dat er echt naar mij geluisterd werd. Het resultaat is dat ik nu mijn droomkeuken in mijn huis heb staan. En ook niet onbelangrijk...ze was betaalbaar!

November 16, 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look